Modern etta med sovalkov samt en rymlig balkong i västerläge.

Centrala Hisingen, Göteborg

Sven-Agne Larssons Väg 1

På förhand
Utgångspris
1 950 000 kr
Avgift
2 785 kr
Antal rum
1
Boarea
35 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Modern etta med sovalkov samt en rymlig balkong i västerläge.

Modern etta med sovalkov. Här finns även en rymlig balkong i soligt västerläge. Bostaden erbjuder även gott om förvaring genom en walk in closet.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Modern etta med sovalkov som från 2014. Här bor du i en välplanerad etta med en generös balkong i västerläge. Bostaden erbjuder god förvaring i form av en rymlig walk in closet. Vardagslyx i form av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i bostaden. Närhet till grönskande natur samt bra kommunikationer på promenadavstånd. Välskött förening där fiber ingår i avgiften. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Här bor ni med en direkt närhet till både Wieselgrensplatsen och köpcentret Backaplan. På Wieselgrensplatsen finns allt du kan önska dig så som restauranger, mataffärer, butiker osv. Närhet till gym och natursköna grönområden så som Slätta Damm, Keillers park samt Ramberget med en enastående utsikt över staden. Gott om kommunikationer med både buss och spårvagn. På åtta minuter är du inne i centrum!

Välkommen på visning!

Interiör

Ta dig upp via hissen upp till våning 3. Du kommer direkt in i hallen. På golvet sitter ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett parkettgolv i ek som är genomgående i hela bostaden. I hallen erbjuds gott om förvaring genom två garderober. I hallen finns även en rymlig walk in closet för smart förvaring.

Vidare in kommer du in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet. Köksluckorna är i vitt och ovanför arbetsbänken i svart granit samt rostfri bänk sitter vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. Invid köket finns en naturlig matplats för fyra-sex personer.

Härifrån når du den rymliga balkong i som vetter mot ett soligt västerläge. Här kan du enkelt möblera upp en loungegrupp,

Vidare in igen kommer du in igen till den öppna planlösningen mot köket. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang.

Invid vardagsrummet finns sovalkoven som enkelt rymmer en större säng för den som önskar.

Badrummet är stilfullt inrett med ett mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara glasväggar och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i soligt sydvästläge

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 785 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni. För elen tillkommer ett schablontillägg på 120 kr/månaden som läggs på månadsavgiften och den 1:a november varje år stäms detta av, eventuell korrigering sker sedan på januari månads avi.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,69%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 950 000 kr
Lägenhetsnummer
1433
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
35 kvm

* Två trappor upp.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
120 kr
Försäkring
100 kr
Summa
220 kr

Byggnadssätt

Byggår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bjurslättspark Hisingen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
88
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Förening: Brf Bjurslättspark

Brf Bjurslättspark Hisingen bildades 2013 och är belägen på Sven-Agne Larssons väg 1, 3, 5 och 7 i Göteborg. I Bjurslättspark har Botrygg byggt 88 nya bostadsrätter. Inflyttning skedde i februari-maj 2014. Föreningens fastigheter består av fyra flerbostadshus om 4 våningar med 88 lägenheter. Bostäderna fördelas på 24 st 1:or om 35kvm, 24 st 2:or om 43-59kvm, 36 st 3:or om 65-85 kvm samt 4 st 4:or om 73,5 kvm.

Förvaltning:
Ekonomisk förvaltare är Botrygg AB

Parkering

Under husen finns ett gemensamt garage för de boende. Här finns 68 garageplatser för en kostnad på 950 kr / mån samt 36 parkeringar utomhus för 450 kr / mån.och det finns även en utomhusparkering. Dessa går att hyra via Botrygg.

TV/bredband

Kabel-TV via Comhem grundutbudet Bahnhof fiber-anslutning 1000/1000 som ingår i avgiften. Möjlighet till IP telefoni (fasta kostnaden för IP telefoni ingår, man betalar bara för samtalstrafik, månatlig minimidebitering om 29kr)

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen är miljöhus, tvättstuga i varje hus, föreningslokal, barnvagnsrum samt cykelrum med nedgång utifrån.Via Botrygg kan man även hyra en odlingslott i området

Energideklaration

Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
75
Energideklarationsdatum
2018-07-02

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sven-Agne Larssons Väg 1

Sven-Agne Larssons Väg 1,
417 20 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 2
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 251 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 3
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 905 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 2020-07-09 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Pris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 978 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2020-07-14 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 9
  Utgångspris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 232 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-08-16 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1A
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 497 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Sehlstedtsgatan 9B
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 312 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 9A
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  1 819 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  1 767 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  32 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 339 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rambergsvägen 23D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 869 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Solventilsgatan 12
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 209 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!