Perfekt planerad trea med härlig balkong

Mölndal - Hills, Mölndal

Splintvedsgatan 6

På förhand
Avgift
4 071 kr
Antal rum
3
Boarea
74,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Perfekt planerad trea med härlig balkong

Här erbjuds en väldisponerad lägenhet med ett bra läge, öppen och social planlösning samt en stor balkong med många soltimmar.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkomna till Splintvedsgatan 6. Splintvedsgatan 6 - Bjurfors
Välkomna till Splintvedsgatan 6
Interiörbild. Splintvedsgatan 6 - Bjurfors
Hills Golf & Sports Club. Splintvedsgatan 6 - Bjurfors
Hills Golf & Sports Club
. Splintvedsgatan 6 - Bjurfors
. Splintvedsgatan 6 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Längs en södersluttning i sydvästra Mölndal har Hills Villastad växt fram. Här har det byggts 60 moderna lägenheter - precis vid Hills golfbana.

Denna välplanerade trea har en öppen och social planlösning mellan vardagsrummet och köket. Köket är stilrent inrett med vita luckor och en ljus bänkskiva. Här finns alla bekvämligheter man kan tänka sig och köket har gott om förvaring och arbetsyta. Väggarna är alla målade i vitt och ger en fin kontrast till det fina parkettgolvet. Vardagsrummet är ljust och har flera olika möbleringsalternativ och det är härifrån som vi når både den stora balkongen. Det stora sovrummet är bra i storleken och kläderna förvarar vi enkelt i skjutdörrsgarderoben. Det andra sovrum är bra i storleken och fungerar perfekt som barnrum eller kontor. För att underlätta förvaringen ytterligare finns en klädkammare som nås från hallen. Stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för en behagligare vardag.

Söderläget är ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken blir detta ett trivsamt boende. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Här bor du i ett lugnt och fritt läge.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i västerläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Till varje lägenhet gör ett lägenhetsförråd beläget i souterrängplan. I husen finns gemensamma utrymmen för barnvagns-/rullstolsförråd. Plats för 120 cyklar finns i låsta cykelförråd. Dessutom finns ett område för cykelparkering utanför varje byggnad.

TV/bredband

Telia Triple Play (TV-paketet Lagom, IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit/s) ingår i avgiften.

Parkering

60 parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till husen för 450 kr/mån. I området finns det 30 parkeringsplatser för besökande.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,5676%
Andel av årsavgiften är
1,56761%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
245 kr
Försäkring
195 kr
Vatten/Avlopp
155 kr
Summa
595 kr

Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

Bostadsrättsförening

Namn
Söderläget Hills Villastad
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
60
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Söderläget består av 5 st byggnader om 4 våningar vardera. Totalt finns 60 st lägenheter och de är fördelade på 10 st 2:or, 30 st 3:or och 20 st 4:or.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Månadsavgift

Avgift
4 071 kr

I avgiften ingår Värme, kallvatten och Telia Triple Play.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
31001
Våningsplan
0*
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
74,5 kvm**

* Markplan.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018
Uppvärmning
Bergvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
34
Energideklarationsdatum
2019-06-19

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Splintvedsgatan 6

Splintvedsgatan 6,
431 51 Mölndal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Mölndal - Hills, Mölndal

  På förhand
  Adress
  Splintvedsgatan 4
  Månadsavgift
  3 532 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!