Hoppa till innehåll

Mäklare i Malmö – vi kan din lokala bostadsmarknad

Behöver du en mäklare i Malmö har du kommit rätt. Bjurfors är Skånes största mäklarfirma och i länets största stad finns fyra kontor. Du hittar oss på våra mäklarkontor på Hallenborgs gata 1 (Malmö City), Tessins väg 2 (Malmö Väster), Sallerupsvägen 126 (Malmö Öster) och Järnvägsgatan 20 (Limhamn).
I hela Skåne har vi tjugo kontor som säljer villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Skånes centrala punkt

Som Sveriges tredje största stad, och med närheten till kontinenten som Öresundsbron och Malmö Airport medför, är Malmö en naturlig knytpunkt för hela Skåne. Men Malmö är också så mycket mer än bara en storstad med närhet till Europa. Här finns en levande stad där gamla och unga, barnfamiljer och singelhushåll möts. Med kullerstensgator och stadsdelar som är flera hundra år gamla, sida vid sida med nya områden som vuxit fram den här sidan om millennieskiftet är det spännande att bo och vara mäklare i Malmö.

Områden växer fram och utvecklas

Malmö är en stad som växer. Nya bostadsområden växer fram där det tidigare inte fanns något alls samtidigt som andra delar av staden görs om och får nya syften. De nya stadsdelarna får inte bara en egen identitet, utan sätter också prägel på hela Malmö som en stad med lika mycket historia som framtid.

Västra hamnen – från industri till bostäder

Malmö har i flera hundra år varit en viktig svensk hamnstad. Västra hamnen var tidigare både oljehamn och varv men för ett par decennier sedan flyttades industrin utanför stadskärnan. Där det tidigare byggdes stora fartyg ligger nu ett innovativt bostadsområde. Arkitekturen är modern med fokus på hållbarhet. I Västra hamnen finns också landmärket Turning Torso – Sveriges näst högsta bostadshus. Området växer fortfarande med fler bostadshus på väg.

Hyllie en knytpunkt för hela Öresundsregionen

På ungefär ett decennium har stadsdelen Hyllie vuxit fram där det tidigare bara låg åkermark. Utöver bostäder, skolor och affärer finns här hotell, arbetsplatser, en multiarena, parker och närheten till Malmö City, den skånska landsbygden och Köpenhamn. Stadsdelen är redan en naturlig knytpunkt för stadsbussar och tåg. Med tåg tar det 6 minuter till Malmö C, 3 minuter till Triangeln och 12 minuter till Kastrup. Hyllie är bara i början på sin tillväxt. Kontakt din mäklare i Malmö om du är vill veta mer om området och hur det är att bo där.

Elinelund i etapp två av tre

I Elinelund vid kalkbrottets naturreservat i Limhamn har etapp två av totalt tre inletts i vad som är ett helt nytt bostadsområde. När området står färdigt kommer det finnas omkring 4 000 bostäder. Det innefattar flerfamiljshus, småhus, radhus och vårdplatser. När området växer fram kommer också skolor, en idrottsplats och parker att finnas här.

Våra mäklare i Malmö hjälper dig med bostadskarriären

Oavsett om du ska inleda din bostadskarriär eller är mitt uppe i den finns vi på Bjurfors här för dig. Våra mäklare i Malmö hjälper gärna till med både köp och försäljning i staden. Med ett tjugotal kontor i hela Skåne, och cirka 80 000 spekulanter i vår kostnadsfria bostadsbevakningstjänst Boagenten, hjälper vi säljare och köpare i hela länet till lyckade bostadsaffärer.

En bostadsaffär är alltid en stor sak och du har säkerligen en del frågor du undrar över inför en försäljning likväl som ett köp. Du kan alltid boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra mäklare i Malmö för att gå igenom det du funderar på. Det kan vara vad din bostad värderas till, hur en köpprocess går till eller hur du kan påverka slutpriset i en försäljning med homestyling och renoveringar. Oavsett vad det är finns våra mäklare i Malmö där för att hjälpa dig till en bostadsaffär du känner dig riktigt nöjd med.

Hitta din lokala mäklare i Malmö

Bjurfors Malmö City

Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö
malmo.city@bjurfors.se
040-608 30 00

TILL KONTORET

Bjurfors Malmö Väster

Bjurfors Malmö Öster

Sallerupsvägen 126
212 28 Malmö
malmo.oster@bjurfors.se
040-608 30 70

Bjurfors Limhamn

Järnvägsgatan 20
216 14 Limhamn
limhamn@bjurfors.se
040-608 30 80

TILL KONTORET

Hur mycket är din bostad värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

}