Hoppa till innehåll
Mäklare Luleå - Bjurfors. Våra erfarna mäklare i Luleå är experter på bostadsmarknaden. Köpa, sälja eller värdera bostad i Luleå? Våra mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Specialister på Luleå

Hitta mäklare i Luleå

Välkommen till Bjurfors mäklare i Luleå!

Hos oss arbetar noggranna och engagerade fastighetsmäklare med fokus på att sälja din bostad på ett snyggt och professionellt sätt.

Vi har lång erfarenhet i branschen och tillsammans har vi sålt tusentals bostäder.

Vi som arbetar på kontoret är ett härligt team som trivs tillsammans. De flesta är födda på orten och känner således till Luleå och bostadsmarknaden i vårt område väldigt väl. För oss är kundnöjdheten A och O. Detta uppnår vi genom ett tätt samarbete mellan kollegorna på kontoret samt en god kontakt med säljare, köpare och spekulanter.

Vi är stolta över vårt starka varumärke och jobbar efter den framgångsrika Bjurforsmetoden som är en väl inarbetad affärsprocess som ger de bästa förutsättningarna för att du ska få ett så bra resultat som möjligt, och självklart bli så nöjd som möjligt. Så att du vill rekommendera oss vidare till vänner och bekanta. Vi gillar kunder med höga krav och vi jobbar med hög kvalitet i både bild, text och material.

Våra mäklare ger dig gärna en kostnadsfri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Hos oss hittar du fastighetsmäklarna Kaisa Svanljung, Elvira Henriksson, Therese Backman, Marie Östling, och Nina Kaewsit, blivande mäklare Fanny Wåhlstedt samt vår säljkoordinator Johanna Andersson och stylist Amanda Björkman. Varmt välkommen!

Hur mycket är din bostad värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera din bostad

Pågående (87)

Urval av sålda (323)

Hitta mäklare i Luleå

Hitta din mäklare

Hem  i Luleå: Mäklare i Luleå - Bjurfors mäklare är marknadsledande i Luleå och hjälper dig både när du ska köpa och sälja bostad i Luleå

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Luleå

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Luleå.

De flesta av oss som arbetar på Bjurfors Luleå är själva uppväxta på orten. Med andra ord så är vi specialister på Luleå – ända ut i fingerspetsarna.

På kontoret arbetar ett flertal mäklare, en säljkoordinator och en stylist. Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet inom branschen som samarbetar i det mesta. Hos oss får du alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Det allra viktigaste för oss som fastighetsmäklare i Luleå är att både säljare och köpare ska känna sig nöjda med bostadsaffären. Därför får alla våra kunder trygg vägledning genom hela processen.

Luleå är en charmig småstad med härlig storstadspuls. Det är familjärt och mysigt, men staden har även ett rikt kultur- och uteliv. I centrum finns ett varierat utbud av butiker samt restauranger i världsklass.

Den som bor i Luleå har alltid nära till vattnet. Havet omger staden och citykärnan är belägen mellan två hamnar. Skärgården är helt klart ett av traktens smultronställen. Med sina 1 312 öar erbjuder den oändliga möjligheter till både avkoppling och äventyr.

maklare-lulea-bjurfors-vinterlandskap.jpg

I Luleå finns det mycket att göra året runt. På sommaren lockar fiske, bad- och båtliv, storslagna naturupplevelser och festivaler. På vintern kan du njuta av fantastisk skidåkning eller åka skridskor på blanka isar. Ormbergets friluftsområde är ett populärt besöksmål med elupplysta skidspår, slalombacke och pulkabacke.

Luleå erbjuder en stor variation av boendemöjligheter oavsett om du trivs bäst i en lägenhet i city, en rymlig villa på strandnära läge eller en egen gård på landsbygden. Dessutom är Luleå en växande stad med stora satsningar framöver som gör att det kommer bli ännu mer attraktiv att bo här.

Fina bostäder i Luleå

Vi har många bostäder till salu i Luleå, och självklart även trevliga fritidshus till salu i Luleå. Bjurfors Luleå förmedlar bostäder i alla stadsnära områden i Luleå kommun, bland annat centrum, Bergnäset, Mjölkudden, Gammelstad, Bergviken, Skurholmen, Lulsundet, Notviken och Södra Sunderbyn.

Hos oss hittar du såväl hus till salu i Luleå som lägenheter till salu i Luleå.

Med våra mäklare på Bjurfors Luleå är din bostadsaffär i trygga händer.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Luleå?

  • Nöjda säljare och köpare
  • Ett gott bemötande
  • Trygga bostadsaffärer

Därför ska du välja Bjurfors Luleå som din mäklare:

Marknadsledande

Vi säljer flest bostäder av alla fastighetsmäklare i Luleå vilket innebär att vi både besöker flest bostäder och träffar flest kunder. Genom Bjurfors kundregister Boagenten kan vi matcha rätt köpare med rätt bostad.

Bostadspresentationer som sticker ut

Vi lägger ner mycket tid och energi på att skapa attraktiva bostadspresentationer som ger ett oslagbart första intryck. För att uppnå detta använder vi endast de bästa fotograferna och har en egen stylist.

Nöjda säljare och köpare

Kundnöjdhet är A och O! Vägen dit når vi genom ett tätt samarbete på kontoret samt en god kontakt med säljare, köpare och spekulanter. Många av våra kunder kommer tillbaka till oss när det är dags att sälja nästa bostad.

maklare-lulea-bjurfors-bostad-takrosett.jpg

Luleå har en stabil bostadsmarknad

Luleå kommun har haft en stabil bostadsmarknad under de senaste åren och har en högre prisbild än grannkommunerna. Staden växer och många är på jakt efter sin drömbostad i Luleå med omnejd.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Luleå? Vi kan bostadsmarknaden i Luleå – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad i Luleå – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja en bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en lokal fastighetsmäklare i Luleå så tidigt som möjligt.

Ta till dig tips och råd från din mäklare.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Var lugn. Att sälja kan kännas krångligt men vi finns vid din sida under hela processen. Med Bjurfors Luleå är din bostadsaffär i trygga händer.

Med våra mäklare på Bjurfors Luleå är din bostadsaffär i trygga händer.

Köpa bostad i Luleå? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Luleå:

Gör en lista med vad som är viktigt för dig. Fundera över vilka önskemål och krav du har på ditt nya drömboende.

Bekanta dig med området som du vill köpa i och studera försäljningsstatistiken för att få en uppfattning om slutpriserna på sålda bostäder.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren direkt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs före visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Vi har ett gott banksamarbete med vår samarbetspartner SEB och kan hjälpa dig med lånelöftet om du inte redan har ett.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Värdera bostad i Luleå

Vi på Bjurfors Luleå är marknadsledande i Luleå, och tack vare det träffar vi flest kunder och besöker flest bostäder. Vi har lång erfarenhet och lägger ner mycket tid för att värderingen ska bli så korrekt som möjligt.

I ett första möte samlar vi in all nödvändig information om din bostad. Du får tips inför försäljningen och vi berättar om hur vi jobbar samt hur säljprocessen ser ut i alla steg. Utifrån det rådande marknadsläget tar mäklaren fram en personlig säljstrategi med målsättningen att hitta rätt köpare till din bostad så att du får maximalt betalt.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Luleå

  • Erfarna mäklare – vi kan Luleå
  • Många återkommande kunder
  • Vi erbjuder stöttning genom hela bostadsaffären

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Luleå

Hög kundnöjdhet

Hos våra mäklare på Bjurfors Luleå får alla ett gott bemötande, service över förväntan och stöd genom hela processen vilket gör att många kunder återkommer – gång på gång.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Hur mycket är din bostad värd? Få fri värdering.

Erbjudandet gäller muntlig värdering. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy