Hoppa till innehåll
Mäklare västra Göteborg Bjurfors. Du hittar våra mäklare på Askims Verkstadsväg i Sisjön. Här arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på bostadsmarknaden i västra  Göteborg. Välkommen för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i västra Göteborg.

Specialister på Västra Göteborg

Hitta mäklare i Västra Göteborg

Välkommen till Bjurfors mäklare i Västra Göteborg!

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i västra Göteborg? Välkommen till Bjurfors Väster. Med vår lokalkännedom och stora engagemang guidar vi våra fastighetsmäklare dig till en lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar bostäder i hela västra Göteborg och har stor erfarenhet av attraktiva områden såsom till exempel Hovås, Askim, Långedrag, Kullavik, Särö och Billdal.

På vårt mäklarkontor i Sisjön arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i västra delarna av Göteborg. I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Du hittar våra fastighetsmäklare i västra Göteborg på Askims Verkstadsväg 18 i Sisjön. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i västra Göteborg.

Varmt välkommen till Bjurfors Västra Göteborg!

Askims Verkstadsväg 18

Bjurfors Västra Göteborg

Askims Verkstadsväg 18

436 34 Askim

vaster@bjurfors.se

031-68 69 70

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (134)

Urval av sålda (304)

Hitta mäklare i Västra Göteborg

Hitta din mäklare

Nyproduktion Västra Göteborg

Hamnen i Fiskebäck: Oavsett om du söker efter en sekelskiftesvilla nära havet eller nyproduktion så kan du hitta ditt drömhem i västra Göteborg via våra mäklare på Bjurfors

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i västra Göteborg

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors västra Göteborg.

Vi som arbetar på kontoret brinner alla lite extra för västra Göteborg. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor i olika situationer att sälja och köpa fastigheter och bostadsrätter. De flesta av oss bor själva i områdena där vi verkar, och är specialister på de västra delarna av Göteborg.

Oavsett var du bor i västra Göteborg så har du nära till stadens puls såväl som hav, skog och mark. Längs områdets långa kuststräcka finns det oändliga möjligheter för rekreation, avkoppling och aktivitet. Göteborgs skärgård är en av de vackraste i landet och bjuder på många charmiga öar och hamnar. Den som lockas av den unika kombinationen av storstadsliv och en kustnära livsstil med båtliv, fiske och fantastiska naturupplevelser kan knappast hitta en bättre plats att bo på.

Göteborg är Sveriges näst största stad där du kan uppleva kultur, shopping, nöjen och mat i världsklass. Det är alltid något på gång i Göteborg. Staden är också känd för sin humor och gemytliga atmosfär.

Göteborg utvecklas och växer i snabb takt vilket gör att det ständigt byggs nya bostäder, arbetsplatser, parker och ny infrastruktur. I västra Göteborg pågår flera spännande projekt, bland annat Nya Hovås – en helt ny stadsdel med varierande bebyggelse fylld med personliga butiker och trevliga mötesplatser där de boende kan träffas och umgås.

fastighetsmaklare-vastra-goteborg-bjurfors-villa-kullavik-pool.jpg

Oavsett om du söker efter en sekelskiftesvilla nära havet eller nyproduktion så kan du hitta ditt drömhem i västra Göteborg.

Vi förmedlar bostäder i hela västra Göteborg, bland annat i Hovås, Askim, Långedrag, Kullavik, Särö, Fiskebäck och Billdal med mera. Varm välkommen att kontakta oss om du letar efter Bjurfors Kullavik, mäklare i Askim, på Näset, i Hovås eller i något av västra Göteborgs andra områden. Hos oss hittar du både lägenheter till salu i västra Göteborg och hus till salu i Göteborg väster.

Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär i västra Göteborg.

Viktigast för oss som fastighetsmäklare på Bjurfors Västra Göteborg

  • Vi är måna om varje affär
  • Vi ger service över förväntan
  • Vi värdesätter trygga relationer som leder till nöjda säljare och köpare

Vad utmärker Bjurfors Västra Göteborg?

Engagerade och erfarna mäklare – Den sammanlagda erfarenheten på Bjurfors Västra Göteborg är svårslagen. Våra skickliga fastighetsmäklare har arbetar många år inom branschen och brinner för sitt yrke, vilket även avspeglas i den trivsel som präglar kontoret.

Lokala experter - vi har lång erfarenhet som fastighetsmäklare på vår lokala marknad. Bjurfors Västra Göteborg är marknadsledande i de flesta av våra områden i västra Göteborg. Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

Vi har köparna – i vårt stora spekulantregister Boagenten har vi kontakt med tusentals köpare i regionen, som aktivt letar efter sitt drömhem i västra Göteborg. Flera av våra objekt säljs redan innan visning, till bästa möjliga pris.

Brett utbud av bostäder – vi är din fastighetsmäklare i Göteborg Väster. Hos oss hittar du alla typer av bostäder och i alla prisklasser. Vi förmedlar bostäder i hela västra Göteborg och har stor erfarenhet av attraktiva områden såsom Långedrag, Näset, Fiskebäck, Hovås, Askim, Kullavik, Billdal och Särö. Kontakta oss för att få information om bland annat kommande försäljning i Billdal, nyproduktion i Billdal, nyproduktion i Hovås, nyproduktion i Askim, på gång i Billdal eller kommande försäljning i västra Göteborg.

maklare-vastra-goteborg-bjurfors-Langedragshamn.jpg

Hög efterfrågan på bostadsmarknaden i västra Göteborg

Göteborgs befolkning växer kontinuerligt och efterfrågan är hög på alla typer av bostäder. Bostadsmarknaden i västra Göteborg präglas av allt från stora exklusiva villor till nybyggda bostadsrättsområden som till exempel Nya Hovås.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i västra Göteborg? Vi är specialister på vår lokala bostadsmarknad – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Om du går i säljtankar är du varmt välkommen till Bjurfors Västra Göteborg. Vi som arbetar på kontoret brinner alla lite extra för Göteborgs västra delar och har lång erfarenhet av att förmedla hus och lägenheter i området.

Sälja bostad i västra Göteborg – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

När du är ute i god tid hinner du som säljare rensa och förbereda inför fotografering och visningar i lugn och ro.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad. Då får du en föraning om intresset och bostaden hinner samla på sig fler spekulanter under en längre tid.

Om du går i säljtankar är du varmt välkommen till Bjurfors Västra Göteborg. Vi som arbetar på kontoret brinner alla lite extra för Göteborgs västra delar. Vi har lång erfarenhet av att förmedla hus och lägenheter i området. Med oss vid din sida får du de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

maklare-vastra-goteborg-bjurfors-hus-Langedrag.jpg

Köpa bostad i västra Göteborg – vad ska jag tänka på? Smarta tips till dig som ska köpa en bostad i västra Göteborg:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många objekt säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömobjekt.

Gå med i vårt spekulantregister Boagenten och Beyondregistret för exklusivare bostäder. Där får du tillgång till de bostäder som ännu inte kommit ut på öppna marknaden. Många bostäder säljs På förhand så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Tänk även på att ha lånelöftet klart innan du börjar gå på visningar. Då vet du hur mycket pengar du kan få låna av banken och är redo att lägga ett bud när drömbostaden dyker upp. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Värdera bostad i västra Göteborg

Om du går i säljtankar eller bara är intresserad av värdet på din bostad kan vi På Bjurfors Västra Göteborg hjälpa till med en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad. Våra kunniga mäklare ger alltid en korrekt och realistisk bedömning av bostadens marknadsvärde. I ett första möte kommer mäklaren hem till dig för att titta på hur bostaden ser ut. Därefter får du en analys baserad på bostadens skick, storlek, läge och det aktuella marknadsläget.

Du förbinder dig inte till en mäklare bara för att du har låtit värdera din bostad.

Om du beslutar dig för att sälja, hjälper vi dig genom hela processen. Vi ger värdefulla tips på vad du bör tänka på och i vilken ordning varje moment ska ske för bästa möjliga resultat. Mäklaren kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Välkommen till Bjurfors Västra Göteborg

  • Lokala specialister – vi kan västra Göteborg
  • Rutinerade och engagerade fastighetsmäklare
  • Trygga bostadsaffärer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan västra Göteborg

Lönsamma bostadsaffärer

Våra mäklare i västra Göteborg har en svårslagen kombination av gedigen erfarenhet och god lokalkännedom vilket leder till lönsamma bostadsaffärer och nöjda kunder.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.