Modern och kvadratsmart 2:a med balkong i härligt västerläge.

Centrala Hisingen, Göteborg

Gröna Annas Gata 9

Utgångspris
2 195 000 kr
Avgift
2 234 kr
Antal rum
2
Boarea
34 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 22/9, KL 13:00 - 13:30

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

 • måndag 23/9, KL 17:30 - 18:00

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Boka visning

Modern och kvadratsmart 2:a med balkong i härligt västerläge.

Väldisponerad lägenhet på 2 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i härligt västerläge.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
Balkongen blir din egen lilla oas. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
Balkongen blir din egen lilla oas
. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Här bor ni i ett kvadratsmart hem. Gröna Annas Gata 9 - Bjurfors
Här bor ni i ett kvadratsmart hem

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en modern och ljus tvåa med balkong i bästa västerläge. Köket är snyggt integrerat med vardagsrummet vilket bidrar till en öppen och social atmosfär. Ljusa väggar och golv i ekparkett är genomgående för hela lägenheten. Köket går i ljusa toner vilket förstärker känslan av ett modernt boende. De stora fönsterpartierna mot gården släpper in rikligt med ljus. Balkongen likaså har utsikt över den lummiga innergården och ligger i västligt läge. Sovrummet kan du stänga om dig och rymmer med enkelhet en större säng. Två garderober ger extra förvaringsmöjligheter. Badrummet är ljust med ett snyggt blått klinkergolv som skapar en snygg kontrast. Maskinparken i badrummet består både av tvättmaskin och torktumlare.
Bredband (100 Mbit/s), kabel-tv och IP-telefoni ingår i avgiften.

Perfekt läge på Centrala Hisingen med närhet till ett stort butiksutbud samt med mycket goda kommunikationer alldeles intill som tar er till City på några minuter.

Interiör

Ni välkomnas in i hallen direkt och kommer in i lägenhetens öppna planlösning. Här erbjuds en hatthylla direkt för avhängning tillsammans med en garderob och tre överskåp. På golvet ligger snygg trestavsparkett i ek och väggarna är vitmålade som är genomgående i hela lägenheten.

Från hallen öppnar lägenheten sedan upp sig i en härlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Vardagsrumsdelen har gott om möblerbara ytor och här ryms en rejäl soffgrupp. Fina fönsterpartier skänker rummet rikligt med ljus. Här tar man sig ut på bostadens balkong som vetter i ett härligt västerläge in mot gården.

Köket är inrett med vita skåpsluckor och ovan arbetsbänken sitter stilrent vitt kakel. Utrustningen består av varmluftsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Matplatsen har sin givna plats vid de smarta barbord som bjuder in till social gemenskap.

Sovrummet rymmer med enkelhet en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Det erbjuds förvaringsmöjligheter i form av en rymlig dubbelgarderob. Stort fönster släpper in ett härligt ljus in i rummet.

Badrummet är stilfullt helkaklat i vitt och på golvet ligger klinkers i ljusblå ton. Badrumsinredning består av en toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp, badrumsskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara dörrar i klarglas. Här finns även en mycket praktisk tvättpelare med tvätt och torkmaskin.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tingstadsvassen 34:1

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 234 kr

Värme, vatten, Kabel-TV, Bredband (100/100) och IP-telefoni ingår i avgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,4583%
Andel av årsavgiften är
0,46%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 195 000 kr
Lägenhetsnummer
4A-202
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
34 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
350 kr
Försäkring
200 kr
Summa
550 kr

Byggnadssätt

Byggår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
93
Energideklarationsdatum
2014-02-05

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Stengodset
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
133
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Stengodset
Det finns 133 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Det finns lägenheter i storlekar från 1 rok på 30 kvm upp till 4 rok på 107 kvm. Inflyttning påbörjades under nov-dec 2009 och de senast färdigställda bostäderna tillträddes under 2010. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentrepenad av Peab Sverige AB. Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av Primär fastighetsförvaltning. Bo & Son sköter fastighetsförvaltningen.

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns inga planer på avgiftsjusteringar, då ekonomin i föreningen är god.

Renoveringar - Utförda och planerade

Underhållsplan finns upprättad för fastigheten avseende perioden 2013 – 2042.
Porttelefon byte pågår 2019.
Rengöring av ventilationskaneler och OVK sker under 2019.

Parkering

Föreningen har 21 parkeringsplatser i garage. Utomhus, på Gröna Annas gata finns 19 parkeringsplatser. Det finns även 36 parkeringsplatser att hyra på grannfastigheten Tingstadsvassen 1:2. Parkeringsplatser hyrs mot betalning.
Garageplats går att hyra för 1000 kr/mån. P-plats går att hyra för 500-600 kr/mån.

TV/bredband

Föreningen har Telia som leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för stora paketet ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Husen ramar in föreningens gård där det bland annat finns gungor och sittgrupper.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus. I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråden som kan hyras för 180 kr/mån.

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gröna Annas Gata 9

Gröna Annas Gata 9,
417 08 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9B
  Pris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  1 819 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9A
  Pris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  1 819 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9A
  Pris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  1 819 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 30
  Utgångspris
  1 610 000 kr
  Månadsavgift
  2 043 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  25,5 kvm

  Visning: 2019-09-30 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  1 767 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 6
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 263 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Vindragaregatan 10C
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 242 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm

  Visning: 2019-09-29 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 000 000 kr
  Månadsavgift
  1 715 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Herkulesgatan 5B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 401 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2019-09-29 14.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 3
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 035 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm

  Visning: 2019-10-02 18.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!