Yteffektiv etta med attraktivt läge!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Kansligränd 18

Utgångspris
1 495 000 kr
Avgift
1 972 kr
Antal rum
1
Boarea
29 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Yteffektiv etta med attraktivt läge!

Här bor du insynsskyddat och med gångavstånd till Huddinge centrum.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasadbild. Kansligränd 18 - Bjurfors
Fasadbild
Innergård. Kansligränd 18 - Bjurfors
Innergård
Fasadbild. Kansligränd 18 - Bjurfors
Fasadbild
Entré/Hall. Kansligränd 18 - Bjurfors

Rymlig hall med bra förvaring

Hall. Kansligränd 18 - Bjurfors

Fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet

Hall. Kansligränd 18 - Bjurfors
Hall

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Ett hem att längta till!
Ta tillfället att förvärva en yteffektiv etta. Här andas fortfarande nytt och modernt från 2016. Lägenheten är välplanerad med fantastiskt läge högt upp i huset. Lägenheten har endast använts som övernattningslägenhet under perioder 2016-2018.
Gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.
OBS!! ACCEPTERAT PRIS.

Välkommen på visning!

Interiör

ENTRÉ/HALL
Entré med parkettgolv, ljust målade väggar och tre garderober.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel och klinker. Duschhörna, wc, tvättställ, skåp samt tvättmaskin.

ALLRUM
Ljust allrum i öppen planlösning mot köket. Parkettgolv och ljust målade väggar.

KOKVRÅ
Kyl/frys, ugn, fläkt samt vita fräscha köksluckor och vitt kakel.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kansliet 4

Parkering

Föreningen har 83 st parkeringsplatser varav 6 st är tilldelade förskolan. P-platserna kostar 400 kr/mån. Det finns gratis parkering längs Rådvägen.

Övrigt

OMRÅDET
Kvarnbergsplan som ligger ett par minuters gångväg bort som fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge, Flemingsberg, Farsta, Högdalen och Skärholmen mm. Även nattbussen (791/792) stannar vid Kvarnbergsplan och den tar t.ex. ca 22 minuter från Skanstull. Pizzerian vid Kvarnbergsplan har mycket gott rykte och där finns även välsorterad Icabutik samt omtyckta Alfreds café.
En stenkast bort ligger Huddingehallen med sport- och simhall och gym. Även nära till familjevänliga Rådsparken där barnen kan leka med djuren på djurklubben, lekplatsen eller klättra. Här finns också konstgräsplan för fotboll/basket, skatepool, utegym och café.
I Huddinge centrum ca 10-15 min gångväg bort finns pendeltåg som tar dig till Söder på ca 13 min och till Stockholm central på ca 16 min. I närheten finns även ett flertal förskolor och grundskolor samt gymnasieskola.

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,4041%
Andel av årsavgiften är
0,4%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
100 kr
Försäkring
155 kr
Vatten/Avlopp
50 kr
Summa
305 kr

Driftskostnaderna består av hushållsel, varmvatten och försäkring. Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Bostadsrättsförening

Namn
Sågbäcken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med totalt 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter i Svanenmärkta byggnader. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar.

Brf Sågbäcken är belägen på Kansligränd 2, 16, 18 och 20. Tomtarealen är 9 143 kvm, bostadsarean är 7 437 kvm och lokalyta 640 kvm.
Lägenheternas storlek är fördelat enligt följande:
53 st - 1 rok
60 st - 2 rok
33 st - 3 rok
5 st - 4 rok

Parkering

Föreningen har 83 st parkeringsplatser varav 6 st är tilldelade förskolan. P-platserna kostar 400 kr/mån. Det finns gratis parkering längs Rådvägen.

TV/bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play med bredband (100/10 Mbit/s), basutbud för TV samt IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråd till varje lägenhet på gården. Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd och miljöstuga utanför port 20.

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 972 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och kabel-TV

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 495 000 kr
Lägenhetsnummer
1303
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
29 kvm**

* Våning 3

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa eller sälja bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kansligränd 18

Kansligränd 18,
141 63 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Vikingavägen 9, 1tr
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 435 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!