Mäklare i Stockholm

Mäklare på Värmdö

Välkommen till Bjurfors fastighetsmäklare på Värmdö!

VÄRMDÖ. Funderar du på att sälja eller köpa hus, lägenhet eller fritidshus på Värmdö? Har du frågor kring mäklararvode eller är nyfiken att få en värdering på din bostad? Välkommen att kontakta våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Djurö, Stavsnäs med omnejd.

Vi är stolta över att få arbeta och bo i denna underbara Skärgårdskommun. Här kan du känna dig trygg som både köpare och säljare. Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Värmdö. Våra mäklare bor och arbetar på Värmdö och har god lokalkännedom i områdena de arbetar i. Vårt signum består av starkt engagemang och drivkraft samt viljan att alltid lämna nöjda kunder efter oss. Vi sitter i nya fräscha lokaler i populära Gustavsbergs Hamn i anrik fastighet med utsikt över Farstaviken. Hos oss är ingen bostadsaffär för liten eller för stor.

Vi arbetar enligt Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet genom hela din bostadsaffär, allt för att du som kund skall känna dig så trygg som möjligt i ett av ditt livs kanske viktigaste och största affärer. Vi på Bjurfors Värmdö har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå de gemensamma mål vi satt upp tillsammans med våra kunder.

Välkommen till oss på Bjurfors Värmdö!

Bjurfors Värmdö

Besöksadress:
Odelbergs Väg 13c
134 40 Gustavsberg

E-post:
Telefon: 08-520 267 20