Ett socialt och härligt hus, nybyggt 2014, nära havet

Tjuvkil, Kungälv

Lerskärsvägen 30

Budgivning pågår
Utgångspris
5 500 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1667 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
158 kvm

Ett socialt och härligt hus, nybyggt 2014, nära havet

En representativ villa, nybyggd 2014, med underbar och hemtrevlig atmosfär.

 • Ansvarig mäklare

  Pernilla Berger

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 070-813 61 51

 • Extra kontaktperson

  Adelina Palmrot

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 0303-20 86 62

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Alternativ planlösning övre plan

Beskrivning

Beskrivning

En representativ villa, nybyggd 2014, med underbar och hemtrevlig atmosfär. Fina materialval harmoniserar väl i lyxigt utförande med bland annat ett stort kök som inbjuder till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen innefattar även ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot altanen samt en värmande kamin. Badrummen, ett på varje plan, är påkostade i sitt utförande med klinker och kakel. Det ena erbjuder dusch och det andra värmande bad och dusch. Två fina och luftiga sovrum finns på övre plan men huset har potential till ännu fler sovrum om man önskar. I dag är de två gästbodarna fina komplement för övernattande vänner. Härliga uteplatser i form av altan, stenlagda ytor, balkong och uterum gör det enkelt att följa solens strålar och väder och vind. Låga driftkostander samt befriad från fastighetsskatt till 2029. Gott om uppställningsplatser i anslutning till huset och fina ytor för exempelvis en framtida carport?

Här bor man med vacker natur i rofylld miljö och havet som granne. Kusten är fantastiskt och havet salt och friskt. Här erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Eventuell chans till båtplats i andra hand vid Tjuvkils huvud. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand eller Åstol ligger inom kort avstånd. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Gemenskapen är god där midsommarfirandet är en stor höjdpunkt och mycket uppskattat. Här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett magiskt landskap som sprakar i färg. Cykeltur till charmiga Tjuvkils huvud där det erbjuds seglarskola simskola och båthamn.

Närheten till Göteborg, enbart 40 minuter med bil, ger fina pendlingsmöjligheter. Buss till/från Göteborg går från stora vägen och busshållplats nås inom 1 km från huset

Välkommen att höra av er för mer information samt boka er för visning för att se er omkring i vackra Tjuvkil.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tjuvkil 1:194

Övriga byggnader/utrymmen

Två friggebodar/gäststuga samt förråd

Planbestämmelser

Detaljplan (2012-05-30)

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 633 000 kr
Byggnadsvärde
2 300 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Sotning
150 kr
Värme
19 062 kr
Samfällighetsavgift
4 500 kr
Renhållning
1 800 kr
Vatten/Avlopp
6 000 kr
Summa
31 512 kr

Posten uppvärmning inkluderar nätavgift samt hushållsel.

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 115 000 kr

Ombyggnad, Renoveringar

Myresjöhus uppfört 2014, uterummet byggdes 2015.

TV/bredband

IP-TV (via mobilt bredband)

Fiber finns i i vägen, anslutning ej gjord. Säljaren använder sig i dag av mobilt bredband.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Tjuvkil GA:8

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 500 000 kr
Rum
5
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
158 kvm*
Tomtarea
1667 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2014
Fasad
Trä
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Länkar

Området

Mäklaren om Marstrand

En idyllisk trähusstad som kröns av Carlstens fästning som ligger ovanför bebyggelsen och dominerar stadsbilden.

EN SOMMARMORGON
Vakna en sommarmorgon, ta en kort promenad till Bergs Konditori och köp med dig nybakat bröd. Njut av frukosten på den soliga uteplatsen samtidigt som du blickar ut över det glittrande och nyvakna havet. Gå ner till Bröderna Arvidssons på kajen och köp dagens fångst i fiskboden. Strosa sedan förbi Frukt och grönt för en liter jordgubbar och färska kryddor till middagsmaten.Ta en tripp till Carlstens Fästning och gör en resa tillbaka till 1600-talet. Sommartid erbjuds här musik- och teaterevenemang. På ön hittar du även Grand Hotel med anor från sekelskiftet och vacker miljö. Ta en paus i prunkande Paradisparken och bläddra i dagens tidning medan du hör sorl från folket på kajen.

GÄSTHAMNAR OCH MIDDAG MED GULDKANT
En av landets största gästhamnar välkomnar era gäster, med alla tänkbara bekvämligheter. De kan även välja att övernatta på öns vandrarhem Båtellet. Här finns restaurang Drott, inomhuspool och tennisbana. Intill ligger Societetshuset, en vacker byggnad från år 1886 med restaurang, festvåning och dans. För att avnjuta en middag med riktig guldkant kan du besöka Johans Krog, som med goda vitsord i Whiteguide kan erbjuda en riktigt gastronomisk upplevelse. Det mer enkla men smakfulla köket finns på folkliga och trevliga Chanti Chanti. Ett självklart val för after sail. Tempo är Marstrandsöns egen matbutik. Här finns det mesta som man behöver i vardagen. Räcker inte det till är det bara att ta färjan över sundet till den fullutrustade Coop-butiken på Koön. Här kan man också beställa på Systembolaget.

SEGLINGSEVENT OCH SKÖNHET
Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, något lugnare vintertid men då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet. Ta den populära och trevliga promenadstigen runt hela ön på ca 5 km och upplev slående vacker bohuslänsk natur och västerhavet som glittrar i ögonvrån. Runt ön finns självklart underbara klippor att bada från och vid Södra Strandverket finns en liten utomhusbassäng. Marstrand är fylld med kultur och nöje både vinter- och sommartid. Volvo Ocean Race i mitten på juni och i slutet av juni börjar Match Cup Sweden som är en Match Racing-regatta med internationell status. I slutet av juli är det Marstrandsregattan som är en härlig seglingsvecka där även Folkbåt Golden Cup och Höstsol ingår. Detta och mycket mer händer under somrarna.

SKOLOR OCH KOMMUNIKATION
Skolan på Marstrandsön består av grundskola årskurs 0-6 samt fritidshem/fritidsklubb. Sedan går man på Ytterbyskolan (7-9). Förskolan finns på Koön och har 2-3 verksamma avdelningar med barn 1-5 år. Här finns bra bussförbindelser med expressbussar till Göteborg (ca 40 min) på sommarhalvåret och busstrafik via Ytterby, därifrån åker man vidare med pendeltåg eller buss till Göteborg (ca 1 timme) på vinterhalvåret.

Köpa eller sälja bostad på Marstrand? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lerskärsvägen 30

Lerskärsvägen 30,
442 75 Lycke

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pernilla Berger

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 070-813 61 51

 • Extra kontaktperson

  Adelina Palmrot

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 0303-20 86 62