Bo med låg avgift & bra kommunikationer i tryggt område nära centrum!

Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 23

Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
1 715 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
36 kvm

Bo med låg avgift & bra kommunikationer i tryggt område nära centrum!

Yteffektiv lägenhet med låg avgift. Ett mycket bekvämt boende där även ett förråd tillhör lägenheten.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Kök. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Kök
Kök. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Kök
Kök. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Kök
Kök. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Kök
Allrum. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Förrådsvägen 23 - Bjurfors
Allrum

Beskrivning

Beskrivning

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING!
Söker ni ett lugnt men centralt boende med gångavstånd till all service och goda kommunikationsmöjligheter?
Då har ni kommit helt rätt när ni sätter foten över tröskeln till denna välplanerade etta. Här erbjuds bland annat helkaklat duschrum,rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och med plats för matbord. Allt detta i stabila och välskötta Klockarbacken 8!

Ett mycket bekvämt boende. Här bor man endast en kort promenad från Huddinge centrum med stort varierat utbud av allehanda butiker, gym, service och restauranger. Mycket bra kommunikationer tack vare den direkta närheten till täta förbindelser med pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholms Centralstation.

Interiör

ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med garderober och avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp. Lyxigt med egen tvättmaskin!

ALLRUM
Härligt och ljust allrum med stora fönster som låter ljuset flöda fritt. Här finns plats för både säng och soffmöbler. Vitmålade väggar och laminatgolv.

KÖK
Vita skåpluckor i kök med bra förvaringsmöjligheter. Ugn, spishäll, fläkt, kyl och frys.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Klockarbacken 8
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
176
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8 är belägen på Förrådsvägen 21-25, Hörningsvägen 28-36 och Ängsnäsvägen 1-9, 2-6 i Huddinge och är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2009. Föreningen äger fastigheten Klockarbacken 8.

Fastigheten består av mark med väg (Ängsnäsvägen), parkeringsplatser, ett litet grönområde samt fem flerbostadshus som uppfördes 1954. Husen har tre våningar och vindsplan med 176 lägenheter fördelade på 15 trapphus utan hiss. Några lägenheter ligger på vindsplanet. Två av husen har källare.

Av de 176 lägenheterna är 83 st - 1 rok, 64 st - 2 rok, 48 st - 3 rok och 1 st - 4 rok. En handfull lägenheter är hyresrätter som hyrs ut av föreningen. Några källarlokaler är också uthyrda.

Föreningens ekonomi

Inga planerade höjningar (augusti 2020)

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har beslutat att byta fönster. Frågan ligger hos kommunen där föreningen har ansökt om bygglov och föreningen har inga planer på att höja avgiften.

2018 - Stamspolning
2017 - OVK
2015 - Förbättrad dränering av mark på Ängsnäsvägen
2014 - Utökning av parkeringsplatser
2013 - Renovering av tak, fasad.
2011 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna
2009 - Installation av ett nytt ventilationssystem
2009 - Stambyte V/A och Elinstallationer

Parkering

Föreningen hyr ut 83 parkeringsplatser, 79 för bil och 4 för motorcykel. Parkeringsplatserna finns på Ängsnäsvägen och Hörningsnäsvägen.
Kostnad för dessa:
MC-plats 142 kr/mån
P-plats utan el 214 kr/mån
P-plats med el 337 kr/mån

TV/bredband

Grundutbud för kabel-tv ingår i avgiften.

Gruppanslutning på bredband finns och ingår i avgiften - Alla boende i föreningen har kollektivt bredband på 100/100 Mbit/s. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Om man vill ha högre hastighet kontaktar man Telenor. Man kan välja mellan 250 och 1000 Mbit/s.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns tre välutrustade tvättstugor samt en grovtvättstuga. Tvättstugorna ligger på Ängsnäsvägen 3 och 7 samt Hörningnäsvägen 28. I samtliga hus finns låsta cykelrum och på gården en låst cykelbod. Dessa kan även användas för barnvagnar. Alla lägenheter har ett förråd på vind eller i källare/bottenplan. Föreningen har en föreningslokal för uthyrning och ligger i källaren på Ängsnäsvägen 3 och kan hyras av bostadsrättsinnehavare och hyresgäster i Brf Klockarbacken 8 samt utomstående. Föreningen har även ett hobbyrum som kan användas gratis där kan du som medlem/hyresgäst måla och snickra, hobbyrummet är beläget i källaren på Ängsnäsvägen, mellan port 3 och 5.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
0010
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
36 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1954
Uppvärmning
Fjärrvärme

TV/bredband

145 kr/mån för bredband

Parkering

Föreningen hyr ut 83 parkeringsplatser, 79 för bil och 4 för motorcykel. Parkeringsplatserna finns på Ängsnäsvägen och Hörningsnäsvägen.
Kostnad för dessa:
MC-plats 142 kr/mån
P-plats utan el 214 kr/mån
P-plats med el 337 kr/mån

Övrigt

En kort promenad från lägenheten ligger Huddinge Centrum, här handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Här finner du högklassiga butiker som är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer. Här blandas både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Huddinge Centrum är mer än shopping. Det är en mötesplats för alla Huddingebor och besökare där du hittar ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Huddinge Centrum genomgår just nu en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer. Ett spännande möte mellan 1950-tal och 2000-tal.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

ÖVRIG INFO
Läs mer om Huddinge kommuns planer för centrala Huddinge på;
https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-planer-projekt-och-arbeten-via-lista/sjodalen-fullersta/huddinge-centrum---program/

Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift
1 715 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen
0,44016%
Andel av årsavgiften är
0,44016%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
350 kr
Försäkring
125 kr
Summa
475 kr

Detta är nuvarande ägares driftkostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Energideklaration

Utförd
Utförd

Området

Att bo i Centrala Huddinge

Centrala Huddinge är en levande stadsdel med en blandning av boende, service, butiker och restauranger. Det är Huddinges kommuncentrum och handelscentrum.

När järnvägen mellan Stockholm och södra Sverige byggdes ut på 1860-talet formades stationssamhället Huddinge. 1902 lanserades det som Huddinge villastad på vars mark senare Huddinge centrum växte upp. Redan på 1920-talet uppstod ett litet affärscentrum med enkla byggnader.

Centrala Huddinge utgör idag delar av kommundelarna Sjödalen och Fullersta. När Huddinge Centrum byggdes där på 50-talet var det främst en villastad. Numera dominerar flerfamiljshusen.

Kommunikationerna är utmärkta med såväl pendeltåg samt bussterminal för många anslutande busslinjer. Man är bara en pendeltågsstation från Södertörns högskola. Med pendeltåg kan man ta sig in till Stockholm C på ca 15 minuter och söderut till Södertälje tar det ca 25 minuter.

Det finns rikligt med förskolor, flera grundskolor och gymnasieskolor i anslutning till området. Men trots det centrala läget är man fortfarande nära promenadstråk, friluftsområden och idrottsanläggningar samt sjön Trehörningen.

Intill centrum finner man trivsamma och inbjudande Sjödalsparken som anlades under 60-talet och där det varje år anordnas flera omtyckta evenemang, konserter, marknader och aktiviteter. Här finns en större öppen gräsyta med bänkar, stora träd, scen och lekplats. Från samtliga håll finns gång- och cykelvägar som kopplar an till omgivningarna.

Centrala Huddinge är i ett expansivt läge. Kommunen har antagit en ambitiös utvecklingsplan som syftar till bland annat att förstärka centrum som mötesplats med ett brett utbud för olika målgrupper. Kärnans gångstråk ska öppnas upp och kopplas ihop med grönområden, infrastrukturen förbättras. Redan nu byggs nya bostäder och de kommersiella delarna med ett 80-tal butiker utvecklas med nya och kända varumärken. Huddinge centrum erbjuder redan idag en levande torgmiljö med öppna gator där väletablerade kedjor blandas med mataffärer, gym, vårdinrättningar och många små lokala handlare samt flertal restauranger. För mer information, besök gärna: www.huddingecentrum.se/

Köpa, sälja eller värdera bostad i Centrala Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Förrådsvägen 23

Förrådsvägen 23,
141 46 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Vikingavägen 5
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 135 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2021-01-18 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Ängsnäsvägen 3
  Accepterat pris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  1 526 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  29 kvm
 • Bostadsrätt

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Domarvägen 14, 2tr
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 295 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!