Ljus och fräsch bostad i öppen planlösning, balkong med en naturskön omgivning som granne!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Gamlegårdsvägen 12

Budgivning pågår
Pris
2 950 000 kr
Avgift
4 379 kr
Antal rum
3
Boarea
73 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Ljus och fräsch bostad i öppen planlösning, balkong med en naturskön omgivning som granne!

Modern lägenhet från 2016 i nyskick! Lägenheten är mycket bra planerad och har balkong i söderläge vilket ger dig som boende ett otroligt ljus!

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Magnus Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 79

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors
Kök och vardagsrum i öppen planlösning
Hall. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors

Välkomnande ljus entré med fräscha färger!

Klädkammare. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors
Klädkammare
Detaljbild. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors

Fina detaljer!

Ingång till master bedroom. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors
Ingång till master bedroom
Master bedroom. Gamlegårdsvägen 12 - Bjurfors
Master bedroom

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen in i värmen! Det första du möts av när du kliver in i denna bostad är ett fantastiskt ljus, ljuset lyser i sin tur upp dom fräscha färgerna som rummens väggar är beklädda med. Med tanke på byggnadens unga ålder gör det att ytskikten är i toppskick, fräscha detaljer genom hela bostaden samt en öppen planlösning som ger dig som boende perfekta sociala ytor. Här har du ett rymligt vardagsrum intill stora fönsterpartier som ger dig en trevlig utsikt över naturskönt villaområde, villaområdet är din granne vilket gör det otroligt lugnt och skönt att leva här. Bostaden erbjuder även en stor balkong där du med enkelhet kan få plats för vännerna eller familjen under mysiga sensommarkvällar, balkongen är i söderläge vilket ger dig en ostörd utsikt att avnjuta morgonkaffet på samtidigt som solen skiner över dig!

Bostaden ligger bra till med Kvarnbersgplan bara en fem minuters promenad från porten. Här finner du ett urval av restauranger och affärer som finns att tillgå, du hittar även ett badhus som erbjuder gym och kafé. Kommunikationerna från området är väldigt bra, bussar går från Kvarnbersgplan där du snabbt och smidigt kan ta dig ner till Huddinge centrum och därifrån kan du sedan genom pendeltåg ta dig in till city på ca 15 minuters restid. I Huddinge centrum har du ett större urval av butiker, gym, restauranger samt fik, här finner du även Sjödalsparken där du på sommaren kan avnjuta en trevlig lunch i naturskön miljö.

Vill du bo i en nyproducerad bostad med fräscha ytskikt, fina detaljer samt en närhet till alla typer av bekvämligheter är detta bostaden för dig.

Välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Interiör

ENTRÉ/HALL
Otroligt mysig entré med fräscha färger som direkt välkomnar dig in i bostaden! Golvet består av en fin ekparkett, goda avhängningsmöjligheter genom klädhängare samt även genom klädkammaren som ligger intill entrén

MASTER BEDROOM
Välkomna in till the master bedroom! Detta rum har ljusmålade väggar samt även ett fint ekparkettgolv som ger dig som boende den extra exklusiva känslan. Ljuset släpps in genom fönsterpartier vilket piggar upp dig som boende och ger dig en positiv känsla, denna känsla följer dig sedan genom dagen. Här får man med enkelhet plats för en kingsize säng, stora garderober där du kan få plats med diverse kläder och accessoarer.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel, klinker och golvvärme. Duschhörna, wc, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork. Detta rum är otroligt fräscht med tänkte på bostadens unga ålder, det är även omsorgsfullt skött och vackert för ögat att skåda.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med mycket utrymme! Detta rum passar perfekt som barn/ungdomsrum, gott om plats för enkelsäng men även dubbelsäng om det hellre skulle önskas! Fina ljusa färger genomgående med ett ekparkettgolv även här.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Parkettgolv, ljust målade väggar samt utgång till balkong. Här släpps verkligen ljuset in genom rummets stora fönsterpartier i söderläge men även genom balkongdörren, ljus och liv har man gott om här. I detta rum är det inte svårt att finna ro, efter en lång arbetsdag passar det perfekt att koppla av framför tv:n och det gör du bäst här!

KÖK
Fantastiskt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Parkettgolv, ljust målade väggar och matplats. Kyl/frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggd ugn. Detta är utrymmet för den passionerade matlagaren som söker något lite extra i sin vardag. Bra plats för matdel där du med enkelhet kan få plats för hela familjen. Bjudningar och sammankomster blir en ynnest i detta utrymme!

BALKONG
Otroligt mysig balkong i söderläge med en naturskön utsikt, eftersom att du är högst upp i huset får du även en fin utsikt härifrån som inte går att ta för hackor! Välkommen ut i värmen.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Safiren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Safiren består av tre punkthus med 88 välplanerade lägenheter, 2 - 4 rok, alla med stor balkong eller uteplats. Lägenheterna är öppna och ljusa och flera av de större lägenheterna har flexibla planlösningar. Hiss finns självklart i alla hus. Husets fasad är målad i en ljus kulör, lägenheterna är yteffektiva och har balkong eller uteplats. Den upphöjda innergården ligger mellan hus 1 och 2, ovanpå föreningens gemensamma garage. På gården finns gemensamhetsytor och en mindre lekplats. Även mellan hus 2 och 3 finns en anlagd lekplats.

Besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/sodertorn/brf/safiren/

Föreningens ekonomi

Avgiften är oförändrad tillsvidare (november 2019)
Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Södertörn

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f.n. 500 kr/delägare samt en årsavgift om f.n. 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB.

Parkering

Föreningen har 31 garageplatser och 42 p-platser, garage kostar 900 kr/per månad och p-plats 300 kr/per månad. Det finns även korttidsparkering samt betalparkering för gäster. Uthyrningen av garage/p-platser sker genom HSB Södertörn. Kontakta Kundcenter på 08-608 68 00 eller info.sodertorn@hsb.se.

TV/bredband

Kabel-TV och bredband via Telenor. (Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang för bredband, bredbandstelefoni och digital-TV med grundutbud).

Gemensamma utrymmen

I hus 3 finns en gemensam grovtvättstuga. I föreningen finns ett styrelserum/gemensamhetslokal med tillhörande pentry och wc. Till varje lägenhet hör ett förråd placerat i våningen längst ner.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
448 kr
Vatten/Avlopp
412 kr
Summa
860 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Övrigt

OMRÅDET
Kvarnbergsplan som ligger ett par minuters gångväg bort som fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge, Flemingsberg, Farsta, Högdalen och Skärholmen mm. Även nattbussen (791/792) stannar vid Kvarnbergsplan och den tar t.ex. ca 22 minuter från Skanstull. Pizzerian vid Kvarnbergsplan har mycket gott rykte och där finns även välsorterad Icabutik samt omtyckta Alfreds café.
En stenkast bort ligger Huddingehallen med sport- och simhall och gym. Även nära till familjevänliga Rådsparken där barnen kan leka med djuren på djurklubben, lekplatsen eller klättra. Här finns också konstgräsplan för fotboll/basket, skatepool, utegym och café.
I Huddinge centrum ca 10 min gångväg bort finns pendeltåg som tar dig till Söder på ca 13 min och till Stockholm central på ca 16 min. I närheten finns även ett flertal förskolor och grundskolor samt gymnasieskola.

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f n 500:-/delägare samt en årsavgift om f n 300:-/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift
4 379 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2682%
Andel av årsavgiften är
1,20657%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 950 000 kr
Lägenhetsnummer
23
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
73 kvm*

* Area inhämtad från föreningen

Energideklaration

Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
78

Länkar

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamlegårdsvägen 12

Gamlegårdsvägen 12,
141 48 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Magnus Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 79

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Solfagravägen 13, 3tr
  Pris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  4 177 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Kansligränd 20
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 763 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!