Hoppa till innehåll

Distansarbeta från lyxvilla i solen – kostnadsfritt

Föreställ dig att varje år kunna fly det svenska vinterrusket för att bo eller jobba på distans i ett eget exklusivt hus i Spanien med infinitypool, havsutsikt och hotellservice – utan att det kostar dig mer än det skulle göra att stanna hemma. Nu är det möjligt, tack vare ett helt nytt koncept från Navigare Properties.

På 400 meters höjd, en kvarts bilresa från Málagas flygplats, ligger Mijas Pueblo. Det är ett litet samhälle med vitputsade hus, kullerstensgator och pittoreska små torg som är nästintill helt fritt från trafik. Här, i hjärtat av Costa del Sol, utvecklar Navigare Properties ett 40-tal exklusiva villor med panoramautsikt över havet – där du kan bo helt kostnadsfritt. Låter det som en dröm? Det är det inte.

Att hyra ut är ett smart sätt att finansiera ditt andra hem.
Jerry Kyrk, fastighetsmäklare Bjurfors Marbella

För att möjliggöra ett kostnadsfritt drömboende behöver din bostad i Spanien hyras ut under de veckor som du inte nyttjar den – något som Navigare Properties gör åt dig. Förutom att hjälpa till med uthyrning står Navigare Properties även för daglig städning, frukost och förvaltning av bostäderna. Villorna är fullt möblerade och inredda i högklassig skandinavisk stil – redo att flytta in i och bara njuta av tillvaron i solen.

– För den som har möjlighet att arbeta på distans och söker ett behagligt vinterboende skulle jag säga att det här är en helt perfekt lösning. Att hyra ut är ett smart sätt att få bostaden att betala för finansieringen och även ge en avkastning som är viktigt i dessa tider med osäkert börsklimat och hög inflation, säger Jerry Kyrk, fastighetsmäklare Bjurfors Marbella.

Bo i Spanien på femstjärnig anläggning

På den femstjärniga anläggningen som Navigare Properties erbjuder trivs både den som vill ha en lugn semester med lata dagar vid poolen och den som vill ha en aktiv semester. Här kan du spela tennis eller padel, eller vila ut i den stora spaanläggningen. För den som hellre vill känna sanden mellan tårna och svalka sig i havet går det ”shuttle buses” till den åtta kilometer långa stranden i närbelägna Fuengirola.

I närheten av Mijas Pueblo finns hela 70 golfbanor att välja mellan, varav fyra rankas bland världens tio bästa. Vill du spänna på dig pjäxorna ligger skidorten Pradollano i Sierra Nevada bara 2,5 timme bort, öppet för skidåkning från november till maj. På sommaren förvandlas området till fantastiska vandrings- och cykelleder.

skidåkning-spanien-navigare-bjurfors.jpg

Beachclub och privat yacht

För dig som deltar i uthyrningsprogrammet ingår även tillgång till beachclub och en privat yacht två veckor om året. Du har också möjlighet att byta semesterhem med Navigares kunder i den schweiziska alpbyn Saas-Fee.

Medan du överlåter vardagslivets alla bestyr åt andra, kan du ge dig själv mer tid att njuta tillsammans med vänner och familj. Mijas Pueblo erbjuder en helt unik reseupplevelse och är samtidigt en bra investering för framtiden.

Det finns flera slags villor att välja mellan beroende på vad du har för preferenser och ekonomiska förutsättningar. De minsta är 95 m² med 50 m² terrass och har plats för sex bäddar medan de största mäter hela 230 m² med 196 m² terrass och har plats för åtta bäddar. Kontantinsatsen börjar på 208,000€ exklusive IVA, vilket utgör cirka en tredjedel av värdet på bostaden.

Vilket hus i Spanien är rätt för dig?

Det finns fyra slags villor och town houses att välja mellan beroende på vad du har för preferenser och ekonomiska förutsättningar. De minsta är 120 kvadratmeter och har sex bäddar medan de största mäter hela 200 kvadrat och har plats för tio bäddar. Kontantinsatsen ligger på mellan 2,5 och 3,5 miljoner kronor exklusive IVA (spanska motsvarigheten till moms), vilket utgör cirka en tredjedel av värdet på bostaden.

Går du i tankar att investera i ett semesterboende i Spanien så är Bjurfors samarbete med Navigare Properties värt att ta en extra kik på. Du kan läsa mer om konceptet och vad det innebär här.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse för projektet?

Saknar du svar på några av dina frågor eller vill anmäla ditt intresse för projektet i Mijas Pueblo? Hör av dig till oss och ta ett steg närmare en god investering på solkusten.

Kontakta oss

Se webbinarium

Nu kan du se ett inspelat webbinarium och lära dig mer om Bjurfors exklusiva samarbete med Navigare Properties.

Titta här

Köp bostad i Spanien via Navigare Properties

Är du trött på det svenska vinterrusket och på att behöva nöja dig med en vecka överprisad semester i solen en gång om året? Nu kan du distansarbeta från lyxvilla i solen utan att det kostar dig mer än det skulle göra att stanna hemma.

Läs mer om projektet här