Hyllie, Malmö

Hyllie Boulevard 11B

Såld, 2018-04-11
Slutpris
2 600 000 kr
Avgift
3 574 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 8
Hiss
Ja
Balkong
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 040-608 30 55

Bilder

Området

Att bo på Limhamn

På Limhamn bor du intill havet och den charmiga småbåtshamnen. Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. I centrala Limhamn finns många flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns bland annat en mycket populär fiskeplats samt BioCentrum, Sveriges enda Bollywoodbiograf.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger det omtalade Victoria Park – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. Här finns dessutom en reception som alltid är bemannad.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus och även ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. I närheten ligger ett fint kallbadhus och en fin grund strand som brukar kallas för ”Barnviken”.

Annetorp är beläget mellan Annetorpsvägen och Linnégatan. Hyllieby ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre ringvägen väster om Elinelundsvägen. Här finns villor, radhus och flerfamiljshus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde samt Hyllie Park folkhögskola.

Köpa eller sälja bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  hyllie Boulevard 9d
  Prisidé
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 100 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Nyproduktion
  Adress
  Mellersta Tennisgränd 11
  Fast pris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 962 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm