Elegant boende Oceanhamnen - materialval med finess och två balkonger.

Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 37

Nyproduktion
Pris
3 370 000 kr
Avgift
4 550 kr
Antal rum
3
Boarea
79 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Elegant boende Oceanhamnen - materialval med finess och två balkonger.

Välplanerad nyproducerad trea med stilren och ljus inredning och två balkonger. Ta chansen att bo i Helsingborgs nyaste kvarter vid sundet.

 • Ansvarig mäklare

  Kirstina Persson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion

  :
  Telefon: 0708-88 00 15

 • Extra kontaktperson

  Eric Klüft

  Fastighetsmäklare / Partner
  Projektledare Nyproduktion

  :
  Telefon: 0701-64 67 32

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

RING FÖR VISNING! Välkommen till en nyproducerad trea i Oceanhamnen. I hallen möts man av ett vitpigmenterat tre-stavs askgolv som är genomgående för hela bostaden. Köket i u-form har allt som kan önskas, full maskinell utrustning, ett trevligt fönster över diskhon och dessutom en köksö (grå natursten) med ytterligare förvaring och att umgås kring. Köket är stilrent och får en exklusiv look med sina släta luckor utan handtag och integrerade diskmaskin, där arbetsytor på grå natursten möter ett stående vitt kakel (25x50 cm). Matplatsen invid ett fönster som når till golv, har utrymme för det större sällskapet och direkt utanför ligger en av lägenhetens balkonger. Härifrån kommer det bli vy ner mot kanalen. Lägenhetens planlösning med stora fönsterpartier med balkonger i vardera riktningen ger ett genomgående ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkong nummer två via stora skjutdörrspartier. Denna balkong vetter mot innergården.
Lägenheten har två sovrum där master bedroom erbjuder garderobsförvaring bakom skjutdörrar. Badrummet håller hög standard och har tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetens väggar är målade i vitt och dörrarna är s k speglade med en ram. Fönsterbänkar av kalksten.

Välrenommerade leverantörer av såväl inredning som ytskikt och vitvaror.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

OBSERVERA ATT BOSTADEN SÄLJS PÅ RITNING OCH ATT VISNING DÄRFÖR EJ ÄR MÖJLIG.
Tillträde är möjligt från månadsskiftet mars/april.

Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som kommer att bestå av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Första etappen
som står klar mellan 2020 och 2022 ligger på Oceanpiren. Denna är en del av den spännande stadsmässan H22.
Under 2020 delas piren av till en ö genom att man gräver en kanal. Via en gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren kommer få trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs den kommande kanalen och ut mot sundet placeras trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför.

Kontakta gärna mäklarna för fler bilder samt en utförligare beskrivning av området, besök https://hplus.helsingborg.se/etapper/oceanhamnen/ och se denna film https://www.youtube.com/watch?v=sLsr7Y7BOzI

Interiör

HALL: Hall med avhängning via hatthylla samt en garderob med push-funktion. Säkerhetsdörr.

KÖK: Elegant Marbodalkök placerat i u-form med vita släta luckor utan handtag och med diskmaskinen integrerad. Övriga vitvaror, kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll inbyggnads micro är i rostfritt utförande. Underlimmad diskho placerad vid fönster och med matavfallskvarn. Under väggskåpen sitter det dimbar belysning och köket erbjuder extra förvaring genom sockellådor. Här finns gott om arbetsytor och förvaring där en köksö blir mittpunkten att umgås kring. Såväl köksön som övrig bänkskiva är i grå natursten (steel grey satäng Marbodal). Matplats för det stora sällskapet. Från köket nås en av balkongerna där såväl balkongdörren som fönstret intill är helglasat.

SOVRUM 1: Master bedroom - det större av sovrummen med sina 13,5 kvm. Här finns plats för stor dubbelsäng och förvaring finns i en väl tilltagen skjutdörrsgarderob där 2 st dörrar är speglade och 2 st är i vitmålat glas.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet ligger i direkt kontakt med köket och de båda rummen har ett öppet flöde mellan sig, där fönster som når ner till golv såväl i köket som i vardagsrummet, ger ett genomgående ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong som vetter mot innergården och är belagd med trätrall. Stora skjutbara fönsterpartier öppnar upp mot balkongen.

SOVRUM 2: Bostadens andra sovrum vetter mot innergården och har två garderober som öppnas med push-funktion.

BADRUM: Stilrent badrum av hög standard. Badrummet är helkaklat i blank vit med ett ljusgrått klinkergolv och erbjuder duschhörna i rak modell med klarglas och ett handfat och kommod (vitt fr Svedbergs), ovan sitter en spegel med belysning. Taket har infällda spotlights med dimmer och på väggen finns en värmande handdukstork. Toaletten är vägghängd och kopplad till vakuumsystemet. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
brf Trevågor
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
49
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Trevågor är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017. Fastigheten Hamlet 1 står nu klar för att tillträdas under mars månad 2020.

Renoveringar - Utförda och planerade

Huset är helt nytt så inga renoveringar är nödvändiga.

Parkering

Underjordiskt garage.

Gemensamma utrymmen

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt cykelrum, barnvagn/rullstolsrum, multifunktionsrum med tillhörande wc (möjlig övernattningslägenhet) samt ett miljörum. Det finns även en trevlig innergård med planteringar, pergola och lekplats.
I entrén sitter det postboxar och utanför varje lägenhet en tidningshållare.

Föreningens medlemmar kommer att ha tillgång till en bilpoolsbil under fem års tid. Medlemskap ingår i årsavgiften. Medlem betalar direkt till leverantören vid användning av bilpoolsbilen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Fönster
3-glasfönster isoler

TV/bredband

via fiber

via fiber

Parkering

Garage finns i huset. Separat kö. Kostnad 1450 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 550 kr

ink värme samt varm- och kallvatten

Ekonomi

Andel i föreningen
2,204%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
3 370 000 kr
Lägenhetsnummer
3-1101
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
79 kvm*

* enligt föreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
250 kr
Summa
500 kr

Energideklaration

Utförd
Behövs ej

Området

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är en av Nordens äldsta städer. Redan i slutet av 900-talet har det troligtvis funnits en mindre befästning uppe på landborgen. Staden tillhör Öresundsregionen och är Skånes andra största stad. Här befinner du dig endast 4 km från Helsingör i Danmark. Fram till mitten 1800-talet betecknades Helsingborg som småstad men antal invånare ökade explosionsartat i samband med att industrialismen i staden tog fart. Helsingborg växer fortfarande och efterfrågan på nya bostäder blir allt större.

Helsingborg är förutom den breda kustremsan omgivet av parker, grönområden och skog för ett aktivt liv. Här finns naturreservat, vandringsleder, lekplatser, badplatser och cykelleder i varierande miljöer. Helsingborgs centrum ligger alldeles intill havet och är den äldsta delen av staden. Här sjuder det av liv året om. Restauranger, caféer och barer ligger tätt både inne bland husen och nere vid Öresundskusten.

På sommaren solar och badar du mitt i centrum. Här finns det ett flertal badplatser att välja på utifrån väder och humör. Gröningen är en populär plats för folk i alla åldrar med stora gräsytor, lekplats, promenadstråk, trädäck och badbrygga. Fria bad är en bred sandstrand med tre badbryggor och en trevlig fiskrestaurang som vetter mot havet.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Helsingborg? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City eller Bjurfors mäklare i Helsingborg Norr. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Redaregatan 37

Redaregatan 37,
252 36 HELSINGBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kirstina Persson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion

  :
  Telefon: 0708-88 00 15

 • Extra kontaktperson

  Eric Klüft

  Fastighetsmäklare / Partner
  Projektledare Nyproduktion

  :
  Telefon: 0701-64 67 32

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Oceanhamnen, Helsingborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Smugglargränd 3
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 400 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Oceanhamnen, Helsingborg

  Nyproduktion
  Adress
  Smugglargränd 3
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 400 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Oceanhamnen, Helsingborg

  Nyproduktion
  Budgivning pågår
  Adress
  Redaregatan
  Utgångspris
  4 690 000 kr
  Månadsavgift
  4 479 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  87 kvm