Arkitektritad villa med unikt läge vid havet.

Torslanda - Hjuvik, Göteborg

Lanternavägen 6

Exklusiv
Besiktigad
På förhand
Boarea / Biarea
331 kvm / 184 kvm
Tomtarea
1144 kvm
Typ
Friliggande villa

Arkitektritad villa med unikt läge vid havet.

Bjurfors Exklusiv presenterar ett unikt boende med helt fri panoramautsikt över havet

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Lanternavägen 6 - Bjurfors
. Lanternavägen 6 - Bjurfors
. Lanternavägen 6 - Bjurfors
. Lanternavägen 6 - Bjurfors
Fastighetskarta. Lanternavägen 6 - Bjurfors
Fastighetskarta

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Källare

Beskrivning

Beskrivning

En unik arkitektritad villa med spännande planlösning och arkitektur som smakfullt smälter in i det vackra kust- och skärgårdslandskapet. Läget är helt unikt med en strålande havsvy som är lika hänförande oavsett väder och årstid. Ett ljust och tilltalande hem utöver det vanliga med generösa öppna ytor i olika etage med en naturlig kontakt med utelivet som erbjuder underbara altaner längs med fastigheten, utomhuspool och jacuzzi. Hjuvik är ett av våra mest populära områden med en vacker bebyggelse, spännande natur och ett rikt båtliv. Denna bostad kommer att visas under våren kontakta mäklare för mera information

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hästevik 2:192

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:103

Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-360.1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
331 kvm*
Tomtarea
1144 kvm
Biarea
184 kvm

* Areauppgifter enligt uppmätning

Byggnadssätt

Byggår
1968

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2012

Planbestämmelser

Avstyckningsplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
6 837 000 kr
Byggnadsvärde
4 815 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Pantbrev

Det finns 11 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 996 800 kr

Området

Att bo i Torslanda

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lanternavägen 6

Lanternavägen 6,
42340 Torslanda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Catarina Nyberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-92 29 79