Hoppa till innehåll

Totalrenoverad trea i toppskick med balkong i söderläge.

Centrala Hisingen, Göteborg

Brämaregatan 9A

Utgångspris:
2 895 000 kr
Avgift:
4 589 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
68 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 4

*I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer på månadsavgiften om 244 kr som avser bredband (500 Mbit/s), tv och telefoni. Den totala månadskostnaden är 4 833 kr/månad.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

ANMÄL DIG TILL VISNING

  1. Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visningstid

Ansvarig mäklare

Christopher Sjödahl

Försäljningschef

Kontakta mig

Bjurfors Hisingen

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Totalrenoverad trea i toppskick med balkong i söderläge.

Totalrenoverad trea i toppskick med badrum och kök från 2016. Njut av balkongen i soligt söderläge. Här bor ni i ljusets och harmonins tecken.

Beskrivning

Välkomna till en topprenoverad lägenhet på våning två av fyra. Här kan man njuta av 68 perfekt planerade kvadratmeter om 3 rum och kök. Lägenheten är totalrenoverad under 2016 med nya ytskikt och golv i hela lägenheten samt nytt kök och badrum. Stilrent kök i hög standard och med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Här ryms med enkelhet större soffgrupp och separat matplats. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i söderläge med många härlig soltimmar. Här finner man även två bra sovrum och ett stilrent badrum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och fint parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i stor och rymlig klädkammare. I den totala kostnaden ingår bredband( 500 Mbit/s) via Telia. Här bor du i en välskött och fin förening med fina faciliteter så som bastu.

Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg med buss och spårvagn på mindre än 10 minuter. Det går även att promenera till centrala Göteborg över den närliggande Götaälvbron och med cykel tar det bara 15 minuter. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Interiör

Hallen
På andra våningen erbjuds en välplanerad trea i gott skick. Mycket omtanke har lagts ner för att utforma och utrusta den på absolut bästa sätt. Redan i hallen möts man av mycket ljus som genomsyrar bostaden. Till vänster om entrén finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter via Elfa-system.

Kök
Rakt fram från hallen kommer man in till köket. Ett snyggt och stilrent kök som renoverades 2016 från Ballingslöv med moderna vitvaror i rostfritt från Siemens. Arbetsbänken från Silestone bryter snyggt av mot de ljusgråa luckorna där mycket förvaring finns att tillgå. Över arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av en inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, inbyggd mikrovågsugn samt kyl- och frys i fullhöjd med ismaskin. Invid fönstret finns en naturlig matplats.

Vardagsrum
Vidare in i bostaden når man det generösa vardagsrummet där mycket ljus flödar in genom stora fönster. Den stora ytan möjliggör många typer av möblemang efter personligt tycke och smak. På golvet ligger fint trägolv i trestav. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang för social gemenskap och matplats om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen. Balkongen ligger högst upp med fritt läge och vetter ut mot ett soligt söderläge. Här erbjuds många soltimmar på eftermiddag och kväll.

Sovrummen
Sovrummen ligger i ett lugnt och skönt läge in mot innergården. Här kan du sova ostört om natten. I det stora sovrummet ryms med enkelhet en större dubbelsäng och nattduksbord eller skrivbord. Här finns förvaring i form av en garderob.
Det andra sovrummet ligger vägg i vägg och rymmer även det en större säng. Möblera rummet efter eget behov då rummet funkar lika bra som sovrum så som arbetsrum. Även här finns en inbyggd garderob.

Badrum
Det stilrena badrummet från 2016 erbjuder tidlösa material-, och färgval. Badrummet är totalrenoverat med stora vita kakelplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med en WC, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork samt skön golvvärme för extra komfort. Här finns även en tvättmaskin för extra bekvämligheter. Badrummet har ett praktiskt vädringsfönster som även bidrar med extra ljus. Ett mycket snyggt badrum.

Till bostaden hör också ett källarförråd.

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Göteborg Brämaregården 34:6

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
9
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
68 kvm*

*Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 589 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer på månadsavgiften
om 244 kr som avser bredband (500 Mbit/s), tv och telefoni. Den totala månadskostnaden är 4 833 kr/månad.

Byggnadssätt

Byggår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme

Uteplats/balkong

Balkong i söderläge.

Ekonomi

Andel i föreningen
7,25%
Andel av årsavgiften är
7,25%
Pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 016 318 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
250 kr
Försäkring
102 kr
Summa
352 kr

Observera att driftskostnader är en uppskattning och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2023-06-20

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Brämaregatan 9
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
23
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Brämaregatan 9 bildades i juni 2015 och är belägen på Brämaregatan 9 i Göteborg. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 23 lägenheter där 8 vindslägenheter byggdes till 2019/2020. Fastigheten är uppförd 1961.

Föreningen disponerar tomten genom:
Äganderätt, fastighetsbeteckning: Brämaregården 34:6

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Föreningens ekonomi

Avgiften höjdes med 4% från den 1/7-24.
Ingen vidare förändring planerad.

Försäkring

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
2022: Upprustning av innergården.
2021: Installation solceller, finansierar fastighetsgemensam el och producerar ett överskott som föreningen säljer vidare.
2020: Ventilationen uppdaterad. Innergården rustades med gemensam sittgrupp samt grill. Föreningen byggde en bastu och stammar spolades.
2019-2020: 8 st vindslägenheter byggdes och taket lades om. Alla befintliga balkonger gjordes dessutom om och blev större.
2016 - Installation för en trådlös mätning av temperatur inne i lägenheterna för att kunna reglera temperaturen. Nya säkerhetsdörrar. Skalskyddet är utbytt till ett elektroniskt låssystem med taggar. Målning av trapphus, barnvagnsrum och cykelrum.
2015-2016: Fasaden har renoverats in- och utvändigt. I samband med detta har rännor o dylikt bytts ut. Ventiler bytta i vatten- och värmesystemen för att förbereda en digital lösning på värme och vattenstyrningssystem. Garageportar har bytts ut. Dörrar till gemensamhetsutrymmen har bytts ut. Gemensam tvättstuga totalrenoverad.
2015: Nya 3-glas fönster i föreningen. Alla uttag är jordade samt att man satt in en jordfelsbrytare och automatsäkringar i varje lägenhet. Köket i de 15 original lägenheterna renoverades.
2024: Byte av entrédörrar samt dörrar invändigt. Föreningen har även investerat i batterilager.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

TV/bredband

Gruppanslutning som innefattar bredband 500/500, IP-telefoni och digital TV via Telenor. Ingår via ett obligatoriskt tillägg om 244 kr/mån.

Gårdsplats/innergård

Föreningens innergård rustades upp och här finns en gemensam sittgrupp och grill

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga med torkrum, bastu, cykelrum, soprum samt barnvagnsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd och även ett matförråd.

Övrigt

Observera att informationen är hämtad från årsredovisning och styrelsen. Vi ansvarar inte att informationen från dessa källor är korrekt och råder dig som köpare att kontrollera det som är av betydelse.

Om Centrala Hisingen

Mäklaren om Centrala Hisingen

BO MELLAN CITYPULS OCH NATUR
På Centrala Hisingen finner du allt du behöver kombinerat med vacker natur och närheten till havet. älvsidan har du moderna och internationella Älvstranden, i väst fantastiska badvikar och på norra delen av ön möter skogen dig.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
Hisingen är Sveriges fjärde största ö omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Centrala Hisingen hittar du flera mindre områden som Brämaregården som främst består av vackra landshövdingehus. Kvilletorget är områdets nav med flera butiker och restauranger. Precis bredvid ligger Kvillebäcken som genomgår en stor förvandling som en del av expansionen och förnyelsen av Backaplansområdet. Nya Kvillebäck, som ligger granne med Backaplan, och har blivit en populär stadsdel och här hittar du populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har gemytliga trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner du flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen liten trädgård. Grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor. Populära Lundby bjuder på en bebyggelse som blandar flerfamiljshus, radhus och villor med företagsparker. Här finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Intill kajkanten ligger Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner du vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid vattnet. Varför inte ta dig en löptur längs den träbeklädda kajen som sträcker sig från bro till bro?

SALTA BAD OCH FÖRSTKLASSIG SHOPPING
Hisingsparken är Göteborgs största park och här hittar du vackra naturpartier, vandringsstigar och 4H-gården Kättilsröd, som är uppskattad av både stora och små. På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Med sina 87 meter är berget ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss.

När du blir sugen på shopping finns flera bra shoppingområden. Backaplan, som genomgår en omfattande utveckling, är det största och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når du centralstationen och innerstaden på några få minuter. I området finns det gott om förskolor och grundskolor att välja på. Nära ligger också expansiva Lindholmen Science Park som erbjuder två universitet och åtta gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Brämaregatan 9A

Brämaregatan 9A

417 04 Göteborg

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Värdera din bostad i sommar med Bjurfors

Anmäl dig till visning

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Jag vill anmäla mig

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Brämaregatan 9A

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder