Välplanerad genomgångstvåa med inglasad balkong och naturen runt hörnet

Centrala Hisingen, Göteborg

Toleredsgatan 15

Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
4 198 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
53 kvm

Visning

 • onsdag 14/4, KL 17:00 - 17:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Välplanerad genomgångstvåa med inglasad balkong och naturen runt hörnet

Högst upp i huset ligger denna välplanerade bostad. Här bor du i en ljus och fin lägenhet med inglasad balkong och naturen runt hörnet.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina tvåa om 53 kvm med centralt läge på Hisingen. Här bor du högst upp i en välplanerad bostad. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och härifrån tar ni er ut till den inglasade balkongen där ni kan njuta. Köket är praktiskt och rymmer gott om förvaring. Det stora sovrummet är rofyllt och ligger helt utan insyn. Till förvaring finns både vinds- och källarförråd.

Bostaden ligger på den trevliga och lugna Toleredsgatan vid Häcken BKs träningsanläggning och Slätta Damm. Endast någon minut bort ligger skogen med den nyanlagda frisbeebanan Tolered DiscGolfPark samt stora öppna grönytor och fotbollsplaner. Backaplan når du på tio minuter med cykel eller buss. Stabil och omtyckt HSB-förening

Interiör

Rymlig möblerbar entréhall med avhängningsmöjligheter direkt till höger i form av en klädkammare. Lägenheten är genomgående målad i ljusgrått och vitt och på golvet ligger ett ljusgrått laminatgolv. Från hallen når man bostadens övriga rum.

Rakt fram från entrén ligger det trivsamma och rymliga köket med matplats för flera personer intill fönstret. Väggarna i köket är vita och kompletteras med en diskret tapet. Köket är inrett med vita luckor och det finns gott med arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis med häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Fönstret vid matplatsen släpper in rikligt med ljus.

Vardagsrummet är stort och rymligt och får in ett fint ljusflöde tack vare fönstren i två väderstreck samt utgången till balkongen.
Lättmöblerat och luftigt vardagsrum som med enkelhet rymmer soffgrupp och matsalsbord. En snygg platsbyggd bokhylla erbjuder extra förvaring. Från vardagsrummet nås du den inglasade balkongen som gör att du kan nyttja balkongen så som sommar och vinter. Inglasningen går också att öppnas upp helt och hållet. Från balkongen har man utsikt mot gröna öppna omgivningar.

Sovrummet är stort och rymmer enkelt en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring finns det gott i form av en rejäl skjutdörrsgarderob.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner. Här finns toalett, duschkabin, handfat, samt spegel med belysning. Här är även en tvättmaskin insatt för en extra skön bekvämlighet.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tolered 149:1

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Bjurslätt
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
216
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 216 bostadsrätter med adresserna Bufjällsleden 1-2 samt Toleredsgatan 16-28 och 11-21.

El har upphandlats kollektivt av föreningen och debiteras varje medlem månadsvis i efterskott.
Föreningens ekonomi är god.

Föreningens ekonomi

Avgiften höjdes med 2% i januari 2021. Ingen planerad förändring efter det.

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:

2006 - Tak och fönster. Byte entrédörrar samt delvis källardörrar.
2009 - Energideklaration utförd
2010 - Installation tilluftsventiler i vardagsrum, rengöring ventilationskanaler samt radonmätningar utförda.
3-fas el installerades till elcentralerna i fastigheterna.
2011 - Rengöring av tak och trasiga pannor byttes ut
2013 - Inglasning och utbyggnad av balkongerna
2014 - Besiktning avloppsstammar
2017 - Installation av porttelefoner och elektronisk bokningssystem.
Just nu pågår löpande underhåll av dränering samt relining.

Parkering

Föreningen förfogar över 228 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om 150 kr/mån för medlemmarna. Föreningen förfogar även över 31 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 600 kr/månad. Separat kö till parkeringsplatserna samt garageplatserna. Föreningen förfogar även över 6 mc-platser som kan hyras för ca 350 kr/månad. Föreningen har 33 besöksparkeringar.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras via ComHem och Net-at-once, avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas.

Gårdsplats/innergård

Gemensam gård med gräsytor, lekplatser, parkbänkar och planteringar.

Gemensamma utrymmen

Via föreningen har man tillgång till cykelförråd, bastu samt en lokal som går att hyra. Sedan sommaren 2015 finns ett gästrum. I föreningen finns fem stora tvättstugor med fyra tvättmaskiner, två torkrum samt torktumlare. Fyra små tvättstugor med en torktumlare och en tvättmaskin. Tvättider alla dagar i veckan kl 8-21. Lätt att få tillgång till tvättid.

Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns möjlighet att hyra ett större vindsförråd (torkvind).

Övrigt

Bjurslätts torg ligger ett stenkast bort och har närbutik, pizzerior, vårdcentral och tandläkare. Bensinstationen är ombud för posten. Bussen till Centralstationen tar bara 15 minuter. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.brfbjurslatt.se/

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Observera att informationen är tagen av styrelsen och årsredovisning samt stadgar, vi ansvarar inte för att informationen är korrekt utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse.

Uteplats/balkong

Stor inglasad balkong

Månadsavgift

Avgift
4 198 kr

I avgiften ingår värme vatten och kabel-TV. Hushållsel tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,4413%
Andel av årsavgiften är
0,4413%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
179
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
53 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
130 kr
Summa
380 kr

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal.

Byggnadssätt

Byggår
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
118
Energideklarationsdatum
2020-11-03

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

BO MELLAN CITYPULS OCH NATUR
På Centrala Hisingen finner du allt du behöver kombinerat med vacker natur och närheten till havet. älvsidan har du moderna och internationella Älvstranden, i väst fantastiska badvikar och på norra delen av ön möter skogen dig.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
Hisingen är Sveriges fjärde största ö omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Centrala Hisingen hittar du flera mindre områden som Brämaregården som främst består av vackra landshövdingehus. Kvilletorget är områdets nav med flera butiker och restauranger. Precis bredvid ligger Kvillebäcken som genomgår en stor förvandling som en del av expansionen och förnyelsen av Backaplansområdet. Nya Kvillebäck, som ligger granne med Backaplan, och har blivit en populär stadsdel och här hittar du populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har gemytliga trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner du flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen liten trädgård. Grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor. Populära Lundby bjuder på en bebyggelse som blandar flerfamiljshus, radhus och villor med företagsparker. Här finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Intill kajkanten ligger Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner du vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid vattnet. Varför inte ta dig en löptur längs den träbeklädda kajen som sträcker sig från bro till bor?

SALTA BAD OCH FÖRSTKLASSIG SHOPPING
Hisingsparken är Göteborgs största park och här hittar du vackra naturpartier, vandringsstigar och 4H-gården Kättilsröd, som är uppskattad av både stora och små. På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Med sina 87 meter är berget ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss.

När du blir sugen på shopping finns flera bra shoppingområden. Backaplan, som genomgår en omfattande utveckling, är det största och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når du centralstationen och innerstaden på några få minuter. I området finns det gott om förskolor och grundskolor att välja på. Nära ligger också expansiva Lindholmen Science Park som erbjuder två universitet och åtta gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Toleredsgatan 15

Toleredsgatan 15,
417 26 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 387 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2021-04-13 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Karl Staaffsgatan 22C
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 142 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2021-04-18 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Anna Lesselsgatan 2B
  Pris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 074 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49,5 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rosenapelgatan 21
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 512 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  39 kvm / 14,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Penselgatan 10
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 174 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50,6 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Madängsgatan 9
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 980 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 125 kr
  Boarea
  46,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fyrklöversgatan 11
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 893 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rudenschöldsgatan 15 A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 917 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 2B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 823 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4c
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 411 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre hallegatan 54
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!