Hoppa till innehåll

Smakfullt boende intill småbåtshamnen

 • På förhand
 • 86,5 kvm
 • 3 rum
 • 4 595 000 kr

Sannegårdshamnen, Göteborg

Miraallén 23

Utgångspris:
4 595 000 kr
Avgift:
6 153 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
86,5 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 4
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme, vatten, bredband, digital-TV samt bostadstillägget i hemförsäkringen.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Linn Göhlin

Fastighetsmäklare / Senior Partner

Kontakta mig

Bjurfors Hisingen

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Smakfullt boende intill småbåtshamnen

Stilrent och luftigt boende med stort ljusinsläpp

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade trerummare som erbjuder modern komfort och stil. Badrummet är smakfullt renoverat med klinker från Italien och en lyxig finish. Lägenheten har ett nytt, ljust parkettgolv och ett kök från Marbodal i grått med stenskiva, vilket ger en elegant och tidlös känsla.

Alla ytor är nymålade och både innerdörrar och lister är utbytta, vilket ger ett fräscht helhetsintryck. Lägenheten har två balkonger – en mot den lugna innergården i söderläge och en med utsikt mot norr där du kan njuta av kvällssolen över vattnet.

De två sovrummen är rymliga och det finns en separat tvättstuga som enkelt kan göras om till en gäst-WC. Bostaden är ljus och luftig med en inbjudande atmosfär som passar hela familjen.

Detta är helt enkelt en bostad för dig med högra krav på både interiör och förening.

Attraktiv förening med bland annat tvättstuga, gästlägenhet, gym, bastu och tillgång till båtplatser! Garage med laddstolpar och uteplatser, du har tillgång till en bilplats om så önskas. Avgiften inkluderar mycket.

Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, x1, 21 ,16 och Flygbussen. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag, kommer ut till salu i Augusti.

Interiör

HALL
Luftig hall med plats för avlastningsmöbel och det finns en generös yta för hatthylla. På golvet ligger det grått klinker som ger både ett fint och hållbart boende. Bostaden har under 2016 totalrenoverats av nuvarande ägare.

BADRUM
Badrummet är renoverat och har vitt marmorinspirerat klinker från Italien, duschhörna med takdusch, handdukstork, extra bred kommod från Dastani i ek, stor spegel och golvvärme. Fin belysning med dimmbara spotlights.

TVÄTTSTUGA / GÄST WC
Intill hallen finns även det som tidigare var gäst-wc men som nu används som tvättstuga. Även här ligger samma klinker på golv som det stora badrummet och målade väggar. Du kan helt enkelt nyttja detta som du önskar.

KÖK
Smakfullt kök i ljusgrått från Marbodal med släta luckor. Här finns god förvaring i både över- och underskåp. Mässingsdetaljerna höjer känslan av exklusivitet och ger en harmoni till det moderna. Grå bänksskiva i granit som går upp som stänkskydd ger en fin touch. Vitvaror inkluderar: diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, induktionshäll och frihängande fläkt.

BALKONG SOM NÅS FRÅN KÖKET
Denna balkongen är underbar i gårdsläge mot en grönskande och luftig innergård. Med söderläge får du många soltimmar och plats finns för matmöbel eller loungedel.

VARDAGSRUM
Nås från köket och har en öppen planlösning mot köket men ligger ändå separat så man kan ha en social samvaro men ändå njuta av varje rum. God plats finns för soffmöbel och tv-bänk även ett matbord får plats om du önskar.

BALKONG SOM NÅS FRÅN VARDAGSRUM
Denna balkong ligger i lugnt läge mot en återvändsgata med utsikt ner mot småbåtshamnen. Sommartid njuter du av kvällssol och glittret i hamnen. Plats finns för cafémöbel eller loungedel, valet är ditt. Extra skönt att ha två balkonger i olika väderstreck så du även kan vädra utan problem.

SOVRUM 1
Det största sovrummet nås från hallen och ligger i lugnt gårdsläge finns även en ingång från matplatsen. Här har du god plats för dubbelsäng med sidobord och förvaring finns genom flera garderober.

SOVRUM 2
Nås från vardagsrummet och har också en generös storlek som passar de flesta behov. Skönt norrläge och stora fönster.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Håll koll på detta objekt

Bilder

 • Sovrum 1 mot innergården
 • Sovrum 2
 • Fin utsikt
 • Separat tvättstuga, kan användas som gäst wc om du vill ändra
 • Ljuvliga Sannegårdshamnen
 • Bo harmoniskt nära vattnet
 • Ta färjan in till city

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
4 595 000 kr
Lägenhetsnummer
15
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Rum
3
Antal sovrum
2
Boarea
86,5 kvm*

*Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 153 kr

I avgiften ingår värme, vatten, bredband, digital-TV samt bostadstillägget i hemförsäkringen.

Byggnadssätt

Byggår
2001-2003

Uteplats/balkong

Balkong 1:
Nås från köket och ligger i underbart söderläge mot innergården.

Balkong 2:
Nås från vardagsrummet och ligger i norrläge med utsikt ner mot Sannegårdshamnen.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,982%
Andel av årsavgiften är
0,982%
Pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
577 279 kr

Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Den är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
220 kr
Försäkring
130 kr
Summa
350 kr

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Slottet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
95
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet utgörs av Sannegården 34:6 med adress Miraallén 21-35. I föreningen finns 95 lägenheter fördelat på 4 hus med en total lägenhetsyta om 8 877,5 kvm. Man arbetar aktivt för ökad trivsel och anordnar resor, kurser och aktiviteter för sina medlemmar.

Föreningens ekonomi

Elen mäts av föreningen och debiteras via månadsavin. Därmed behöver inte varje lägenhetsägare teckna egna abonnemang.

2024-01-01 höjdes avgifterna med 4%.
Nya beslut tas under höstens budgetmöte.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fasadrenovering genomfördes 2012-2013 för föreningens byggnader.
Föreningen har satt upp solceller på alla fyra husen under 2021/2022 vilket kommer vara en ekonomisk och miljömässig god affär på sikt.

I hus nummer 35 byts golv och golvreglar ut på grund av underdimensionering och förväntas vara klart i alla lägenheter hösten 2024. Stickprov i de andra husen har ej visat att detta behövs i övriga trappuppgångar.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 53 garageplatser och 47 parkeringsplatser. I dagsläget finns det möjlighet att få minst en garage- eller parkeringsplats beroende på tillgänglighet. Lediga platser finns utomhus med och utan laddning (20240710). En garageplats kostar 1000 kr/mån och p-plats kostar 500 kr/mån. 18 st laddstationer har installerats i garaget och 12 st ute och man betalar 200 kr mer per månad, plus elkostnad för laddning. Det finns även MC-platser.

TV/bredband

Föreningen har ett avtal med Tele2 för telefoni, bredband och TV. I avgiften ingår Digital-tv BAS och bredband 100-250Mbits

Gårdsplats/innergård

Trevlig gård med planteringar precis intill kajkanten.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har tillgång till 38 st båtplatser, cykelrum, barnvagnsförråd, 4 st tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum, hobbyrummet "Slottsboa" (källarplan, Miraallén 33), bastu samt ett gym där man kan träna för 600 kr/år och familj (Miraallén 35). På gården finns föreningslokalen "Slottslyckan" som kan hyras, kostnad 200 kr per helgdygn; dag och kvällspass i övrigt 60 kr/tillfälle. Föreningen har även en gästlägenhet som kostar 300 kr per dygn (Miraallén 27).

Övrigt

Som medlem i en HSB bostadsrättsförening krävs ett separat medlemskap i HSB.

Om Sannegårdshamnen

Mäklaren om Sannegårdshamnen

Sannegårdshamnen är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Det finns också butiker, mataffär, bageri, restauranger, bar, teater, gym, anrika Hagabadet och konstnärsateljéer.

Här finns även grönområde att strosa i. Sörhallsberget och Slottsberget är några exempel. Den vackert träskodda kajpromenaden i Sannegården inbjuder till promenader längs vattnet.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. Vill man koppla av finns Hagabadet Älvstranden nära till hands och erbjuder både yoga och spa. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

I Sannegårdshamnen finns ICA kvantum, blombutik, Steinberg Nyberg café och gym. Detta mycket lättillgängligt för dig som boende i Sannegården. Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär.

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till city, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Det är även enkelt att ta sig ut på de stora lederna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sannegårdshamnen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Miraallén 23

Miraallén 23

417 58 Göteborg

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Värdera din bostad i sommar med Bjurfors

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Miraallén 23

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder