Bostäder till salu i Skärhamn

Hitta din nya bostad i Skärhamn

Attraktiva bostäder till salu i Skärhamn

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Skärhamn just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Skärhamn, Tjörn

  Adress
  Hvitfeldtsvägen 62
  Utgångspris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  9 155 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  114,5 kvm

  Visning: 2020-06-11 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Skärhamn, Tjörn

  Adress
  Södra Kroksdal 48
  Utgångspris
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  4 999 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63,5 kvm

  Visning: 2020-06-11 17.30 Boka här

Området

Att bo i Skärhamn

Skärhamn är Tjörns centralort och är en levande och attraktiv tätort med drygt 3000 invånare. Orten ligger på Tjörns västsida skyddad innanför de bohuslänska skären som också har givit upphov till namnet.

Här har rederinäring, fisk- och sillberedning varit av stor betydelse för ortens utveckling och traditionen har anor långt bak i tiden. I dag är inriktningen inom offshore och shipping stor och flera rederier verkar lokalt på platsen.

Företagarandan är stor vilket resulterar i ett stort utbud av service året runt och här finns många kultur- och fritidsaktiviteter. Turismen är en viktig del av samhällsutvecklingen och sommartid sjuder orten av liv för att under resten av året fungera som en trevlig och modern småstad. I Skärhamn frodas båtlivet och den populära gästhamnen är känd för sin goda service och höga standard. Här erbjuds förutom förnöjsamma inslag som havsnära restauranger, shopping, bad och båtliv även praktiska inslag som kommunhus, skolor, barnomsorg, äldreboende, bibliotek och banker.

I Skärhamn finner du också det välrenommerade Nordiska Akvarellmuseet som är en mötesplats kring konst och lockar såväl utställare som besökare från hela världen.

Köpa eller sälja bostad i Skärhamn? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.