Hoppa till innehåll

Specialister på Skellefteå

Hitta mäklare i Skellefteå

Välkommen till Bjurfors mäklare i Skellefteå!

Vi är ett mycket engagerat team av mäklare som finns här för dig både som köpare och säljare. Som kund hos oss får du en mycket trygg och professionell upplevelse med en skräddarsydd affär som är anpassad efter just dina behov och önskemål. Alla våra fastighetsmäklare jobbar ständigt nära kunden och håller ett högt engagemang för att du ska få bästa möjliga känsla av att sälja med Bjurfors Skellefteå. Vi finns alltid där för dig i alla steg av varje bostadskarriär.

När det gäller bostadsmarknaden finns det många frågor och funderingar och det är just därför vi finns till för att svara på alla dina frågor och funderingar i ditt livs största affär.

Vi är stolta över vårt starka varumärke och jobbar efter den framgångsrika Bjurforsmetoden som är en väl inarbetad affärsprocess som ger dig dem bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Vårt krav på oss själva är att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera oss vidare till vänner och bekanta.

Vi gillar kunder med höga krav och jobbar med hög kvalitet i både bild, text och material. När det gäller att förmedla känslan av ett boende är det första intrycket viktigast, därför ser vi till att presentera din bostad på bästa möjliga vis.

Vårt mäklarteam arbetar i Skellefteå med omnejd. Vår lokalkännedom tillsammans med vår gemensamma kompetens och en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad bostadsaffär. Välkommen!

Vi bokar gärna in en kostnadsfri värdering och rådgivning.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Skellefteå för att ta din bostadsaffär ett steg upp!

Nygatan 49 A

Bjurfors Skellefteå

Nygatan 49 A

931 31 Skellefteå

skelleftea@bjurfors.se

0910-12688

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (130)

Urval av sålda (319)

Hitta mäklare i Skellefteå

Hitta din mäklare

Skellefteå - här verkar Bjurfors mäklare, ett starkt och kompetent team med gedigen kunskap om bostadsmarknaden i området.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Skellefteå

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Skellefteå.

Bjurfors i Skellefteå består av en sammansvetsad och kunnig grupp med mäklare och koordinatorer. Våra olika bakgrunder och åldersspann gör att vi kompletterar varandra på ett perfekt sätt. Tillsammans bildar vi ett starkt och kompetent team som har gedigen kunskap om bostadsmarknaden i området.

Skellefteå är en härlig plats att bo på med en charmig småstadsatmosfär och närhet till naturen. Staden erbjuder natursköna omgivningar och havsnära boende, vilket ger invånarna möjlighet till utomhusaktiviteter och en hög livskvalitet året runt. På fritiden kan du njuta av välpistad skidåkning i backarna på Storklinta skidcenter, spela golf på Skellefteå Golfklubb eller vandra efter Linnéstigen vid Bureå älv. Om du älskar vattensporter kan du paddla kanot, bada, fiska eller segla. Det finns något för alla smaker och åldrar.

Den industriella satsningen i Skellefteå, genom framförallt batterifabriken Northvolt, förväntas påverka bostadsmarknaden positivt över tid. Northvolts etablering har bidragit till en ökad ekonomisk aktivitet och nya arbetstillfällen, vilket i sin tur lockar till sig fler invånare och stimulerar bostadsutvecklingen samt näringslivet. Detta leder troligtvis till ökad efterfrågan på bostäder och en stegvis prisökning på marknaden.

Northvolts satsning i Skellefteå med dess naturliga tillgångar, gör Skellefteå till en attraktiv plats att bo på för dem som uppskattar en kombination av näringslivets utveckling och närheten till naturen.

Skellefteå har ett varierat utbud av både hus och lägenheter. Det finns även en bra fritidshusmarknad i området som främst är inriktad på vattenområden och kustområden längs Bottenvikens kust. Platser kring Boviksfjärden är särskilt populära på grund av deras naturskönhet och närhet till handelsområde och faciliteter. Efterfrågan på fritidshus i området visar på ett stort intresse för att uppleva Skellefteås vackra natur och livsstil året om.

maklare-skelleftea-bjurfors-bron.jpg

Hitta hem med oss i Skellefteå

Vi på Bjurfors Skellefteå strävar efter att skapa en positiv och framgångsrik upplevelse för våra kunder genom att kombinera affärsmannaskap med vår passion för bostadsaffären. Just nu har vi många bostäder till salu i Skellefteå och förmedlar hus och lägenheter i Skellefteå med omnejd, bland annat i Skellefteå centrum, Moröhöjden, Sjungande dalen, Anderstorp, Sunnanå, Sörböle, Mobacken och Eriksberg med mera.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Hos Bjurfors Skellefteå blir du väl omhändertagen.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Skellefteå

  • Tillgänglighet
  • Affärsmannaskap
  • Kompetens

Vad får du som kund med oss på Bjurfors Skellefteå?

Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och personlig service. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Hos Bjurfors Skellefteå blir du väl omhändertagen. Här är några av de viktigaste aspekterna för våra mäklare:

Trygga bostadsaffärer våra rutinerade mäklare strävar efter att förstå och tillgodose kundens behov, önskemål och prioriteringar genom hela sälj- eller köpprocessen. Vi arbetar resultatinriktat för att uppnå goda resultat – varje gång.


Personlig service och kundnöjdhet att erbjuda en personlig och skräddarsydd service är viktigt för oss. Våra mäklare lyssnar aktivt på kundens önskemål, ger professionell rådgivning och håller kunden uppdaterad under hela processen. Vi finns tillgängliga för att besvara frågor och skapa en trygg och förtroendefull relation med kunden. Allt för att ge en positiv och framgångsrik upplevelse.


Professionalitet och kunskap våra mäklare är professionella och har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och området som vi mäklar i. Vi håller oss uppdaterade om marknadstrender, lagar och regler, och har en djupgående kunskap om prisutveckling samt köp - och säljprocessen. Detta gör att vi kan ge kunderna pålitlig och relevant information.


Marknadsföring och presentation vi lägger stor vikt vid att marknadsföra och presentera bostäder på ett professionellt och attraktivt sätt. Genom att använda högkvalitativa bilder och välskrivna prospekt kan vi maximera exponeringen och locka intresserade köpare.

maklare-skelleftea-bjurfors-fastighetsmaklare

Hur ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i Skellefteå?

Skellefteås bostadsmarknad var relativt stabil fram tills batterifabriken Northvolts etablering. Sedan dess har marknaden genomgått en betydande förändring. En större efterfrågan på bostäder har bidragit till en markant ökning av bostäders värde. Priserna har successivt stigit och närmat sig en mer normaliserad nivå som är i linje med den förbättrade ekonomiska aktiviteten och de investeringar som industrisatsningen har fört med sig. Idag är det stor efterfrågan på bostäder i och omkring Skellefteå. Som ett resultat har utbudet av bostäder blivit mer begränsat och konkurrensen om tillgängliga bostäder har ökat.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Skellefteå? Vi kan bostadsmarknaden i Skellefteå – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Varje försäljning är unik, och det är viktigt att anpassa strategin efter din bostads specifika egenskaper och marknadsförhållanden.

Sälja bostad i Skellefteå – vad ska jag tänka på?

Varje försäljning är unik, och det är viktigt att anpassa strategin efter din bostads specifika egenskaper och marknadsförhållanden. När du väljer att anlita oss på Bjurfors Skellefteå kommer vi att kunna ge dig ytterligare råd och vägledning baserat på din unika situation. Här är några faktorer att överväga om du ska sälja en bostad i Skellefteå-området:


Val av mäklare

När du väljer en mäklare, är det viktigt att se till att de är kompetenta och specialiserade inom olika områden, såsom ”villateam” och ”bostadsrättsteam”. Detta ger fördelar som skräddarsydd rådgivning och en bättre förståelse för specifika fastighetstyper, vilket resulterar i smidigare och mer framgångsrika fastighetsaffärer.


Rätt prissättning

Det är viktigt att sätta rätt pris. En överprisad bostad kan avskräcka potentiella köpare, medan en underprisad bostad kan leda till förlorade intäkter. Våra fastighetsmäklare hjälper dig att göra en noggrann analys och värdering baserat på jämförbara försäljningar och marknadstrender.


Säljande bostadsannonser

Förbered din bostad för visningar genom att rensa och organisera, samt genom att eventuellt göra mindre reparationer eller uppdateringar. Professionell styling skapar en attraktiv atmosfär och visar upp bostadens potential på bästa sätt. Med säljande bilder och välskrivna beskrivningar skapar vi säljande bostadsannonser som får din bostad att sticka ut från mängden.


Kraftfull marknadsföring

En effektiv marknadsföringsstrategi är avgörande för att nå potentiella köpare. Vi på Bjurfors Skellefteå erbjuder därför olika kanaler för marknadsföring, inklusive annonsering online, sociala medier och andra relevanta plattformar.


Öppna upp ditt hem för spekulanterna

Tänk på att vara flexibel när det gäller tidpunkter för visningar. På så sätt kan du öka antalet spekulanter som ser bostaden och därmed öka chanserna till en snabb försäljning och lönsam affär.

maklare-skelleftea-bjurfors-byggnad-soluppgang.jpg

Köpa bostad i Skellefteå – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Skellefteå:

Anlita en fastighetsmäklare som du känner dig trygg med. Genom att vara väl förberedd och informerad kan du öka dina chanser att hitta och köpa en bostad som passar dina behov och önskemål i Skellefteå-området. Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Redan innan du går på den första visningen bör du bestämma din budget och se till att du har en tydlig bild av dina ekonomiska förutsättningar. Säkra eventuell finansiering i förväg genom att kontakta banker eller långivare för att få en förhandsbedömning. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Du bör också fundera över vilka behov och önskemål du har när det gäller bostadens storlek, läget med mer. Var realistisk och identifiera vad som är viktigast för dig och vad du kan kompromissa om. Det kan också vara bra att sätta sig in i bostadsmarknaden i Skellefteå. På så sätt får du en bättre förståelse för marknadstrender och kan ta välgrundade beslut.

Ligg steget före och anmäl dig Bjurfors stora spekulantregister Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Värdera bostad i Skellefteå

Det finns flera fördelar med att värdera din bostad med oss på Bjurfors Skellefteå. Här är några exempel.

Erfarenhet och expertis. Bjurfors är en etablerad och respekterad aktör inom fastighetsbranschen med lång erfarenhet. Våra fastighetsmäklare har gedigen kunskap om marknaden och kan ge en korrekt och realistisk värdering av din bostad.

Lokalkännedom. Våra mäklare har djup kännedom om Skellefteå, marknaden och kundbasen. Vi kan ge dig en konkurrenskraftig värdering baserad på försäljningar i ditt närområde.

Marknadsföring och nätverk. Genom att värdera din bostad hos oss på Bjurfors Skellefteå får du tillgång till Bjurfors marknadsföringskanaler och stora nätverk. Detta kan öka exponeringen för din bostad och locka fler potentiella köpare.

Professionell service. Vi strävar efter att erbjuda en professionell och personlig service. Våra mäklare kan ge dig råd och vägledning genom hela försäljningsprocessen, inklusive prissättning, marknadsföring, visningar och förhandlingar.

Transparent och pålitlig process. Hos oss kan du förvänta dig en tydlig och pålitlig värderingsprocess, där du får noggrann information och motivering bakom den föreslagna värderingen.

Om du går i säljtankar kan vi på Bjurfors Skellefteå hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Skellefteå

  • Kvalitativ och pålitlig service
  • Trygga och framgångsrika bostadsaffärer
  • Exceptionella bostadspresentationer och bred marknadsföring

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Skellefteå

Skräddarsydda bostadsaffärer

Varje bostadsaffär är unik. Med ett stort personligt engagemang och en hög servicenivå erbjuder våra erfarna mäklare i Skellefteå dig skräddarsydda lösningar i varje enskild bostadsaffär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.