Hoppa till innehåll
Kök och matplats för trevliga sammankomster. Stig Lindbergs Gata 17B - Bjurfors

2:a med industrikänsla i den gamla anrika fabriksbyggnaden

  • Såld, 2020-08-06
  • 49 kvm
  • 2 rum
  • 2 320 000 kr

Gustavsberg - Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs Gata 17B

Slutpris:
2 320 000 kr
Avgift:
3 138 kr
Antal rum:
2
Boarea / Biarea:
49 kvm / 20 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 6
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Takterrass:
Ja

Mäklare

  • Kök och matplats för trevliga sammankomster
  • Kontakta mig
  • Fantastisk rymd och vackert ljusinsläpp

Om Gustavsberg - Porslinskvarteren

Att bo i Gustavsberg

Gustavsberg är centralorten på Värmdö med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. I utkanten av Gustavsberg finns Värmdö marknad med bland annat Coop.

I Gustavsberg finns också ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. De större idrottsföreningarna är Gustavsbergs idrottsförening samt Värmdö hockey.

Gustavsberg är kanske mest känt för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström.

Nere i hamnen finns gamla fabriksbyggnader som numera rymmer konstnärlig och kulturell verksamhet och är ett uppskattat turistmål.

Ett populärt bostadsområde i Gustavsberg är Farsta Slottsvik med villor, radhus och punkthus uppförda i en stramare arkitektur under 1990-talet. Runt gamla Farsta slott finns olika former av äldreboende för 55+. Andra bostadsområden är Hästhagen, Höjdhagen/Ekedal, Lugnet, Bjönkärret, Betsede, Aspvik och Norra Lagnö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Porslinskvarteren, Gustavsberg? Kontakta våra mäklare i Värmdö. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Liknande bostäder