Högt upp i huset med vidsträckt utsikt

Centrala Hisingen, Göteborg

Kvillegatan 11

Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
3 086 kr
Antal rum
2
Boarea
58 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 27/9, KL 13:00 - 13:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Högt upp i huset med vidsträckt utsikt

Med sin högt belägna plats i huset får ni det alla kräsna köpare letar efter. Balkong med enastående utsikt där kända landmärken radar upp sig.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och välplanerad bostad högt upp i huset. Bostaden präglas av den enastående utsikten över Hisingen, älven och Göteborgs stadskärna som är lika vacker dagtid som kvällstid. En mer rofylld plats än balkongen får man leta efter. Oavsett tid på dygnet är utsikten hänförande och solens strålar nås från morgon till kväll. Interiört väntar stilrena färg-, och materialval där stor eftertanke lagts. Här är ett boende som andas trivsel. De öppna tilltagna ytorna och framförallt den generösa balkongen bjuder in till festlighet likväl som till mysigt umgänge.

I detta citynära boende har man lagt stor möda på att skapa harmoniska bostäder med hög standard. Området karaktäriseras av mysiga lugna gårdar, där Kvillebäcken letar sig fram mellan husen. Lägenheten ligger centralt med bara 2-3 min gångväg till alla butiker vid Backaplan. Härifrån tar du dig enkelt in till city på bara några minuter med buss och spårvagn.

Interiör

Stig in i denna moderna tvåa och möts av den trivsamma känsla som präglar bostaden. Väggarna är vitmålade som tillsammans med det härliga ljusflödet ger ett harmoniskt hem. På golvet ligger parkett som är genomgående för hela bostaden. I hallen erbjuds förvaring i två garderober.

Vidare in når ni kök och vardagsrum som förenas i en öppen social planlösning. Genom fönster i flera väderstreck tillåts ljuset flöda in och sprida sig fint över de öppna ytorna. Plats för större soffgrupp med tillhörande mediamöbel. Bostadens hjärta är utan tvekan den ljuvliga balkongen som erbjuder sol från morgon till kväll. Den enastående utsikten lämnar ingen oberörd där ni blickar ut över Hisingen, älven och Göteborgs stadskärna med kända landmärken som radar upp sig. Åt andra hållet njuter ni av den rogivande vyn mot föreningens lugna och grönskande innergård. Här är det lika vackert att sitta dagtid som kvällstid.

Köket är i stilrent utförande med vita luckor och bänkskiva i ek med ovansittande vitt kakel. Tanke har lagts bakom materialval vilket resulterat i ett kök som erbjuder all utrustning som behövs för att lyckas med maten. Här finner ni glaskeramikhäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, varmluftsugn och mikro samt diskmaskin. Gott om förvaring finns att tillgå samt mycket arbetsytor där allt från frukost till middag kan förberedas. Invid fönstret ryms ett matbord för större sällskap där ni njuter av goda måltider med den vackra utsikten som fond.

Ljus och rofyllt sovrum där ni enkelt får plats med dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Klädförvaring ges i två garderober och ett linneskåp.

Det praktiska badrummet finner ni direkt till vänster om hallen. Det är helkaklat med vitt kakel på väggar kombinerat med en svart kaklad vägg och mörk klinker på golvet med underliggande golvvärme. Toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med vikbara väggar. Egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagsbestyren.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fältspaten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
133
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Fältspaten består av 133 bostadsrätter i 4 hus med adresserna Kvillegatan 1-13. Inflyttning påbörjades under aug 2011. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentrepenad av Peab Sverige AB.

För mer information besök gärna http://www.hemsidan.com/faltspaten

Föreningens ekonomi

Inga beslutade avgiftshöjningar.

Parkering

Föreningen har 76 parkeringsplatser och 2 mc-platser i garaget. Det kostar 900 kr/mån att hyra en garageplats för bil, för en mc-plats kostar det 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. I dagsläget finns lediga platser. Längs med Lundbyleden finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser utomhus, kostnad 450 kr/mån (ej platsgranti). Föreningen har ett samarbete med Sunfleet och det finns en poolbil på parkeringsytan.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. I föreningens avtal ingår kanalpaketet lagom med f.n. 18 kanaler.
Bredband. Fiber 100/100. Leverantör: Telia.
Även IP-telefoni via Telia (fasta avgiften) ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet med bäddar finns i källaren under hus 4 (Kvillegatan 1).

Månadsavgift

Avgift
3 086 kr

I avgiften ingår värme, telia triple play (telefoni, kabel-tv samt bredband). Individuell mätning gällande el och vatten tillkommer månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,75651%
Andel av årsavgiften är
0,75707%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
154
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
58 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
75 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
80 kr
Summa
280 kr

Byggnadssätt

Byggår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
59
Energideklarationsdatum
2014-03-04

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kvillegatan 11

Kvillegatan 11,
417 08 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 8
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre hallegatan 54
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-09-21 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Guldpokalsgatan 4B
  Utgångspris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 321 kr
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Arvid Lindmansgatan 23B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 693 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-09-28 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Hallegatan 15
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 564 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 2020-09-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Godemansgatan 4B
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 640 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-09-27 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Lupinvägen 22
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 690 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73,5 kvm

  Visning: 2020-09-27 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Arvid Lindmansgatan 22C
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 822 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59,8 kvm

  Visning: 2020-09-27 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 978 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 853 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  65 kvm

  Visning: 2020-09-27 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20b
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2020-09-23 18.00 Boka här