Ytor och framförallt den generösa uteplatsen inbjuder till stora bjudningar.

Eriksberg, Göteborg

Bratteråsgatan 50

På förhand
Avgift
2 645 kr
Antal rum
2
Boarea
41 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ytor och framförallt den generösa uteplatsen inbjuder till stora bjudningar.

I hjärtat av expansiva Eriksberg har du nu möjlighet att hitta ditt nya drömboende. Alla detaljer i detta hem är utvalda med eftertanke och omsorg.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ytor och framförallt den generösa uteplatsen inbjuder till stora bjudningar
I hjärtat av expansiva Eriksberg har du nu möjlighet att hitta ditt nya drömboende. Alla detaljer i detta hem är utvalda med eftertanke och omsorg. Stort ljusinsläpp i kombination med sobra färger ger ett harmoniskt hem. Ytor och framförallt den generösa uteplatsen inbjuder till festlighet och stora bjudningar. På balkong i söder når solen under hela dagen. Bostaden kan sammanfattas med två ord: modernt och stadskänsla.

Ett stenkast från bostaden vid kajkanten finner du mysiga caféer och ett flertal restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Norra Älvstranden är en växande stadsdel som har fått en speciell plats i många människors hjärtan. Hit söker sig både turister och göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter. Centrala Göteborg ligger endast 10–15 min. bort. Du väljer själv, buss eller båt. Hållplatser finner du ett stenkast från bostaden.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Försäljningsstart planeras till våren 2020 och tillträde sommaren - Anmäl ditt intresse redan nu via länken nedan.
:

Interiör

Redan när du kliver över tröskeln infinner sig en känsla av harmoni. I hallen ligger det klinker som sedan övergår i ekparkett vilket sträcker sig ut hela bostaden. Här finner du gott om plats för avhängning i skjutdörrsgarderobs med spegelglas.

Från hallen öppnar bostaden upp sig i härlig rymd. Ögat dras direkt mot det stora fönsterpartiet som täcker hela väggen. Detta medför ett enormt ljusinsläpp och förstärkts av de vita väggarna. Plats för soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Här når du utgången till bostadens signum, uteplatsen. En svårslagen plats där du gärna tillbringar varje chans du får. Belägen i söder får du massa solen och bjuder gärna in dina vänner.

Köket är modernt med vita luckor. Gott om arbetsyta och förvaring. Väggen är klädd med spegelglas som förstorar känslan av rummet.. Vidare hittar du spishäll, diskmaskin, micro, ugn och fläkt. Hel kyl och frys i anslutning till köket. Matplatsen knyter ihop kök och vardagsrum. Här får du plats med många middagsgäster.

I sovrummet har du gott om plats för en dubbelsäng. Även för en mindre förvaringsmöbel. Fönster mot innergården.

Badrummet är modernt inrett behagliga toner som ger en lyxig känsla. På golvet, klinker. Väggarna är beklädda med kakel. Duschen avskils med vägg i klarglas. Handfatet är integrerat i kommod med lådor. Ovan detta, en spegel med tillhörande belysning. Vidare finner du wc-stol, handdukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sannegården 7:11

Tillträde

Hösten 2020

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 645 kr

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten samt telia triple play

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9571%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
31001
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
41 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr

Uteplats/balkong

Uteplats i söder

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kronhjulet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
77
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Kronhjulet ligger i det historiska Kvarnenområdet på Eriksberg i Göteborg. 2014 förvärvade föreningen fastigheten Sannegården 7:11. JM stod för uppförandet av två flerbostadshus i sex våningar med totalt 77 stycken bostadsrättslägenheter och en lokal. 2015 stod detta färdigt inflyttning skedde från oktober 2015.
Föreningen deltar bla. i gemensamhetsanläggningar beträffande sopsug, körytor, portar i garage, vatten och vattenledningar mm.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar

Parkering

Föreningen disponerar över 41 stycken parkeringsplatser i garage under gården för bil. Kostnaden är 1100 kr/mån. Det finns också 4 MC-platser för 400 kr/mån. I parkeringsgaraget finns två handikappanpassade parkeringsplatser. Separat kö till dessa. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns i närområdet via både uteplatser och garage, separata företag.

TV/bredband

Telia Triple Play ingår i avgiften med digital-TV, IP-telefoni och bredband (50/8-100/10 Mbit per sekund). Detta är ett obligatoriskt tillägg om 220 kr som ingår i presenterad avgift.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med sandlåda, sittplatser och möjlighet för grillning.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns cykelförråd i källarplan, barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till trapphusen. Sopnedkast finns på gården.

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV

Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR

I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I och runt Färjenäsparken finns vackra vyer och grönt område att promenera vid, det finns även tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn. Snart är även västra Eriksberg klart med sista HSB huset och då ska parken renoveras och bli en samlingsplats för alla. Krokängsparken och Sörhallsberget är även några andra trevliga alternativ.

FRITID

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av träningsmöjligheter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis, Nordic Wellness finns på Östra Eriksbergsgatan samt vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE

Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera prisbelönta restauranger och även många caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bratteråsgatan 50

Bratteråsgatan 50,
417 62 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 70
  Månadsavgift
  3 279 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 81
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 513 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2019-08-25 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 32
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 444 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2019-08-26 19.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Monsungatan 89
  Pris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  2 377 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 48
  Utgångspris
  2 290 000 kr
  Månadsavgift
  2 559 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 2019-08-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 54
  Utgångspris
  2 790 000 kr
  Månadsavgift
  2 839 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 2019-09-01 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Maj På Malös Gata 36
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 912 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62,5 kvm

  Visning: 2019-08-25 15.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 87
  Utgångspris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  1 994 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm

  Visning: 2019-08-25 16.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Styrfarten 2A
  Pris från
  3 700 000 kr
  Månadsavgift
  1 749 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 44
  Utgångspris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 345 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2019-09-01 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 81
  Månadsavgift
  2 875 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 72
  Utgångspris
  2 690 000 kr
  Månadsavgift
  3 160 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2019-08-25 14.00 Boka här