Ljus och fräsch bostad på tredje våningen med hiss och stor inglasad balkong om ca 20 kvm!

Lund - Centrum, Lund

Södra Vägen 9F

På förhand
Utgångspris
3 395 000 kr
Avgift
4 851 kr
Antal rum
3
Boarea
82 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ljus och fräsch bostad på tredje våningen med hiss och stor inglasad balkong om ca 20 kvm!

Högklassigt boende i bästa skick på gavel samt på tredje våningen med hiss och fönster i tre väderstreck.

 • Ansvarig mäklare

  Joel Tingfors

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 21

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Unna dig ett toppmodernt hem, på perfekt läge i Lund med gångavstånd till Centrum och hela stadens utbud. Detta är ett ljust och stilrent boende för den kräsne. Härliga rum med rymd och extra takhöjd, generösa fönsterpartier och stor inglasad balkong, är några plusfaktorer. Planlösningen är optimal där bostadens kök och vardagsrum är den centrala delen med en öppen lösning. Lägenheten har även en oslagbar balkong med plats för utemöblemang mot föreningens innergård samt parken utanför. Vidare finns två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett väl tilltaget badrum med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva med tvättmaskin och torktumlare.

Läget är svårslaget med närheten till både Centrum och lugna grönområden, omtyckta Stadsparken ligger endast några minuter bort. Gångavstånd till hela stadens utbud med kaféer, butiker, restauranger, bibliotek med mera. Goda pendlingsmöjligheter med både lokalbuss och buss till Malmö.

Interiör

Entré/hall
Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Stor rymlig klädkammare.

Sovrum
I bostaden finns det två väl tilltagna sovrum. I det stora sovrummet finns plats för dubbelsäng och i det andra rummet finns plats för säng och arbetsplats. Båda sovrummen har praktiskt inbyggd förvaring med skjutdörrar.

Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök i anslutning i en inbjudande och modern öppen lösning. Vardagsrummet är lättmöblerat med trevliga vinklar och plats för större soffa och sällskapsmöbler. Här når du bostadens stora balkong i vinkel. Köket är ett praktiskt och snyggt arbetskök med gott om avlastningsytor för den matlagningsglade. Fönsterpartiet i köket ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder på en härlig utsikt. Köket är utrustat med diskmaskin, häll, fläkt, kyl, frys och inbyggd mikrovågsugn. På golvet ligger det som i resten av bostaden en vacker ekparkett.

Badrum
Badrummet är rymligt och utrustat med dusch, wc, vask med kommod och förvaringsskåp med spegel. I badrummet har man även en tvättavdelning som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Buketten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Buketten bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus samt ett mindre hus. Bostadshusen uppfördes av Skanska Nya Hem under 2006-2007 och färdigställdes under första halvåret 2008.
I föreningen finns 78 lägenheter.

HSB har hand om föreningens ekonomiska förvaltning.

Underhållsåtgärder:
2008-2015 Besiktningar och efterföljande åtgärder
2012 Obligatorisk ventilationskontroll
2012 Avstängningsventiler monteras på köksblandare
2012-13 Radonmätning
2013 Energideklaration
2013 Stamspolning
2016 Obligatorisk ventiationskontroll

Enklare underhåll framöver, se Årsredovisning 2017.

Föreningen tillåter sk. delat ägande. Det betyder att en förälder kan stå som delägare av bostaden, trots att det endast är barnet som är boende i lägenheten. Den boende skall dock äga minst 20 % av bostadsrätten. En medlem i bostadsrättsföreningen får hyra ut sin lägenhet i andrahand om det föreligger beaktansvärda skäl.

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

Avgiftsförändringar:
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller större renoveringar (2019-07-11).

Cyklar och mopeder placeras i cykelgarage eller i cykelställ. Cykelgarage finns i hus E (källarplan, sydsida), hus G (markplan, sydsida) och det undre bilgaraget (åt norr). Cykelställ finns vid ingången till hus E och hus F, samt på ömse sidor av hus H (miljöhuset).
Det finns utrymmen i anslutning till cykelgaragen för att parkera barnvagnar och rullstolar.

Besök gärna föreningens mycket informativa hemsida www.brfbuketten.se

Renoveringar - Utförda och planerade

Byggnaderna är från 2007/2008, så större renoveringar ligger längre fram i tiden. Det som behövs göras är en mer omfattande underhåll av typen rensa/spola avloppsledningar både inom husen och utomhus, OVK.

Parkering

I föreningens garage finns 56 platser för bilar och 4 platser för MC, moped eller specialfordon. Tilldelning av garageplats sker enligt kölista. Garage för bil kostar 550 kr och och 275 kr för MC.

Övrigt

Föreningen gör ingen tillsyn i samband med ägarbytet.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns förråd, tvättstuga och garage i källaren.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. (basutbudet ingår i avgiften).

Bredband samt ip-telefoni, leverantör: Telia.

Parkering

I föreningens garage finns 56 platser för bilar och 4 platser för MC, moped eller specialfordon. Tilldelning av garageplats sker enligt kölista. Garage för bil kostar 550 kr och och 275 kr för MC.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 851 kr

I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV och internet.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,24621%
Andel av årsavgiften är
1,26778%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 395 000 kr
Lägenhetsnummer
31F/631
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
82 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2007-2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
108

Länkar

Området

Att bo i Lund centrum

I Lund kopplas historia och framtid samman i mötet mellan det gamla och det nya. Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. I Lunds centrum är det lättare att gå eller cykla än att köra bil vilket bidrar till ett lugnt och skönt tempo i stadskärnan.

Lund avgränsas idag av området där den medeltida muren en gång stod. Lund är en stad med anor och det märks främst i gatunätet som på sina ställen sett likadant ut i århundraden. De små sidogatorna, husen med klätterrosor och vackra detaljer bidrar till stadens unika charm. Södra Esplanaden, Gyllenkroks allé, Svanegatan, Bangatan, Biskopsgatan och Östra Vallgatan ringar in de mest centrala delarna. Här består bebyggelsen framförallt av flerfamiljshus men också av gatuhus. Bakom flera av dessa finns de fantastiskt vackra innergårdar som Lund är känt för.

I öster finns Professorstaden som är ett populärt bostadsområde med sina ståtliga och påkostade villor. Geografiskt begränsas området av Tornavägen i öster, Dalbyvägen i söder, Östra Vallgatan och Biskopsgatan i väster samt Sölvegatan i norr. Här finns även idrottsanläggningen Gerdahallen med ett av Nordens största gym. Området Nöden erbjuder småskalig bebyggelse och mysiga gränder.

Lund är kaféernas stad och runt dess torg umgås man gärna över en kopp kaffe och något gott att äta. Vid Stortorget ligger internationellt uppmärksammade Stadshallen som varje år besöks av studenter från hela världen. Här kan du lyssna till konserter och föreläsningar, delta i seminarier eller besöka spännande utställningar. Saluhallen vid Mårtenstorget är ett stycke kulturhistoria och byggnaden ligger Lundaborna varmt om hjärtat.

Större delen centrum är bilfritt, så inne i Lund cyklar eller går man. Centralstationen är en viktig pulsåder för stadskärnan, då många av Lunds invånare pendlar via tåg eller buss. Staden Lund präglas av grönområden och förutom Lundagård är till exempel Botaniska Trädgården och Stadsparken populära platser för avkoppling och rekreation.

I Lund finns mycket att upptäcka för den arkitekturintresserade. Lunds Domkyrka som invigdes i mitten av 1100-talet är den förnämsta romanska domen i Norden. Nordost om Domkyrkan ligger Kulturkvadranten som härstammar från 900-talets slut och är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds centrum? Kontakta våra mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lunds 3 bästa

3
 • Stadsparken
  En grön oas med något för alla, stora som små
 • Studentlivet
  Studentlivet bidrar till att staden sjuder och är i ständig utveckling
 • Mysiga gränder
  Ta en promenad och upptäck det genuina Lund

Karta

Södra Vägen 9F

Södra Vägen 9F,
223 58 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Joel Tingfors

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 19 21

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Spolegatan 16B
  Pris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 885 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Laboratoriegatan 9
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 149 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Visning: 2020-01-26 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Svanegatan 5A
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 125 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-01-26 15.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Lilla södergatan 19
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 363 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Flormansgatan 8
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 426 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  52,3 kvm

  Visning: 2020-01-26 16.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Finalgatan 15C
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 901 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 2020-01-26 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Östra Vallgatan 59B
  Pris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 997 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Brunnsgatan 6
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 120 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Spolegatan 22
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 126 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Adress
  Södra Esplanaden 29
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 219 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81,5 kvm

  Visning: 2020-02-02 13.30 Boka här

 • Bostadsrätt

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Karl XII gatan 8B
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 500 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  På förhand
  Adress
  Kung Oskars väg 37
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 275 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!