Hoppa till innehåll

Välkommen till Slöjdgatan 12 och denna helt nyproducerade lägenhet om 50.5 utmärkt planerade kvadrat

Väster, Lund

Slöjdgatan 12

Pris:
2 795 000 kr
Avgift:
4 442 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
50,5 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme och vatten (varm- och kallvatten). Obligatoriskt tillägg för preliminär elförbrukning om 375 kr/mån och 257 kr/mån avseende bredband och BR-försäkring. Den preliminära elförbrukningen avläses mot den faktiska förbrukningen och justeras i efterhand.

**enligt bostadsrättsföreningens mäklarbild/utdrag ur lägenhetsregistret.

[En bra dold rubrik här]

ANMÄL DIG TILL VISNING

  1. Bokad visning.

Boka visningstid

Ansvarig mäklare

Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Fastighetsmäklare / Senior Partner

Kontakta mig

Bjurfors Lund Väster
Kristoffer Cedergren fd Karlsson

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Välkommen till Slöjdgatan 12 och denna helt nyproducerade lägenhet om 50.5 utmärkt planerade kvadrat

Välkommen till Slöjdgatan 12 och denna helt nyproducerade lägenhet om 50.5 utmärkt planerade kvadratmeter!

Beskrivning

Belägen på andra våningen hittar du denna tvårummare som är såväl öppen som stilren. Denna optimalt planerade och helt nyproducerade lägenhet erbjuder en boyta om 50.5 kvadratmeter samt stora fönster, hög materiell standard och härlig atmosfär.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och inbjudande hall med bra förvaring, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob. Köket är stort, modernt och stilrent med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönster. Det rymliga, välplanerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork.

Interiör

Hall: Den stora, välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och 1-stavs ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – bra förvaring, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. I anslutning till hallen finner vi även den rymliga klädkammaren som erbjuder gott om plats för förvaring.

Kök: Ett klassiskt Ballingslöv-kök med spis, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Köket är stort, modernt och stilrent och bjuder även på påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönster.

Vardagsrum: Ett rymligt, välplanerat och mysigt rum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum : Det första sovrummet är stort, rogivande och ljust och har fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob.

Badrum : Stort, påkostat och funktionellt badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork. Här ligger mörkt golv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong: Genom vardagsrummet finner vi den härliga balkongen. Här erbjuds det lättmöblerade ytor och en härlig utsikt mot stadspulsen!

Rumsbeskrivningar

Hall
Den stora, välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och 1-stavs ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – bra förvaring, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. I anslutning till hallen finner vi även den rymliga klädkammaren som erbjuder gott om plats för förvaring.

Kök
Ett klassiskt Ballingslöv-kök med spis, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Köket är stort, modernt och stilrent och bjuder även på påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönster.

Vardagsrum
Ett rymligt, välplanerat och mysigt rum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum
Det första sovrummet är stort, rogivande och ljust och har fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob.

Badrum
Stort, påkostat och funktionellt badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork. Här ligger mörkt golv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong
Genom vardagsrummet finner vi den härliga balkongen. Här erbjuds det lättmöblerade ytor och en härlig utsikt mot stadspulsen!

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Spettet 7 i Lund
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
42
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 000 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Delat ägande accepteras dock skall den boende äga minst 10%. Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar(kontrollerat 2024-02-27).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Spettet i Lund 7 registrerades 2014 och äger fastigheten Lund Spettet 7 med adresserna Byggmästaregatan 7 och 9 samt Slöjdgatan 12. Bostadshuset stod klart i december 2019. Föreningen består av 42 lägenheter och 1 lokal. Lokalen är belägen på bottenplan och ska enligt den ekonomiska planen användas till kontorsverksamhet.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften från och med 1 januari 2024. Just nu finns inga fler planerade höjningar (kontrollerat 2024-02-27).

Försäkring

Bostadsrättstillägg tecknas av föreningen och kommer som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga planerade renoveringar i dagsläget (kontrollerat 2024-02-27).

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns i närliggande parkeringshus samt boendeparkering på gatorna utanför.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till fibernät för Tv och Bredband. Leverantör är Ownit. Kostnaden kommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam gård för medlemmar att nyttja.

Övrigt

Informationen är inhämtad från den ekonomiska planen samt den senaste årsredovisningen. Som köpare uppmanas du att själv kontrollera uppgifterna, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare. Läs mer om föreningens ekonomi och bygget i publicerade bilagor.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i närliggande parkeringshus.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 442 kr

I avgiften ingår värme och vatten (varm- och kallvatten). Obligatoriskt tillägg för preliminär elförbrukning om 375 kr/mån och 257 kr/mån avseende bredband och BR-försäkring. Den preliminära elförbrukningen avläses mot den faktiska förbrukningen och justeras i efterhand.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,5131%
Andel av årsavgiften är
2,51%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
815 366 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 795 000 kr
Lägenhetsnummer
1108
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Rum
2
Antal sovrum
1
Boarea
50,5 kvm*

*enligt bostadsrättsföreningens mäklarbild/utdrag ur lägenhetsregistret.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadhus
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2023-04-27

Bostadsbeskrivning

Digital beskrivning

Om Väster

Att bo i Västra Lund

Väster är en charmig och varierad stadsdel, lokaliserad på västra sidan om järnvägen i Lund. Här finns olika typer av citynära boende och hela elva fina grönområden.

Namnet Väster kommer ifrån att området ligger just ”väster om järnvägen”. Här finns en unik charm då man på flera ställen bevarat de äldre bostadsområdena. Väster ger ett omväxlande intryck med en blandning av hyreslägenheter, bostadsrätter, radhus och villor.

Den första samlade husbebyggelsen utanför den medeltida stadskärnan var förmodligen Jutahusen som växte fram kring en kvarn. Under århundradena spred sig bebyggelsen från staden och västerut. På 1980-talet byggdes ett helt nytt bostadsområde som döptes till Gasverket. Namnet kommer av det gamla gasverk som försåg staden med bränsle till gatubelysningen. De gamla byggnaderna runt gasverket revs i samband med att det nya bostadsområdet kom till.

Bibliotek Väster erbjuder förutom bokutlåning även kafé och utställningsverksamhet. Det är också en viktig träffpunkt för besökare i alla åldrar.

Den vackra vildandsparken anlades i slutet av 1960-talet och utformades av stadsträdgårdsmästare Robert Montan och landskapsarkitekt Gunvor Persson.

Trolle-Wachtmeisters Park i kvarteret Skytteln är en ljus och öppen park som upprustades ordentligt för ett par år sedan. De 70 år gamla idegranarna stammades upp och buskar och perenner nyplanterades. I dag är den främst en kvarterspark för de som bor i området, med en lite lugnare östra del och platser för bollspel och lek i den västra.

Värpinge är en relativt ny stadsdel i västra Lund. Stora delar av området byggdes under slutet av 1980-talet. I Värpinge ligger en brittiskinspirerad golfbana med 9 hål. Precis intill finner du Rinnebäcksravinen, en kvarlämning från inlandsisens avsmältning. För några år sedan gjordes ravinen till naturreservat för att bevara dess speciella natur och flora samt hålla den tillgänglig för besökare. I ravinen har kreatur betat fram till 1800-talet vilket bidragit till en mycket vacker flora, väl värd ett besök.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Väster i Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Anmäl dig till visning

Bokad visning.

Jag vill anmäla mig

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Slöjdgatan 12

Bokad visning.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}