Bostäder till salu i Vejbystrand

Hitta din nya bostad i Vejbystrand.

Attraktiva bostäder till salu i Vejbystrand

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Vejbystrand just nu!

Området

Att bo i Vejbystrand

Ljuvliga stränder och direkt närhet till vackra Ängelholm är något som kännetecknar de gamla fiskelägena Skälderviken och Vejbystrand. Här kan du njuta av ett havsnära läge, vackra småbåtshamnar och en rofylld tillvaro. På bara några minuter tar du dig till Ängelholms centrum och vidare ut på motorvägen.

Det gamla fiskeläget Skälderviken är beläget precis vid havet och vid vackra Rönne å:s mynning. Nu för tiden är orten mest känd för sina stränder Råbocka, Sibirien och Klitterna. Här finns också en vältrafikerad och mysig småbåtshamn som på somrarna både drar till sig ortsbor och turister. Bebyggelsen präglas av vackra villor och det är lätt att bara vandra omkring och låta sig inspireras.

Vejbystrand är ett måste att besöka för den som vill bada och lapa sol. På 1800-talet var orten en liten fiskeby. Sedan dess har byn vuxit. Mest känd är orten för sin vackra strand. I Vejbystrandsområdet bjuds du också på unika miljöer såsom Trollskogen och Magnarpsheden. Här blandas villabebyggelsen med åkrar av alla dess slag.

Från både Vejbystrand och Skälderviken tar du dig snabbt till Ängelholm. I Ängelholms centrum finner du allt från vackra gågator till affärer och caféer. Här finns ett stort utbud samtidigt som småstadskaraktären finns kvar.

Köpa eller sälja bostad i Vejbystrand? Kontakta våra mäklare i Båstad eller Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.