Bergshyllan med magisk havsutsikt

Strandnorum, Stenungsund

Tärngatan 11

Utgångspris
6 950 000 kr
Antal rum
5
Typ
Friliggande villa
Boarea
148 kvm

Bergshyllan med magisk havsutsikt

Sex av sju fantastiska villor finns möjlighet att boka på Bergshyllan med magisk havsutsikt om 148 kvm med fem rum och kök samt två balkonger

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 94

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Video/Bilder

Nybyggt på Bergshyllan med magisk havsutsikt
Tre tvåplansvillor i övre delen av området. Tärngatan 11 - Bjurfors
Tre tvåplansvillor i övre delen av området
Fantastisk havsutsikt över Hakefjorden. Tärngatan 11 - Bjurfors
Fantastisk havsutsikt över Hakefjorden
Generösa villor med två balkonger. Tärngatan 11 - Bjurfors
Generösa villor med två balkonger
. Tärngatan 11 - Bjurfors
Närhet till förskolor, skolor och centrum. Tärngatan 11 - Bjurfors
Närhet till förskolor, skolor och centrum
. Tärngatan 11 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På Bergshyllan med magisk havsutsikt skall sju villor uppföras om 146-148 kvm med fem rum och kök. Tre tvåplansvillor samt fyra enplansvillor med sluttningsvåning.

Huset är fördelat på en social våning med kök och vardagsrum samt badrum och tvättstuga. Sovrumsavdelning på nästa plan med tre sovrum, allrum, badrum och klädkammare. Från vardagsrum och stora sovrummet är det utgång till balkong med fantastisk havsutsikt. Huset är uppvärmt via fjärrvärme och ventilation med mekanisk till- och från luft, FTX. Se ytterligare information under dokument, Bergshyllan.

Ett attraktivt och populärt villaområde i Strandnorum med vacker havsutsikt. Bekvämt boende med närhet till centrum med all service och rikt utbud av affärer, bryggliv och restauranger. Här är nära till salta bad och härliga promenader. Enkelt att köra ut på motorvägen och det tar cirka 30 minuter att köra till Göteborg. Buss och tåg är ett effektivt och miljövänligt alternativ.

I närområdet finns flera förskolor och skolor för alla åldrar samt Nösnäsgymnasiet och Munkeröds utbildningscenter för ungdomarna.

Stenungsund är en växande kommun med attraktivt köpcentrum med bryggor och gästhamn. Kulturhuset Fregatten erbjuder bio, galleri och bibliotek. Simning och skridskoåkning kan utövas i Stenungsunds arena där det även finns restaurang och café. Ta utflykter till Tjörn och Orust med flera idylliska kustsamhällen.

Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten(fastigheten) som kostar 2.500.000 SEK eller högstbjudande, för frågor om villan, beskrivningar och entreprenadens genomförande kontakta A-hus, Nina Berg 0761-819910 nina.berg@a-hus.se eller Håkan Engsfelt 0705-648054, hakan.engsfelt@a-hus.se, . Kostnad för tomt och villa blir cirka 7 MSEK.

Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med husleverantören A-hus om uppförande av bostadsbyggnad på tomten.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Äggestorp 11:85

TV/bredband

Fiber finns i området, anslutningsavgift tillkommer.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Äggestorp GA:11, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Äggestorp GA:12, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Äggestorp GA:13

Last: Officialservitut Tillträde, 1415-1377.7

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 950 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
148 kvm*

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Tomt

Tre tomter för tvåplanshus:

Tomt 5: Tärngatan 15, 303 kvm
Tomt 6: Tärngatan 13, 324 kvm
Tomt 7: Tärngatan 11, 514 kvm

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-11-27)

Ekonomi

Taxeringsvärde
853 000 kr
Fastställt
2018
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark
Fastighetsskatt/Avgift
8 530 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2020
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft, FTX

Se under dokument, Bergshyllan

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tärngatan 11

Tärngatan 11,
444 55 Stenungsund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lars Strandqvist

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 94