Kvadratsmart - uteplats i sydvästläge - sjöutsikt

Centrala Haninge, Haninge

Nynäsvägen 58

Utgångspris
1 595 000 kr
Avgift
2 785 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja
Boarea
35 kvm

Visning

 • söndag 24/1, KL 14:00 - 14:30

  Bokad visning.

 • måndag 25/1, KL 16:30 - 17:00

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Kvadratsmart - uteplats i sydvästläge - sjöutsikt

Smakfull 1:a med en underbar uteplats i sydvästläge med sjöutsikt. Gångavstånd till tåg, bussar, Haninge C och badsjöar.

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina lägenhet om 35 m² placerad i souterräng mot en lugn grönskande baksida med sjöutsikt. Här får du gott om plats för allt du behöver i form av säng, soffa och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier som gör att lägenheten fullkomligt badar i ljus. Modernt arbetskök med plats för mindre matgrupp. Utöver det finns ett rymligt stambytt badrum och goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Mycket fin uteplats med stor altan i sydvästläge som rymmer både loungegrupp och matgrupp, optimalt för sommarhäng med familj och vänner. Uteplatsen är placerad i fritt läge, perfekt att avnjuta grillningen med kvällssol och härlig utsikt över vacker natur och sjön Rudan.

Stor och trygg HSB-förening om ca 284 lägenheter som äger marken och har en mycket låg belåning om ca 5800 kr/kvm. Gemensamma utrymmen som grillplatser, fotbollsplaner och boulebana samt ca 254 st parkeringsplatser.

I populära och omtyckta Brf Lärkträdet bor man med ett av Haninges absolut bästa lägen där man på kort gångavstånd kan ta del av Haninges stora serviceutbud samtidigt som bostaden ligger i direkt anslutning till Rudans friluftsområde. Här erbjuds ett varierat utbud av både sommar- och vinter aktiviteter med bland annat bad, skidåkning, motionsspår, mm. Detta boende har ett läge som underlättar vardagen på alla sätt och vis med närhet till bussar och pendeltåg.

Denna bostad vill du inte missa, kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070-916 58 46 för mer information.

Interiör

RUMSBESKRIVNING

Rymlig hall med vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv som gör ytan slittålig. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och en separat klädkammare.

I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som är från stambytet 2014/2015. Svart klinkergolv och vitt kakel. Här finns en wc-stol, handfat med kommod spegelskåp och välvda duschdörrar i glas som kan fällas undan.

Vidare når man allrummet som ger plats åt både en stor säng och soffgrupp. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Generösa fönsterpartier som släpper in bra med ljus och här finns även utgång till den stora altanen, läge väster.

Arbetskök i modernt utförande med vita och svarta köksstommar och bänkskiva i ek samt svart stänkskydd ovan diskbänk. Plats för mindre matgrupp invid fönsterparti med utsikt mot natur. Köket är utrustat med en kyl/frys, dubbla diskhoar, spishäll och ugn. Vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor altan i bästa solläge sydväst.

Övriga byggnader/utrymmen

Lägenhetsförråd och matkällarförråd finns i direkt anslutning till bostaden.

TV/bredband

Tv via ComHem ( basutbud ingår i avgiften).

Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift
2 785 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv ( basutbud) och bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,1734%
Andel av årsavgiften är
0,1734%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 595 000 kr
Lägenhetsnummer
50
Våningsplan
-1 av 7*
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
35 kvm

* Soutterängvåning

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Summa
200 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Höghus med hiss
Byggår
1970

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energiförbrukning per kvm och år
187
Energideklarationsdatum
2019-03-26

Bostadsrättsförening

Namn
Hsb Brf Lärkträdet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
284
Antal lokaler
53
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fem fastigheter i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Till föreningen hör även 23926 m² mark.
De fyra första husen i föreningen, A -D husen, uppfördes under åren 1964 - 1965 och inflyttningen påbörjades 1965-04-01. Det femte huset, E-huset, uppfördes 1966 - 1967 och inflyttningen påbörjades 1967-05-01. Husen är byggda som 7-vånings lamellhus med souterräng- och källarvåning.

HSB sköter den ekonomiska förvaltningen och därmed krävs medlemskap i HSB för varje medlem.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda:
2002/03 - Fönsterrenovering
2007/08 - Ombyggnad tak och fläktbyte i samtliga hus.
2012/14 - Stambyte
2014/15 - Relining dagvattenstammar

Planerade renoveringar:
2021: Samtliga balkonger kommer att byggas ut och byggas om. De kommer att bli ca 2 meter djupa, inglasade med solskyddsgardiner, matta på golv och eluttag. Från och med Januari 2020 och i ett år kommer ett tillägg på 120 kr/mån att faktureras ut till samtliga medlemmar.

Läs mer om balkongprojektet på länk nedan:
https://www.hsb.se/stockholm/brf/larktradet/fastigheter/balkongprojektet/

Parkering

Det finns 250 p-platser för föreningens medlemmar att hyra, med eller utan el.
Till p-platserna är det separat kö.
P-plats utan el: 200kr/mån
P-plats med el: 400 kr/mån
Det finns även ett antal avgiftsbelagda gästparkeringar i området.

TV/bredband

Tv via ComHem ( basutbud ingår i avgiften). Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Gårdsplats/innergård

Fina och stora gårdar med lekplatser, gräsytor, bänkar, grillplatser, odlingslotter, fotbollsplan och boulebana.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal, ”Lärkan” används till styrelsemöten, informationsmöten, husombudsmöten, Seniorklubbens möten, med mera. Lokalen kan även disponeras av föreningens medlemmar för privata ändamål.
Vävstuga finns i E- och D-husen.
Snickerilokaler/hobbyverkstäder finns i fyra av husen.
I D-huset finns en gemensam samlingslokal i souterrängvåningen för diverse aktiviteter, biljard, pilkastning med mera.
Cykelrum finns i alla hus.
Källarförråd och matkällare finns till varje lägenhet.

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nynäsvägen 58

Nynäsvägen 58,
136 40 HANDEN

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46