Hoppa till innehåll
Funkisvilla med karaktär i mycket gott skick-här är det bara att flytta rakt in. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors

Charmig funkisvilla anno 1937 med underbar trädgård och centralt läge

 • Såld, 2023-07-09
 • Besiktigad
 • 115 + 64 kvm
 • 5 rum
 • 4 975 000 kr

Lerum - Södra, Lerum

Edward Olssons backe 4

Slutpris:
4 975 000 kr
Antal rum:
5
Boarea / Biarea:
115 kvm / 64 kvm*
Tomtarea:
1 292 kvm
Typ:
Friliggande villa

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Michaela Vidén

Fastighetsmäklare / Senior Partner /

Kontakta mig

Bjurfors Lerum
Michaela Vidén

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

 • Funkisvilla med karaktär i mycket gott skick-här är det bara att flytta rakt in. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors
  Funkisvilla med karaktär i mycket gott skick-här är det bara att flytta rakt in
 • Huvudbild bildkollage. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors
 • Trädgården är omskriven i trädgårdstidningar. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors
  Trädgården är omskriven i trädgårdstidningar
 • Villan är stiltrogen funkis med putsad fasad och rundad balkong med järnräcke. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors
  Villan är stiltrogen funkis med putsad fasad och rundad balkong med järnräcke
 • Huvudbild mobiltelefon. Edward Olssons backe 4 - Bjurfors

Om Lerum - Södra

Mäklaren om Lerum

Välkommen till Lerum, en stad på landet men med ett bekvämt avstånd till Göteborg. I och omkring Lerum hittar du underbar natur med djupa skogar och över 200 sjöar. I centrum finns dessutom restauranger, ett fullt serviceutbud och flera specialbutiker. Likaså erbjuder Lerum ett brett kulturliv med teater, historiska byggnader och museer.

OMRÅDET
Omgivningarna kring Lerum erbjuder många och vackra naturupplevelser. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om. Härliga bad vid fina sandstränder i Stamsjön, Aspen, Mjörn, Lensjön för att nämna några.

FRITID
Lerums kommun erbjuder bra golfanläggningar. På t.ex. Öijared, Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay-and-play-bana, slår du ut från taket på det prisbelönta klubbhuset. Vid sjön Aspen finns Lerums Segelsällskap, som är är en av Sveriges största jolleklubbar. För de hästintresserade erbjuder flera ridskolor möjlighet till undervisning för såväl nybörjare som riktigt erfarna ryttare. Vill man hålla sig inomhus är Vattenpalatset ett välbesökt utflyktsmål. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrottsarena och handbollshall inklusive ett sportcentrum med gym. Fotboll, ishockey, innebandy, konståkning för att nämna några sporter som har bra förutsättningar inom kommunen.

UTBILDNING
I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Den stora gymnasieskolan har många olika linjer att välja mellan. Trygghet, utveckling och inspiration ligger till grund för verksamheten inom kommunen och man lägger särskilt fokus på att förbereda eleverna för kommande studier och vuxenliv.

KULTUR OCH SERVICE
Vid stranden till sjön Sävelången ligger Nääs Fabriker. I historiska och vackra fabriksbyggnader samsas numera flera olika verksamheter i en kreativ miljö, det är ett brukssamhälle för 2000-talet. Här finns näringsliv med handel, hotell, restaurang, café och konferenslokaler. Nääs fabriker har ett strategiskt läge utefter E20. Nääs slott är med sin orörda 1800-tals interiör unikt för Skandinavien. Aspenäs herrgård, med anor från 1500-talet, är idag en konferensanläggning vid Aspens vattenbryn, en oas för möten och fester, med plats för flera hundra gäster. Kärleksfullt hemlagade mat och övernattningsmöjligheter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt. Flera direktbussar går mellan Lerum och Göteborg. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lerum? Kontakta våra mäklare i Lerum! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Michaela Vidén
}