Balkong i bästa solläge med hänförande utsikt

Centrala Haninge, Haninge

Runstenstorget 4, 9tr

På förhand
Avgift
2 763 kr
Antal rum
2
Boarea
50 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
9 av 11
Hiss
Ja

Balkong i bästa solläge med hänförande utsikt

Med en hänförande utsikt och solnedgångar som får gästerna att avundas finns nu möjligheten att förvärva denna fina tvåa med ett absolut toppläge.

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS

Varmt välkomna till Runstenstorget 4, snart finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och fina tvåa som bjuder på det lilla extra. Här bor man helt insynsskyddat med en hänförande utsikt från bostadens samtliga fönster. Modern och luftig planlösning där kök, matplats och vardagsrum samsas i ett. Helkaklat badrum i modernt och tidlös design med praktisk tvättdel, rymligt sovrum och förvaring finns i flera garderober. Balkong i bästa solläge där man kan njuta i solen från eftermiddag till sen kväll med en hänförande utsikt över trädtoppar som sträcker sig in till Stockholm C, vid skymning bjuds det på vackra solnedgångar som målar himlen röd. Låg avgift där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften.

Utöver allt detta som bostaden har att erbjuda är även läget helt oslagbart. Här tar du hissen rakt ner och in i Haninge Centrum, shopping och nöje har aldrig varit lättare. Precis i anslutning till bostaden finns utmärkt kommunikation med bussar och tåg till Stockholm C på ca 25 min. Närhet till bra friluftsliv med Rudan som bjuder på hög aktivitet sommar som vinter, här finns allt ifrån elljusspår, badstränder, lekplatser, fotbollsplan, boulebana och mycket mycket mer. Detta boende vill ni inte missa, varmt välkomna att trivas.

Interiör

RUMSBESKRIVNING

3-stavs ekparkett i hela lägenheten och vitmålade väggar vilket ger ett stilrent helhetsintryck.

Rymlig och möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober.

I direkt anslutning till hallen ligger det välplanerade badrummet. Helkaklat utförande med mörkt klinkergolv och vita kakelplattor på vägg. Badrummet är utrustat med golvvärme, handfat med kommod, spegel med inbyggd belysning, välvda duschväggar i glas och en praktiskt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk. Förvaringsmöjligheter i överskåp.

Vidare når man hjärtat i lägenheten där kök, matplats och vardagsrum samsas i ett och skapar bra sociala ytor att umgås på. Modernt L-format kök med full maskinell utrustning, matplats för 4-6 personer och stora fönsterpartier som ger bra med ljusinsläpp. Utgång till stor balkong i absolut toppläge, sol på eftermiddagen och kvällen med en milsvid utsikt.

Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter finns i två garderober. Även från sovrummet har man en fin utsikt.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor balkong i absolut toppläge, sol på eftermiddag och kväll med en milsvid utsikt över trädtoppar och in mot Stockholm C. Här kan man njuta av vackra solnedgångar.

TV/bredband

Telia Triple-Play, Tv basutbud ingår i avgiften.

Telia-Triple play, bredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift
2 763 kr

I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband) .

Ekonomi

Andel i föreningen
0,006575%
Andel av årsavgiften är
0,65745%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1904
Våningsplan
9 av 11*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
50 kvm**

* Våningsplan 9 av 11.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Summa
200 kr

Föreningen har tecknat för samtliga medlemmar tecknat ett elabonnemang så enskild medlem behöver inte teckna något eget avtal. Föreningen fakturerar elen i efterskott.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Höghus
Byggår
1970/2016*
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanism
Fönster
3-glasfönster

* Ombyggd/renoverad 2016

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Argos
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
115
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Argos är en äkta bostadsrättsförning som har sitt säte i Haninge kommun och registrerades hos bolagsverket 2012-02-27. Peab har haft totalentreprenaden av ombyggnaden som skedde 2016. Inflyttning i bostäderna mellan augusti till oktober månad 2016. Föreningen består av 115 st bostadsrätter och två lokaler med en total boyta om 7605 m². Huvudentrén nås via Runstensvägen.

http://www.hemsidan.com/argos/

Föreningens ekonomi

Avgiftshöjning kommer att ske 2019 enligt styrelsen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten är från 1970 och totalrenoverades samt byggdes om till bostäder 2016.

Parkering

Föreningen har 20 garageplatser och 60 p-platser som hyrs ut mot betalning. P-platserna ligger på centrumets norra parkeringen och platserna är rörliga, dvs att boende får parkera där det finns plats. Styrelsen har hand om kölistan och för att ställ dig i kö så kontakta styrelsen, kundcenter@peabbostad.se

Kostnad:
garage f.n: 800 kr/månad
Kostnad p-plats f.n: 159 kr /mån

TV/bredband

Föreningen har Telia som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråd finns på plan -2. Förråd för barnvagnar, rullatorer och cyklar samt 2 gemensamhetslokaler, tvättstuga och städ finns på plan 2, första bostadsplan. Gemensamma teknikutrymmen som undercentral samt fläktrum finns i byggnaden.

Området

Att bo i Haninge kommun

Mitt i naturen, med en underbar skärgård runt hörnet ligger Haninge kommun. Perfekt för den som värdesätter ett aktivt friluftsliv. Inom kommunens gränser finns allt av service man behöver. Och storstadens puls finns bara 20 minuter bort i huvudstaden.

I den vackra skärgårdskommunen Haninge är det aldrig lång till havet och övärlden som består av 3 600 öar, kobbar och skär. Några av de mest kända öarna i Stockholms skärgård ligger här, till exempel Utö och Muskö samt halvön och naturreservatet Gålö. Det finns hela 17 olika naturreservat inom kommunens gränser, varav Tyresta nationalpark och naturreservat är en. Här kan du uppleva trolsk vildmark, vandra i urskog och bada i eller åka skridskor på klara skogssjöar.

Möjligheterna för en aktiv fritid med bland annat bad, golf, båtliv, klättring, paddling och fiske är mycket goda. Kommunen är indelad i sju större delar, alla med sin egen särprägel, miljö och historia. De allra flesta bostadsområdena ligger nära kusten och naturen. Bebyggelsen är blandad med villaområden, småhusbebyggelse och flerfamiljshus. Södra Haninge har lantlig karaktär med många hästgårdar.

I centrala Haninge finns all service samlad som till exempel dagligvaruhandel, bank, apotek, post och flera stora butikskedjor. Här finns också ett populärt kulturhus med bland annat bibliotek och kafé. För den som söker storstadens puls ligger Stockholms city bara 20 minuter bort med pendeltåg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med bussar och pendeltåg som går ofta både mot Stockholm och söderut mot Nynäshamn. Inom kommunen binder gång- och cykelvägar ihop många av bostadsområdena och gör det lätt att förflytta sig.

Även företagen trivs i Haninge och i Albyberg håller en helt ny företagspark på att växa fram. Det som lockar både stora och mindre företag är snabba kommunikationer, närheten till Stockholm, läget ut mot Östersjön och Europa samt samarbetet på högskoleområdet med KTH.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge kommun? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Runstenstorget 4, 9tr

Runstenstorget 4, 9tr,
136 35 Handen

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jennifer Hertzman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-916 58 46

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Haninge, Haninge

  Adress
  Runstensvägen 21
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  5 411 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Haninge, Haninge

  Adress
  Nynäsvägen 58
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 785 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Visning: 2021-01-24 14.00 Boka här