Hoppa till innehåll

Specialister på Trollhättan

Hitta mäklare i Trollhättan

Välkommen till Bjurfors mäklare i Trollhättan!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Trollhättan kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Trollhättan med omnejd. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Alla vi som arbetar på Bjurfors Trollhättan bor i kommunen och har gedigen samlad erfarenhet som mäklare i Trollhättan. Vi brinner för personlig service och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Med ett stort engagemang och stilsäker fingertoppskänsla ser vi till att varje bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Vi förmedlar bostäder i hela Trollhättans kommun och har god lokalkännedom om stadens alla områden.

Våra specialiserade mäklare i Trollhättan guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora köparregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja hus eller lägenhet? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Storgatan 42 i Trollhättan.

Varmt välkommen till Bjurfors Trollhättan!

Storgatan 42

Bjurfors Trollhättan

Storgatan 42

461 30 Trollhättan

trollhattan@bjurfors.se

0520-42 20 10

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (72)

Urval av sålda (100)

Hitta mäklare i Trollhättan

Hitta din mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Trollhättan

Går du i säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Trollhättan.

Vi som arbetar på Bjurfors Trollhättan bor i kommunen, flera av oss är födda och uppväxta här. Vi är engagerade i föreningslivet och har varit en del av Trollhättans näringsliv under många år. Med andra ord så har vi en stark lokal närvaro och är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden. Om du letar efter en pålitlig mäklare som brinner för sitt yrke, då har du kommit rätt. På Bjurfors Trollhättan får du alltid personlig service av erfarna och drivna mäklare som guidar dig till en trygg bostadsaffär.

Trollhättan erbjuder något för alla med det vackra naturreservatet Älvrummet, fina badsjöar och naturupplevelser på nära håll. Det är svårt att föreställa sig en bättre plats att leva på.

Oavsett om du vill bo nära naturen, vid vattnet eller mitt i centrum kan du hitta ditt drömhem i Trollhättan. Här finns allt från sekelskiftesvillor i familjevänliga områden som Skoftebyn och Strömslund till funkishus och lägenheter i centralt belägna Tingvalla med gågatan runt hörnet.

Trollhättan är en småstadsidyll med en levande stadskärna, utmärkt shopping och ett varierat restaurangutbud. Här har du nära till det mesta som du kan önska dig samtidigt som du enkelt tar dig till Göteborg med tåg på cirka 30 minuter.

maklare-trollhattan-bjurfors-hus.jpg

För dig som gillar en aktiv fritid har Trollhättan mycket att erbjuda. Vid Vänerns sydspets reser sig de mytomspunna tvillingbergen Halleberg och Hunneberg där du kan njuta av milsvida vyer och storslagen natur. Fall- och slussområdet bjuder på många spännande upplevelser för både stora och små. Salta bad nås med en kort biltur. Vid Skidstugan i Strömslund cyklar, joggar eller promenerar du i böljande terräng. När det är snö kan du åka längdskidor.

Bostadsmarknaden i Trollhättan kännetecknas av dynamiska områden med blandad bebyggelse i så gott som alla bostadsområden. Det finns många barnvänliga ytor och du har alltid nära till god kommunikation och bra skolor. Vi på Bjurfors Trollhättan har lång erfarenhet av samtliga områden, både privat och i tjänst, och besitter en unik lokalkännedom.

Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Trollhättan med omnejd och är en trygg partner i försäljningsprocessen.

Bostäder i Trollhättan

Vi har många bostäder till salu i Trollhättan och förmedlar bostäder i stadens alla områden som Strömslund, Björndalen Skogshöjden, Skoftebyn, Lextorp, Stavre, Halvorstorp, samt Egna Hem med mera. Du kan hitta både lägenheter till salu i Trollhättan och hus till salu i Trollhättan via oss.

maklare-trollhattan-bjurfors-egna-hem.jpg

Därför ska du välja våra mäklare på Bjurfors Trollhättan

  • Vi ger service över förväntan
  • Omtanke och fokus på kunden
  • Vi lägger stor vikt vid presentationen av din bostad för att visa upp den på bästa sätt

Bjurfors Trollhättan: Mäklare för en lyckad bostadsaffär

Bred kompetens och stort engagemang – vi på Bjurfors Trollhättan är en perfekt blandning av olika personligheter och många kunskapsområden. Vi lägger ner mycket tid på förarbetet och arbetar målinriktat för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trygghet och kunskap – vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Trollhättan med omnejd och är en trygg partner i försäljningsprocessen. Till vår hjälp har vi Bjurfors starka varumärke och väl inarbetade metoder när det gäller allt från styling och fotografering till marknadsföring.

Uppskattad presentation av bostaden – vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att ge ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Trollhättan.

Många vill bo i Trollhättan – så hög är efterfrågan på bostäder

Trollhättan är en stadigt växande kommun med bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg och hög efterfrågan på bostäder. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Trollhättan? Vi kan bostadsmarknaden i Trollhättan – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

maklare-trollhattan-bjurfors-kanal.jpg

Sälja bostad i Trollhättan – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också förbereda bostaden inför försäljningen.

Våra tips: Fotografera när det är som finast ute. Städa inne och ute. Rensa bort så mycket som möjligt och avlägsna personliga föremål innan visningen.

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Vi lägger mycket energi på vackra bilder och bra texter som får bostaden att sticka ut från mängden.

maklare-trollhattan-hogskolan-vast.jpg

Köpa bostad i Trollhättan – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu Trollhättan:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att du inte går miste om ditt drömhem.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Vi vet vad din bostad är värd. Värdera bostad i Trollhättan med oss.

Vi har lång erfarenhet som mäklare i Trollhättan vilket säkerställer ett korrekt värde i kombination med god rådgivning. I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och ger dig tips och råd utifrån det rådande marknadsläget.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Trollhättan

  • Rutinerade mäklare – vi är experter på Trollhättan
  • Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär
  • Service över förväntan

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Trollhättan

Mäklare som gör skillnad

Vi på Bjurfors Trollhättan brinner för nöjda kunder. Med ett stort personligt engagemang och gedigen lokalkännedom gör våra erfarna mäklare alltid sitt yttersta för att säkerställa bästa möjliga bostadsaffär – varje gång.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

}