Båstad - Centralt, Båstad

Aromavägen 56

Såld, 2019-03-17
Slutpris
4 500 000 kr
Avgift
6 098 kr
Antal rum
4
Boarea
103 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet +55
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Takterrass
Ja

Bilder

Top floor - penthouse med utsikt. Aromavägen 56 - Bjurfors
Övrigt. Aromavägen 56 - Bjurfors

Med himlen som närmsta granne

Terrass mot söder och med härlig utsikt mot åsen vetter den ena delen av terrassen.. Aromavägen 56 - Bjurfors
Terrass mot nord/nordväst med kvällssol. Aromavägen 56 - Bjurfors
Master bedroom Eget duschrum med WC, utgång till terrass och bra förvaring. Vad mer kan man önska si. Aromavägen 56 - Bjurfors
Dusch/WC i master bedroom. Aromavägen 56 - Bjurfors

Området

Att bo i centrala Båstad

Båstad är en fantastisk plats! Här får du en ständig variation mellan en livlig bad- och nöjesort och en stilla småstad med böljande fält, härliga stränder och karga klippor. Varje år hittar över 1 miljon turister hit. Många kommer för att njuta av den höga pulsen under tennisveckorna men också för lugnet och den vackra naturen.

Båstad är idag mest känd som nöjesmetropol. Tennisveckorna är de mest hektiska veckorna på hela året. Vid sidan av tennisen lockar även det heta nöjeslivet då ortens alla uteställen, nattklubbar och barer bjuder på ordentlig fest nätterna igenom. Idag är Båstads klassiska tennisturnering, Swedish Open, korad till den bästa ATP-touren, när spelarna själva får bestämma.

I Båstad hittar du också den charmiga lilla hamnen. Här kan du njuta av allt från fräscha vinterbad till festfyllda sommarkvällar med mycket nöje, fest och varma sommarbad. Även när sommaren är över forsätter hamnen att leva och dra till sig turister och ortsbor. Men då byts tennisspelarna och kändisarna ut mot fågelskådare och konferensgäster.

Vackra stränder finns det gått om i området kring Båstad. På kort avstånd finner du både vackra Skummeslövstrand, Mellbystrand och Kattvik. Den pittoreska byn Kattvik är den perfekta platsen att ta sig till om du vill slippa sommarstressen.

Köpa eller sälja bostad i Båstad kommun? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.