Bostäder till salu i Ängelholm

Hitta din nya bostad i Ängelholm

Attraktiva bostäder till salu i Ängelholm

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Ängelholm just nu!

Boarps Backar
1
 • Jordbruk

  Boarps Backar, Ängelholm

  På förhand
  Adress
  Del av Boarps backar 118
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Areal
  7 ha

  Kommer snart ut till försäljning!

Höja
1
 • Hästgård

  Höja, Ängelholm

  Adress
  Gödmanstorpsvägen 101
  Utgångspris
  4 700 000 kr
  Areal
  3 ha

  Visning: 2020-07-04

Skälderviken
1
 • Friliggande villa

  Skälderviken, Ängelholm

  Exklusiv
  Adress
  Valhallsvägen 44A
  Utgångspris
  9 750 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3-4
  Boarea / Biarea
  208 kvm / 28 kvm
  Tomtarea
  663 kvm
Villan
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Villan, Ängelholm

  Adress
  Doktorsgatan 12D
  Utgångspris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  4 454 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-07-06 17.00

Området

Att bo i Ängelholm

Den vackra kuststaden Ängelholm är centralorten i Kulla- och Bjärebygden. För dig som söker bostad här finns alla möjligheter. I Ängelholms kommun är avstånden små till vad du än söker. Du möter vacker natur, djupa skogar och landskapsidyll samtidigt som du har en stadskärna med ett stort utbud av butiker och restauranger. På sommaren är Ängelholm en riktig turiststad. Inom kommunen finns en rad fantastiska sandstränder. För att nämna några finns Sibirien, Råbocka, Skälderviken och Vejbystrand på kort avstånd från Ängelholms centrum.

Genom Ängelholm flyter också vackra Rönneån, vilket också har satt sin prägel på staden. Tidigt var segling uppför Rönneån viktigt och även en av anledningarna till att staden grundades. Idag firas varje år ljusfestivalen just vid Rönneåns kant.

Det går knappast att prata om Ängelholm utan att nämna lergöken. Kommunen kallas i folkmun för just Lergökastan. Det är den långa trenden av keramiker och tillverkningen av Ängelholmsgökar som lever kvar än idag. Till exempel finns världens enda lergöksorkester i Ängelholm.

Kommunens placering med tillgänglighet till motorvägen för vidare färd söder- och norrut gör kommunen väldigt lämplig för pendlare. Ängelholm har även Ängelholms flygplats med dagliga turer till bland annat Stockholm.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Ängelholm? Kontakta våra mäklare i Båstad eller Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.