Hoppa till innehåll
Entré och kontor för Bjurfors mäklare i Mölndal. Välkommen!

Specialister på Mölndal

Hitta mäklare i Mölndal

Välkommen till Bjurfors mäklare i Mölndal!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Mölndal kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på bostadsmarknaden i Mölndal. Vi gör allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

På vårt mäklarkontor i Mölndal arbetar ett energiskt gäng engagerade mäklare med hög kompetens som alltid gör sitt bästa för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hos oss får du alltid ett professionellt, familjärt och varmt bemötande. Tillsammans med kunden skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Daniel Adelsson som driver kontoret har blivit utsedd till Årets Bjurforsmäklare hela tio år i rad och är även en av de mest framgångsrika mäklarna i Sverige. Med andra ord – hos oss är du i goda händer.

I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt drömhem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Du hittar våra mäklare i Mölndal på Bergmansgången 5. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Mölndal.

Varmt välkommen till Bjurfors Mölndal!

Bergmansgången 5

Bjurfors Mölndal

Bergmansgången 5

431 30 Mölndal

molndal@bjurfors.se

031-706 83 50

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Urval av sålda (348)

Hitta mäklare i Mölndal

Hitta din mäklare

Bostadsområde Toltorpsdalen - Bjurfors mäklare i Mölndal

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Mölndal

Går du i säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Mölndal.

Bjurfors Mölndal har mer än tre decenniers erfarenhet av att hitta rätt köpare till rätt bostad. Vårt stora engagemang och gedigna lokalkännedom i kombination med Bjurfors stora spekulantregister nästintill garanterar bästa möjliga affär. Vi lägger stor vikt vid att odla långsiktiga relationer och är stolta över att ha västra Sveriges nöjdaste kunder. Våra drivna mäklare ger allt vid varje försäljning och brinner för att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda.

I Mölndal hittar du den perfekta mixen av historia, kultur och naturupplevelser samtidigt som du har nära till storstadens puls. I kommunen finns flera charmiga bostadsområden som har många spännande aktiviteter och sevärdheter att erbjuda. Här finns allt från stora hus på landsbygden till nybyggda lägenheter på centralt läge. Oavsett önskemål och behov så kan du hitta ditt drömhem i Mölndal.

maklare-molndal-bjurfors-molndal-Centrum.jpg

Mölndal är staden som gränsar till Göteborg och där naturen alltid är nära. För friluftsälskaren finns det en stor variation av orörd natur, härliga strövområde och flera sjöar. Salta bad är endast en kort biltur bort. Staden har även ett rikt kulturliv med muséerna i Kvarnbyn, Gunnebo slott och den gamla spinnerifabriken i Lindome som idag huserar flera kreativa verksamheter och restaurang. I Mölndal finns även Sveriges näst största travbana och flera golfbanor.

Mölndal är en expansiv kommun med ett välutvecklat och varierat näringsliv. Flera stora arbetsgivare har etablerat sig här, bland annat Essity, AstraZeneca och Santa Maria. För den som pendlar till jobbet i Göteborg finns det bra kommunikationer med tåg, buss och spårvagn. Landvetter flygplats är belägen cirka en halvtimme bort och med bil kommer du enkelt ut på de stora vägarna E6 och E20.

Vi lägger stor vikt vid att odla långsiktiga relationer och är stolta över att ha västra Sveriges nöjdaste kunder.

Din mäklare i Mölndal

Vi har många bostäder till salu i Mölndal då vi förmedlar bostäder i hela kommunen. Populära områden som Eklanda, Södermalm, Toltorpsdalen, Krokslätt, Bifrost, Bosgården, Kvarnbyn, Stensjön och Tulebo är särskilt eftertraktade.

Via oss hittar du både villor till salu i Mölndal och lägenheter till salu i Mölndal, för alla önskemål, behov och plånböcker.

maklare-molndal-bjurfors-stensjon-kanal.jpg

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Mölndal

  • Vi bygger långa och goda relationer, vilket leder till nöjda kunder
  • Vi ger service över förväntan
  • Trygga bostadsaffärer

Varför ska jag välja Bjurfors Mölndal?

Bra affärer med kundens bästa i fokus – vi är lyhörda för kundens behov och önskemål samtidigt som vi bidrar med våra egna idéer och expertis. Till vår hjälp har vi den framgångsrika Bjurforsmetoden som tar hand om allt från förberedelser till avslut och ger optimala förutsättningar för bästa möjliga bostadsaffär.

Trygghet, engagemang och kunskap – vi är marknadsledande mäklare i Mölndal och har mer än 30 års erfarenhet av att förmedla bostäder i kommunen. Med stor entusiasm, engagemang och höga ambitioner gör vi alltid vårt bästa för att överträffa kundernas förväntningar.

Vi har köparna – via Boagenten som är Bjurfors stora spekulantregister med köpvilliga kunder kan vi matcha din bostad med spekulanter som letar efter sitt drömhem i Mölndal.

3. Maklare-Molndal-Bjurfors-Gunnebo-Gunneboslott-SlottetGunnebo.jpg

God utveckling på bostadsmarknaden i Mölndal

Mölndal är en attraktiv kommun att bo i. Många flyttar inom kommunen. Likaså vill även många flytta till kommunen vilket skapar en god efterfrågan på orten. På senare år har flera nya bostadsområden växt fram vilket lockar ännu fler att bosätta sig här. Arkitektritade Bergskroken i Krokslätts Fabriker har anor från 1800-talet och integrerar nu en ny miljösmart stadsdel signerad den välkände arkitekten Gert Wingårdh. Här är naturen ständigt närvarande samtidigt som du bor nära stadens puls. Inom bekvämt avstånd finns kommunikation, skolor och annan service. Pedagogen Park växer fram och blir en lummig och levande stadsdel med allt du behöver i vardagen på nära håll. I Hills Villastad bor du på naturnära läge alldeles intill en av Sveriges bästa golfbanor. I Forsåker kompletteras de befintliga byggnaderna med modern arkitektur. Med 3 000 nya bostäder blir Forsåker en helt ny stadsdel endast några minuter från centralstationen i Göteborg.

maklare-molndal-bjurfors-Hills-Golfbana.jpg

Sälja bostad i Mölndal – vad ska jag tänka på?

Om du funderar på att sälja din bostad rekommenderar vi att du ta kontakt med en av oss på Bjurfors Mölndal i ett tidigt skede. Då får vi som mäklare mer tid till att hjälpa dig med förberedelserna inför försäljningen. Det kan till exempel handla om att besiktiga bostaden med en kunnig besiktningsman, att passa på att fotografera trädgården och balkongen på våren eller sommaren när det är som finast ute samt enkla förändringar som kan höja värdet på bostaden.

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Vi samarbetar med branschens bästa stylister och fotografer för att kunna presentera bostaden på ett attraktivt sätt så att den sticker ut från mängden. Vi kan också bidra med vackra områdesbilder att komplettera bostadsfotografierna med.

Många av de bostäderna som vi förmedlar i Mölndal säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden. Läs mer kring hur förhandsmarknaden och kommande försäljning i Mölndal fungerar.

Bjurfors Mölndal är marknadsledande i Mölndals kommun och har ett stort spekulantregister med köpklara kunder. Varmt välkommen till oss på Bergmansgången 5 om du går i säljtankar. Vi skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

8. Maklare-Molndal-Bjurfors-MolndalCentrum-Fassbergskyrkan-Molndalsparken.jpg

Köpa bostad i Mölndal? Tips till dig som letar efter en bostad i Mölndal:

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du förhandsinformation om bostäder På förhand före alla andra.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Det händer att bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Bjurfors Mölndal har förmedlat bostäder i Mölndal i mer än tre decennier. Våra rutinerade mäklare har hög juridisk kompetens och vår samarbetspartner SEB kan hjälpa dig med ett lånelöfte om du inte redan har ett klart.

Värdera bostad i Mölndal

Vi är experter på bostadsmarknaden i Mölndal. I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en bra och personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

maklare-molndal-bjurfors-Toltorpsdalen-vy.jpg

Välkommen till Bjurfors Mölndal

  • Lokala specialister – vi kan Mölndal
  • Vi är en av de största aktörerna på marknaden
  • Vi har västra Sveriges nöjdaste kunder

KÖPA, SÄLJA ELLER VÄRDERA BOSTAD?

Våra mäklare kan Mölndal

Nöjda och återkommande kunder

Vi på Bjurfors Mölndal har utvecklat goda kundrelationer över lång tid och har många återkommande kunder. Tack vare vårt stora engagemang och tydliga mål känner sig kunderna trygga genom hela förmedlingsprocessen – varje gång.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.