Högst upp i huset med insynsskyddad terrass i härligt solläge

Furulund, Partille

Grenvägen 11

På förhand
Avgift
4 177 kr
Antal rum
2
Boarea
57,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Högst upp i huset med insynsskyddad terrass i härligt solläge

Ljuvlig tvåa på våning 4 av 4. Fint skick och trivsam planlösning. Fritt läge med utsikt och en fantastisk terrass som är något utöver det vanliga!

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Härlig och ljus tvåa med trivsam planlösning. Grenvägen 11 - Bjurfors
Härlig och ljus tvåa med trivsam planlösning
. Grenvägen 11 - Bjurfors
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till terrassen. Grenvägen 11 - Bjurfors
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till terrassen
Välkommen ut till den ljuvliga terrassen i soligt sydost. Grenvägen 11 - Bjurfors
Välkommen ut till den ljuvliga terrassen i soligt sydost
Fantatiskt och fritt läge, fritt från insyn och med fin utsikt. Grenvägen 11 - Bjurfors
Fantatiskt och fritt läge, fritt från insyn och med fin utsikt
Här ges plats åt både loungegrupp samt matgrupp och grill. Grenvägen 11 - Bjurfors
Här ges plats åt både loungegrupp samt matgrupp och grill

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu erbjuds en ljus och mycket fin tvåa med fantastiskt läge både i området och i bostadshuset. Här bor du högt upp i huset men också högt upp i området vilket gör att både gång- och biltrafik utanför bostaden är nästintill obefintlig. Direkt inne i bostaden slås du av det fantastiska ljusinsläppet samt det fria och insynsskyddad läget. Från vardagsrummet nås en fantastisk terrass som är något utöver det vanliga och bör upplevas på plats.

Interiört erbjuds generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilken blir den naturliga platsen att samlas på. Rikligt med ljusinsläpp ges tack vare stora fönsterpartier och genomgående ljusa ytskikt i hela bostaden. Köket är både smakfullt och funktionellt med plats för ett större matbord och i vardagsrummet finns plats för större soffgrupp. Sovrummet är i god storlek med naturskönt läge och fint ljus från två fönster. Badrummet är ljust och har både dusch och tvättmaskin. Förvaringsmöjligheter finns i klädkammare och lägenhetsförråd vilket du når på entréplan.

Här bor du i ett område som passar för alla åldrar. Närhet finns till all tänkbar service såsom på Furulunds centrum och Allum köpcentrum. För de små finns närhet till bland annat Furulunds skola samt Nävervägens och Hyggesvägens förskola. Området är lugnt och grönskande med naturområden som Kåsjön och Björndammen runt knuten. Inom kort promenadavstånd når du goda kommunikationsmöjligheter till både Göteborg och Partille centrum. Du bor även i en stabil HSB-förening där det till bostaden följer en inre reparationsfond om 3 542 kr.

Välkommen att flytta in och trivas!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 1:308

Övriga byggnader/utrymmen

Ett lägenhetsförråd hör till bostaden vilket är beläget i entréplan.

Månadsavgift

Avgift
4 177 kr

inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg samt helhetslösning avseende kabel-tv, bredband och telefoni via Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,58038%
Andel av årsavgiften är
0,58038%
Reparationsfond
3 542 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
11
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
57,5 kvm*

* Enligt bostadsrättsförening och säljare

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
305 kr
Försäkring
40 kr
Summa
345 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägares kostnader och kan komma att variera beroende på bostadsrättsinnehavarens sammansättning och livsstil.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1988

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
106
Energideklarationsdatum
2019-10-08

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Sandfallet i Partille
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
130
Antal lokaler
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Sandfallet är en välskött förening som förvaltas av HSB. Området stod färdigbyggt år 1988 och föreningen äger fastigheterna Skulltorp 1:824-1:827 i Partille, med adresser Grenvägen 7-11 (hus 1), Grenvägen 1-5 (hus 2), Stubbvägen 2-6 (hus 3) och Stubbvägen 8-12 (hus 4).

I föreningen finns 130 st bostäder fördelade på 33 st 2 rok, 55 st 3 rok, 39 st 4 rok samt 3 st 5 rok. I fastigheten finns även 3 st lokaler, 70 varmgarage, 45 kallgarage och 54 p-platser.

Samtliga huskroppar har 3 trappuppgångar vardera och det finns hiss i samtliga trappuppgångar.

Föreningen har en bra hemsida med mycket information. www.sandfallet.nu

Föreningens ekonomi

Årsavgiften oförändrad år 2020. Avgifterna har inte höjts sedan år 2005.

Renoveringar - Utförda och planerade

Se årsredovisning.

Parkering

Parkeringsplatser följer inte med bostaden vid försäljning. En nyinflyttad är dock alltid garanterad en bilplats i kallgarage eller en p-plats utomhus.
Till varmgaragen är det kö. Väntetiden varierar.
Parkeringsplatser utomhus ca 150 kr/månad. Kallgarage ca 300 kr/månad. Varmgarage ca 400 kr/månad.

16 st avgiftsbelagda besöksparkeringar finns. Avgift: 3 kr/tim, 20 kr/dygn.

TV/bredband

Föreningen är kollektivt ansluten till "Telia triple play". Detta innebär att tv (kanalpaket lagom), bredband (100/100 Mbit/s) samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Utrustningen (router och box) tillhör lägenheten. När man flyttar ut måste man säga upp sitt abonnemang, när man flyttar in måste man beställa abonnemang. Görs hos Telia på tel. 90200. Snabbare bredband går att beställa hos Telia på tel. 90200.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal: Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra föreningslokalen för kalas m.m. Kostnaden är 300 kr/tillfälle. Lokalen har plats för 50 personer.
Grovtvättstuga: På Stubbvägen 8 (hus nr 4) finns en grovtvättstuga och där kan du boka in dig för tvättider med det lås som du fått vid tillträdet till lägenheten.
Övernattningsrum: Föreningen har två övernattningsrum i hus 4.
Motionsrum, solarium & bastu finns i hus 4.
Föreningen har även en boulebana.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB Göteborg. Köparen gör en ansökan om medlemskap på följande hemsida: https://blimedlem.hsb.se/. Kostnad för en köpare, som ny medlem är 825 kr varav 500 kr i medlemsandel, 300 kr i medlemsavgift (betalas en gång per år) samt inträdesavgift om 25 kr. Fler köpare/medlemmar debiteras totalt 525 kr (Se länken ovan).

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Grenvägen 11

Grenvägen 11,
433 47 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  Adress
  Hyggesvägen 10
  Utgångspris
  2 025 000 kr
  Månadsavgift
  4 215 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2021-03-08 16.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Grenvägen 9
  Månadsavgift
  5 708 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Grenvägen 11
  Månadsavgift
  6 098 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!