Nyproducerad och modern hörnlägenhet med stor balkong i västerläge

Centrala Hisingen, Göteborg

Sven-Agne Larssons Väg 5

Utgångspris
2 995 000 kr
Avgift
4 468 kr
Antal rum
3
Boarea
70 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerad och modern hörnlägenhet med stor balkong i västerläge

Social planlösning med öppet mot köket. Stor och rymlig klädkammare för den modeintresserade. Stort badrum med tvättmaskin i i lägenheten.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Bilder

Varmt välkommen till Sven-agne Larssons väg 5. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors
Varmt välkommen till Sven-agne Larssons väg 5
Alternativ planlösning. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors
. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors
. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Sven-Agne Larssons Väg 5 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nyproducerad hörnlägenhet med en stor balkong i västerläge. Social planlösning med gott om förvaring. Vardagsrummet ligger med fönster i två väderstreck och sin öppna planlösning mot köket och utgång till balkongen ger en härlig rymd och fint ljusflöde. Balkongen har en underbar vy mot dalgången och vetter mot ett härligt västerläge. Kök med gott om förvaring bakom de vita köksluckorna. Stor och rymlig klädkammare för den modeintresserade. Stort badrum med tvättmaskin i lägenheten.

Här bor ni med en direkt närhet till både Wieselgrensplatsen och köpcentret Backaplan. På Wieselgrensplatsen finns allt du kan önska dig så som restauranger, mataffärer, butiker osv. Närhet till gym och natursköna grönområden så som Slätta Damm, Keillers park samt Ramberget med en enastående utsikt över staden. Gott om kommunikationer med både buss och spårvagn. På åtta minuter är du inne i centrum!

Interiör

Ta dig via trappan eller hissen upp till första våningen. Du kommer in i hallen på ett praktiskt klinkergolv. Direkt till vänster har du avhängning för ytterkläder samt en garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter till höger. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter. En stor klädkammare erbjuds också, perfekt för den modeintresserade.

Förutom klinkergolvet i hallen ligger ett genomgående parkettgolv och väggarna är vitmålade. Samtliga fönsterbänkar är i granit och ger ett stilfullt intryck.

Vardagsrummet ligger i ett hörn med gott om fönster som släpper in ljus från två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot köket.

Köksluckorna är i vitt och kommer från Ballingslöv. Ovanför bänkskivan sitter små svarta kakel plattor. Köket är funktionellt utformat med diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, köksfläkt, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket når du balkongen.

Balkongen är rymlig och ligger i ett härligt och soligt västerläge. Här har du sol från eftermiddag till sent på kvällen då du kan njuta av den spektakulära solnedgången. Balkongen är stor och möblerbar. På golvet ligger skön plasttrall.

Lägenhetens stora sovrum nås från hallen. Här finns gott om yta för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Två garderober ger dig extra förvaringsmöjligheter. Ett stort fönster ger gott om ljusinsläpp.

Bostadens mindre sovrum nås också vi hallen. Här får det med enkelhet plats en stor säng med tillhörande möbler. Även här finns en ett fönster samt en garderob för förvaring.

Det stora helkaklade badrummet nås även det ifrån hallen. På golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme och på väggarna sitter stora vita kakelplattor. Badrummet är utformat med en dusch med glasdörrar, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp, wc samt handdukstork. Här finns även en tvättmaskin för den bekväma. Det finns möjlighet att sätta in torktumlare för den som önskar. Ovanför tvättmaskinen sitter en praktisk arbetsbänk och ett stort dubbelskåp.

Till lägenheten tillhör ett källarförråd på ca 5 kvm. I källaren finns även en gemensam tvättstuga med torkskåp, cykel- och barnvagnsförråd.

Ett mycket bra boende i attraktivt och expansivt område. Nära service, natur och utmärkta kommunikationer.

Fakta

Om föreningen

Namn
Brf Bjurslättspark Hisingen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
88
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Förening: Brf Bjurslättspark

Brf Bjurslättspark Hisingen bildades 2013 och är belägen på Sven-Agne Larssons väg 1, 3, 5 och 7 i Göteborg. I Bjurslättspark har Botrygg byggt 88 nya bostadsrätter. Inflyttning skedde i februari-maj 2014. Föreningens fastigheter består av fyra flerbostadshus om 4 våningar med 88 lägenheter. Bostäderna fördelas på 24 st 1:or om 35kvm, 24 st 2:or om 43-59kvm, 36 st 3:or om 65-85 kvm samt 4 st 4:or om 73,5 kvm.

Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. För elen tillkommer ett schablontillägg på 250 kr/månaden som läggs på månadsavgiften och den 1:a november varje år stäms detta av, eventuell korrigering sker sedan på januari månads avi. Detta för att det ska bli förmånligare elpriser jämfört med individuell betalning av elen. Ingen avgiftshöjning planerad i dagsläget.

Förvaltning:
Ekonomisk förvaltare är Botrygg AB

Parkering

Under husen finns ett gemensamt garage för de boende, och det finns även en utomhusparkering. Dessa går att hyra via Botrygg, Garage 950 kr/mån, utomhusparkering 450 kr/mån, separat kö.

TV/bredband

Kabel-TV via Comhem grundutbudet Bahnhof fiber-anslutning 1000/1000 som ingår i avgiften. Möjlighet till IP telefoni (fasta kostnaden för IP telefoni ingår, man betalar bara för samtalstrafik, månatlig minimidebitering om 29kr)

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen i föreningen är miljöhus, gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal, barnvagnsrum samt cykelrum med nedgång utifrån. Via Botrygg kan man även hyra en odlingslott i området

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 468 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. 1000/1000 fiber via Bahnhof.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,39%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
70 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
250 kr
Försäkring
88 kr
Summa
338 kr

För elen och vattnet tillkommer ett schablontillägg på 250 kr/månaden som läggs på månadsavgiften och den 1:a november varje år stäms detta av, eventuell korrigering sker sedan på januari månads avi. Detta för att det ska bli förmånligare elpriser jämfört med individuell betalning av elen.

Byggnadssätt

Byggår
2013-2014
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sven-Agne Larssons Väg 5

Sven-Agne Larssons Väg 5,
417 21 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Bäckebolsängen 28
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 116 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Visning: 2019-06-16 14.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Herkulesgatan 5B
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 333 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2019-06-16 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Västra Stillestorpsgatan 25
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 755 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 2019-06-16 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2019-06-16 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 5C
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 109 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  98 kvm

  Visning: 2019-07-01 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Väderkvarnsgatan 2d
  Utgångspris
  2 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 248 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 2019-06-17 17.30 Boka här

 • Adress
  Rambergsvägen 25A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 703 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2019-06-30 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gamla Tuvevägen 8
  Utgångspris
  4 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 511 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 17
  Utgångspris
  2 945 000 kr
  Månadsavgift
  3 490 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!