3:a högt upp i huset med härlig balkong i söderläge

Centrala Hisingen, Göteborg

Kvillegatan 19

På förhand
Utgångspris
3 600 000 kr
Avgift
3 420 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
6 av 7
Hiss
Ja

Visning

 • tisdag 27/10, KL 19:00 - 19:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

3:a högt upp i huset med härlig balkong i söderläge

Välplanerad och trivsam lägenhet med balkong i söderläge. Här bor ni högt upp med utsikt över centrum i ett populärt område.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Planlösning. Kvillegatan 19 - Bjurfors
. Kvillegatan 19 - Bjurfors
Fri utsikt även från köksfönstret. Kvillegatan 19 - Bjurfors
Fri utsikt även från köksfönstret
Interiörbild. Kvillegatan 19 - Bjurfors
. Kvillegatan 19 - Bjurfors
Interiörbild. Kvillegatan 19 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till Kvillegatan 19. Högt upp i huset ligger denna välplanerade trerumslägenhet med insynsskyddat läge och med en vidsträckt utsikt över området och Göteborgs stadskärna längre bort. En genomgående ljus färgsättning och flertalet fönster ger ett härligt ljus till lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet från 2012 med öppen planlösning.

I detta citynära boende har man lagt stor möda på att skapa harmoniska bostäder med hög standard. Området karaktäriseras av mysiga lugna gårdar, där Kvillebäcken letar sig fram mellan husen. Tänk dig att slå dig ner på en parkbänk längst med bäcken och bara njuta av livet. Lägenheten ligger centralt med bara 2-3 min gångväg till alla butiker vid Backaplan. Härifrån tar du dig enkelt med buss och spårvagn. På bara några minuter är du i city eller varför inte ta cykeln. Dessutom har du närhet till det mysiga grönområdet Keillers park och Ramberget med en av stans bästa utsikter.
Värme, bredband, kabel-TV och IP-telefoniabonnemang ingår i månadsavgiften

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Flintgodset
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
110
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Flintgodset består av 110 bostadsrätter i 3 hus med adresserna Kvillegatan 15-25 (udda nummer). Inflyttning påbörjades under 2012. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av Peab Sverige AB.

M (föredetta Sunfleet) finns på utomhusparkeringen, för den som önskar att hyra bil tillfälligt.

Renoveringar - Utförda och planerade

Underhållsplan för 30 år upprättades tillsammans med Riksbyggen under 2016.

Inga större renoveringar eller underhåll genomförda eller planerade och större planerade underhåll ligger drygt 5 år framåt.

Parkering

63 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån.
I dagsläget är det ingen kö till parkeringsplatser i garaget.

TV/bredband

Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.
För TV är det kanalpaketet Lagom som ingår och bredbandet 100 Mbit/s. Abonnemangsavgiften för IP-telefoni ingår, man kan sedan välja olika prisplaner hos Telia för samtalen.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper

Gemensamma utrymmen

I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren på Kvillegatan 15. Du kan som medlem hyra gästlägenheten, perfekt när vänner och familj är på besök.
På Kvillegatan finns även en återvinningsstation.

Övrigt

Föreningen har två andelstal för varje lägenhet.
Andelstal 1 - Föreningens totala driftkostnader.
Andelstal 2 (kapitalavgiften) - Föreningens räntekostnader samt amortering för föreningens lån.

Månadsavgift

Avgift
3 420 kr

I avgiften ingår värme, Telia tripple play (telefoni, kabel-tv samt bredband). Individuell mätning gällande el och vatten tillkommer på månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,18433%
Andel av årsavgiften är
1,1621%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 600 000 kr
Lägenhetsnummer
661
Våningsplan
6 av 7
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
74 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
120 kr
Vatten/Avlopp
210 kr
Summa
580 kr

Byggnadssätt

Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
60
Energideklarationsdatum
2014-03-10

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kvillegatan 19

Kvillegatan 19,
417 08 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 3
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Fjärdingsgatan 16C
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 269 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 7
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 918 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rödlönnsgången 28
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 671 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2020-11-01 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 9
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-10-29 18.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 339 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rambergsvägen 23D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 869 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Sehlstedtsgatan 9C
  Utgångspris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  3 312 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Visning: 2020-11-02 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20A
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!