13 våningar upp med fantastisk utsikt och stor balkong i bästa söderläge!

Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 17

Accepterat pris
2 760 000 kr
Avgift
2 492 kr
Antal rum
1,5
Boarea
46 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
13 av 15
Hiss
Ja
Balkong
Ja

13 våningar upp med fantastisk utsikt och stor balkong i bästa söderläge!

Modern, möjlig 2 rok i toppskick!

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Kök/Vardagsrum. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök/Vardagsrum
Kök/Vardagsrum. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök/Vardagsrum
. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök
Kök. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök
Kök/Matplats. Sjödalsvägen 17 - Bjurfors
Kök/Matplats

Planskiss

Planlösning
Planlösning 3D Sjödalsvägen 17A

Beskrivning

Beskrivning

Accepterat pris!
Med hiss från markplan når ni denna bostad i toppskick på våning 13! Det som placerar sig högt på listan över fördelar med denna lägenhet är den höga standarden och den förstaklassiga balkongen. Med sin placering i ett perfekt sydläge, har du garanterat hittat din favoritplats! Bo med gångavstånd till bra kommunikationer och Huddinge centrum där man har allt man behöver. Öppen planlösning med stora fönster som låter ljuset flöda fritt igenom hela bostaden. Från vardagsrummet nås rymlig balkong i bästa söderläge. Här ute finns plats för sittgrupp och grill, en perfekt plats att umgås på. Modernt kök med gott om förvaring och plats för matgrupp vid fönstret med fantastisk utsikt. I anslutning till vardagsrummet nås sovdelen med plats för dubbelsäng samt klädförvaring Möjlighet finns att göra om lägenheten till 2 rok. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna på visning!

Interiör

ENTRÉ/HALL - I hallen finns 2 stora garderober med gott om förvaring. Finns även plats för sko- och hatthylla.

BADRUM - I badrummet finner man tvättmaskin och torktumlare med tvättbänkskiva, spegelskåp, kommod, dusch samt wc. Vita helkaklade väggar och svart klinker med golvvärme. Infällda spotlights i tak.

KÖK - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt kök från Marbodal med bra förvaring som rymmer stort matsalsbord med 6 stolar. Vitvaror från Siemens, kyl/frys samt diskmaskin integrerade. (Blandaren i kök kommer ersättas/bytas mot en i rostfritt).

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum i direkt anslutning till balkong. Ljus lamellparkett och vitmålade väggar.

SOVDEL - I sovdelen finns plats för dubbelsäng samt sängbord. Här finns även 3 garderober.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Klockarbacken 7
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
140
Antal lokaler
5
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Einar Mattsson tillsammans med Mecon Bygg bygger två huskroppar med 140 lägenheter fördelade på 9 respektive 15 våningar.
Två tredjedelar av de 140 bostadsrättslägenheterna i Brf Klockarbacken 7 är yteffektiva ettor och tvåor.

Renoveringar - Utförda och planerade

Nyproduktion. Under den kommande 10-årsperioden bedöms därför underhållet begränsas till vad som avsatts för löpande periodiskt underhåll.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och i området. Föreningen har 37 garageplatser och 43 parkeringsplatser + 1 handikapplats. Årshyran för garageplats är 9600 kr/år respektive 4800 kr för parkeringsplats enligt den ekonomiska planen. Vänligen kontakta styrelsen för mer information om detta.

TV/bredband

Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv avgiften för detta tillkommer på årsavgiften. Datoruttag finns i alla rum. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Cykelförvaring, barnvagnsrum, källargarage och parkeringsplatser.

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
325 kr
Försäkring
136 kr
Summa
461 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

TV/bredband

Bredband och TV från Telenor (Bredbandsbolaget)
165 kr för bredband tillkommer.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och i området. Föreningen har 37 garageplatser och 43 parkeringsplatser + 1 handikapplats. Årshyran för garageplats är 9600 kr/år respektive 4800 kr för parkeringsplats enligt den ekonomiska planen. Vänligen kontakta styrelsen för mer information om detta.

Övrigt

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 492 kr

I avgiften ingår kallvatten, Kabel-TV och sophämtning.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
2 760 000 kr
Lägenhetsnummer
2134
Våningsplan
13 av 15
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
46 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2016
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Länkar

Området

Att bo i Centrala Huddinge

Centrala Huddinge är en levande stadsdel med en blandning av boende, service, butiker och restauranger. Det är Huddinges kommuncentrum och handelscentrum.

När järnvägen mellan Stockholm och södra Sverige byggdes ut på 1860-talet formades stationssamhället Huddinge. 1902 lanserades det som Huddinge villastad på vars mark senare Huddinge centrum växte upp. Redan på 1920-talet uppstod ett litet affärscentrum med enkla byggnader.

Centrala Huddinge utgör idag delar av kommundelarna Sjödalen och Fullersta. När Huddinge Centrum byggdes där på 50-talet var det främst en villastad. Numera dominerar flerfamiljshusen.

Kommunikationerna är utmärkta med såväl pendeltåg samt bussterminal för många anslutande busslinjer. Man är bara en pendeltågsstation från Södertörns högskola. Med pendeltåg kan man ta sig in till Stockholm C på ca 15 minuter och söderut till Södertälje tar det ca 25 minuter.

Det finns rikligt med förskolor, flera grundskolor och gymnasieskolor i anslutning till området. Men trots det centrala läget är man fortfarande nära promenadstråk, friluftsområden och idrottsanläggningar samt sjön Trehörningen.

Intill centrum finner man trivsamma och inbjudande Sjödalsparken som anlades under 60-talet och där det varje år anordnas flera omtyckta evenemang, konserter, marknader och aktiviteter. Här finns en större öppen gräsyta med bänkar, stora träd, scen och lekplats. Från samtliga håll finns gång- och cykelvägar som kopplar an till omgivningarna.

Centrala Huddinge är i ett expansivt läge. Kommunen har antagit en ambitiös utvecklingsplan som syftar till bland annat att förstärka centrum som mötesplats med ett brett utbud för olika målgrupper. Kärnans gångstråk ska öppnas upp och kopplas ihop med grönområden, infrastrukturen förbättras. Redan nu byggs nya bostäder och de kommersiella delarna med ett 80-tal butiker utvecklas med nya och kända varumärken. Huddinge centrum erbjuder redan idag en levande torgmiljö med öppna gator där väletablerade kedjor blandas med mataffärer, gym, vårdinrättningar och många små lokala handlare samt flertal restauranger. För mer information, besök gärna: www.huddingecentrum.se/

Köpa, sälja eller värdera bostad i Centrala Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sjödalsvägen 17

Sjödalsvägen 17,
141 47 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Finslipargränd 15
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 173 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Visning: 2020-08-09 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Lackerargränd 12
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 949 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 2020-08-06 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Finslipargränd 15, 4tr
  Accepterat pris
  2 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 573 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Ängsnäsvägen 3
  Accepterat pris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  1 526 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  29 kvm
 • Bostadsrätt

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Domarvägen 14, 2tr
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 295 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!