Välplanerad genomgångstvåa i toppskick med både balkong och uteplats

Centrala Hisingen, Göteborg

Rundbäcksgatan 1

Utgångspris
2 650 000 kr
Avgift
3 773 kr
Antal rum
2
Boarea
66 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 8
Hiss
Ja

Visning

 • måndag 27/1, KL 18:00 - 18:30

  Välkommen på visning, anmälan krävs.

Boka visning

Välplanerad genomgångstvåa i toppskick med både balkong och uteplats

I den nya stadsdelen Kvillebäcken finner ni denna välplanerade genomgångstvåa med stilrena inslag och med båda balkong och uteplats.

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Rundbäcksgatan 1. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Välkommen till Rundbäcksgatan 1
Rymlig balkong i soligt söderläge. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Rymlig balkong i soligt söderläge
Trivsamt kök med ljus köksinredning och naturlig matplats intill fönstret. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Trivsamt kök med ljus köksinredning och naturlig matplats intill fönstret
Vita släta luckor och mörk tapet bakom glasvägg ger ett stilrent intryck. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Vita släta luckor och mörk tapet bakom glasvägg ger ett stilrent intryck
Härifrån nås den mysiga uteplatsen som vetter mot den lugna innergården. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Härifrån nås den mysiga uteplatsen som vetter mot den lugna innergården
Den perfekta platsen att umgås med vänner och bekanta. Rundbäcksgatan 1 - Bjurfors
Den perfekta platsen att umgås med vänner och bekanta

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna välplanerade bostad om 66 kvm. Stor balkong i bästa söderläge med sol hela dagen och en mysig uteplats mot den lugna innergården. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående vita väggar och parkettgolv. Halvöppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är välutrustat och har vita släta luckor från Myresjökök och badrummet är helkaklat i vitt och grått och innehar tvättavdelning. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober. I avgiften ingår Telia Triple Play.

Ett mycket bra boende i ett attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig in till Göteborgs stadskärna på bara 5 minuter.

OBS! Kommande försäljning. Tillträde är planerat i början av April 2020. Hör av er till mäklaren vid frågor.

Interiör

Den höga trivselfaktorn infinner sig så snart man stiger in i denna moderna lägenhet. Vitmålade väggar samt fint ljusflöde gör att bostaden upplevs mycket ljus och rymlig. Genomgående parkettgolv samt fina fönsterbänkar i putsad sten. Bostaden är om 66 kvm och fördelar sig enligt följande:

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Till höger i hallen återfinns sovrum, badrum och här finns också möjlighet till lättare möblering om man så önskas. En perfekt plats för arbetshörnan.

Badrummet är stilfullt helkaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinkers på golvet. Här finns toalett, tvättställ med underskåp, belyst spegel samt duschhörna med dörrar av glas. Längs ena kortsidan finner man tvättavdelningen med arbetsbänk i ljus laminat ovan tvättmaskinen och torktumlare. Dessutom finns fönster för ljusinsläpp och vädring.

Sovrummet ligger rofyllt in mot den lugna och grönskande innergården. Det rymmer med enkelhet dubbelsäng och sängmöbler. Här erbjuds gott om förvaring i en hel garderobsvägg.

Från hallen öppnar lägenheten sedan upp sig i en härlig halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett med vita släta skåpsluckor ifrån Myresjökök och ovan arbetsbänken sitter glas med snygg bakomliggande tapet. Utrustningen består av inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin, spis med induktionshäll samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen har sin givna plats intill fönstret med utsikt över gården. Härifrån nås den underbara stenbelagda uteplatsen som bjuder in till många härliga stunder.

Vardagsrummet är luftigt och har gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Plats finns även för matsalsmöbel där både familj och vänner ryms. Härifrån nås den rymliga balkongen i bästa söderläge. En underbar plats där man kan njuta av solen i stort sett hela dagen.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 79:2

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 773 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten samt Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,496%
Andel av årsavgiften är
1,5%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 650 000 kr
Lägenhetsnummer
1-1002
Våningsplan
1 av 8
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
66 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
240 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
140 kr
Summa
505 kr

Byggnadssätt

Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energideklarationsdatum
2015-03-02

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Cyklisten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
75
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Cyklisten förvärvade 2012 fastigheten Kvillebäcken 79:2 med äganderätt. Under 2013 färdigställdes föreningens flerbostadshus med tre trapphus om 6-8 våningar och underliggande källare/garage. Föreningen består av 75 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Den 1 April 2015 övergick den ekonomiska förvaltningen på Husjuristerna AB, www.husjuristerna.se

Teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsjour och trappstädning sköts av MBA fastighetsförvaltning, www.mbafast.se

Parkering

Att hyra garageplats för bil kostar 1 000 kr/månad och föreningen förfogar över 34 platser. Till garageplatserna är det separat kö. Uthyrningen av dessa platser sker genom det helägda dotterbolaget, Cyklisten Parkerings AB.
Att hyra garageplats för MC/moped kostar 250 kr/månad och det finns 4 platser i föreningen. Även till garageplatserna för MC/moped är det separat kö.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia triple-play-paket innehållande bredband, digital-tv, Video OnDemand, samt IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Lägenheterna har förråd i källaren. Cykelrum, barnvagnsrum och styrelserum är beläget i källaren. Soprum med viss källsortering når man från gatan, i mitten av föreningens hus.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning med grannfastigheten, vilket innefattar innergård och garage. Förvaltning sker genom delägarförvaltning.

Föreningen deltar i sopsuganläggningen Göteborg Brämaregården GA:22. Anläggningen förvaltas av Kvillebäckens samfällighetsförening.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rundbäcksgatan 1

Rundbäcksgatan 1,
417 24 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Väderkvarnsgatan 3D
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 833 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 1
  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 940 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 3B
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 398 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Långängen 5
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 835 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  63,5 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 5
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 340 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-02-01 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rambergsvägen 3B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 511 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Arvid Lindmansgatan 19E
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 000 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 3B
  Utgångspris
  3 800 000 kr
  Månadsavgift
  4 398 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gamla Tuvevägen 6
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 410 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 41C
  Utgångspris
  2 050 000 kr
  Månadsavgift
  2 218 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-01-26 15.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Östanvindsgatan 13C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 270 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!