Bostäder till salu i Lilla Alby

Hitta din nya bostad i Lilla Alby

Attraktiva bostäder till salu i Lilla Alby

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Lilla Alby just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lilla Alby, Sundbyberg

  På förhand
  Adress
  Ågatan 18
  Månadsavgift
  4 348 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Lilla Alby, Sundbyberg

  På förhand
  Adress
  Trädgårdsgatan 5
  Månadsavgift
  1 773 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  24 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Lilla Alby

Lilla Alby är ett lugnt område nära Sundbybergs centrum. I närområdet finns flera butiker, mataffärer, kaféer, restauranger och pubar samt barnomsorg och annan service.

I Sundbyberg finns flera grönområden och parker samt ett flertal frilufts- och idrottsanläggningar, Sundbybergs IP, Ursviks motionsspår med elljus, simhall, flera gym och rackethall. Här finns också en rik kulturverksamhet som erbjuder en mängd upplevelser och möjligheter till aktivitet som bland annat föreningsliv och studieförbundens utbud. Sundbyberg hembygdsförening har även ett eget museum.

I närheten finns också Bällstaån vars strandpromenad man kan följa hela vägen in mot Vasastan och Kungsholmen via Huvudsta Gård och Pampas Marina.

Här finns bra pendlingsmöjligheter och Sundbyberg är en av landets kommunikationstätaste kommuner med flera tunnelbanestationer som Solna strand och Sundbyberg C där det även går bussar, pendeltåg och fjärrtåg. Dessutom passerar tvärbanan i närheten och trafikerar Alvik-Solna station.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lilla Alby, Sundbyberg? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.