Bostäder till salu i Ängelholm

Hitta din nya bostad i Ängelholm

Attraktiva bostäder till salu i Ängelholm

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Ängelholm just nu!

Hjärnarp
1
 • Friliggande villa

  Hjärnarp, Ängelholm

  På förhand
  Adress
  Övre Västersjövägen 101
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  3-4
  Boarea / Biarea
  170 kvm / 97 kvm
  Tomtarea
  1530 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Vejbystrand
1
 • Friliggande villa

  Vejbystrand, Ängelholm

  Adress
  Hallonvägen 11
  Prisidé
  4 500 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  68 kvm
  Tomtarea
  2336 kvm
Villan
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Villan, Ängelholm

  Adress
  Åsbogatan 48F
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 437 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  72 kvm

  Visning: 2019-09-25 17.00 Boka här

Ängelholm
1

Området

Att bo i Ängelholm

Den vackra kuststaden Ängelholm är centralorten i Kulla- och Bjärebygden. För dig som söker bostad här finns alla möjligheter. I Ängelholms kommun är avstånden små till vad du än söker. Du möter vacker natur, djupa skogar och landskapsidyll samtidigt som du har en stadskärna med ett stort utbud av butiker och restauranger. På sommaren är Ängelholm en riktig turiststad. Inom kommunen finns en rad fantastiska sandstränder. För att nämna några finns Sibirien, Råbocka, Skälderviken och Vejbystrand på kort avstånd från Ängelholms centrum.

Genom Ängelholm flyter också vackra Rönneån, vilket också har satt sin prägel på staden. Tidigt var segling uppför Rönneån viktigt och även en av anledningarna till att staden grundades. Idag firas varje år ljusfestivalen just vid Rönneåns kant.

Det går knappast att prata om Ängelholm utan att nämna lergöken. Kommunen kallas i folkmun för just Lergökastan. Det är den långa trenden av keramiker och tillverkningen av Ängelholmsgökar som lever kvar än idag. Till exempel finns världens enda lergöksorkester i Ängelholm.

Kommunens placering med tillgänglighet till motorvägen för vidare färd söder- och norrut gör kommunen väldigt lämplig för pendlare. Ängelholm har även Ängelholms flygplats med dagliga turer till bland annat Stockholm.

Köpa eller sälja bostad i Ängelholm? Kontakta våra mäklare i Båstad eller Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.