Hoppa till innehåll
Mäklare Höllviken - Bjurfors. Här på vårt kontor på Falsterbovägen i Höllviken arbetar rutinerade mäklare, som med god lokalkännedom förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus ”på Näset” och i hela Vellinge kommun, med områden så som Falsterbo, Höllviken, Vellinge och Ljunghusen.

Specialister på Höllviken

Hitta mäklare i Höllviken

Välkommen till Bjurfors mäklare i Höllviken!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Höllviken kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Näset, Höllviken, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen, Kämpinge och Vellinge. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi som arbetar på Bjurfors Höllviken är ett starkt team som tror på att arbeta tillsammans för att hjälpa våra kunder till bästa möjliga bostadsaffär. Genom tätt samarbete och att vara väl insatta tidigt i varandras processer kan vi vid varje bostadsaffär ge vår fulla uppmärksamhet och erbjuda en premiumupplevelse till alla våra kunder.

Våra specialiserade fastighetsmäklare guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Med god lokalkännedom, stark marknadsföring och ett väl utvecklat kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa våra kunder till riktigt bra affärer.

I vårt stora kundregister som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning. Med hjälp av vår välbeprövade Bjurforsmetod säkrar vi kvaliteten på varje del av din bostadsaffär.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Falsterbovägen 50 i Höllviken.

Varmt välkommen till Bjurfors Höllviken!

Falsterbovägen 50

Bjurfors Höllviken

Falsterbovägen 50

235 51 Höllviken

hollviken@bjurfors.se

040-608 30 90

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (46)

Urval av sålda (104)

Hitta mäklare i Höllviken

Hitta din mäklare

Falsterbokanalen mellan Höllviken och Ljunghusen sedd från ovan - här är Bjurfors mäklare marknadsledande i Höllviken och på Näset

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Höllviken

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Höllviken.

Vi som driver Bjurfors Höllviken bor inom vårt verksamhetsområde vilket gör att vi har en unik lokalkännedom. Vi vet var den närmsta skolan, bästa badstranden, den hemliga gungan i Falsterbo stadspark och alla andra smultronställen finns. Vår styrka ligger i att vi är ett erfaret gäng med engagerade mäklare som samarbetar för att hjälpa våra kunder att göra en lyckad bostadskarriär. Tillsammans med Bjurfors starka varumärke utgör det en oslagbar kombination.

Vellinge är en av Sveriges bästa kommuner att bo i. Här bor du på kustnära läge mitt i den expansiva Öresundsregionen. En attraktiv arbetsmarknad, vacker natur med många fina badplatser samt ett rikt kultur- och föreningsliv lockar många att bosätta sig här. I Vellinge kommun hittar du allt från exklusiva villor med pool och strandnära lägenheter till stora gårdar med fri utsikt över det skånska landskapet.

Vi på Bjurfors Höllviken förmedlar bostäder i Höllviken, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen, Kämpinge och hela Vellinge kommun.

Höllviken ligger på bekvämt pendlingsavstånd till Malmö och Köpenhamn. Det är ett riktigt fritidsparadis med milslånga sandstränder och idylliska byar. Söker du hus till salu i Höllviken med omnejd eller lägenheter till salu i Höllviken så hittar du sådana hos oss.

maklare-hollviken-hus-skanor-vellinge-bjurfors.jpg

Orterna Skanör och Falsterbo är idag i stort sett sammanväxta. Den som älskar att vara ute i det fria kommer att trivas här. Området kan bland annat skryta med tio naturreservat med ett rikt djurliv, två golfbanor och några av landets vackraste stränder. Varmt välkommen att kontakta oss om du söker mäklare i Skanör eller mäklare i Falsterbo.

Ljunghusens sandstrand är mycket populär och lockar badsugna besökare från både när och fjärran. I Ljunghusen finns även en av Sveriges, och Europas, bästa golfbanor.

Vellinge är en familjevänlig tätort mellan Trelleborg och Malmö. Här bor du med närhet till naturen och havet samtidigt som du har tillgång till ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Vi på Bjurfors Höllviken förmedlar många bostäder i Vellinge och kan även tipsa om bostäder som kommer ut som kommande försäljning i Vellinge.

Bostäder i Vellinge kommun

Vi har många fastigheter till salu och förmedlar bostäder i Höllviken, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen och Vellinge. Hus till salu i Vellinge kommun och lägenheter i Vellinge till salu hittar du via oss.

Det är smidigt och enkelt att göra en lyckad bostadsförsäljning med oss.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Höllviken

  • Personlig service
  • Hög tillgänglighet med kontinuerlig uppdatering
  • Trygga bostadsaffärer

Med oss på Bjurfors Höllviken får du:

God lokalkännedom – alla vi som arbetar på kontoret bor i Vellinge kommun. Vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och känner till alla smultronställen i områdena som vi är verksamma i.

Information och återkoppling – vi arbetar nära våra kunder och är noga med att informera och återkoppla i alla moment under säljprocessen. Men Bjurfors Höllviken är din bostadsaffär i trygga händer.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som söker efter en bostad precis som din. Vi har tusentals köpare som drömmer om att bo i Höllviken, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen eller Vellinge. Det är smidigt och enkelt att göra en lyckad bostadsförsäljning med oss.

maklare-hollviken-falsterbo-bjurfors-gamla-torg-fontan.jpg

En attraktiv bostadsmarknaden för allt fler

Det är många som är på jakt efter sin drömbostad i Höllviken, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen och Vellinge. Vellinge kommun är en attraktiv kommun som satsar på utbildning och äldreomsorg, vilket gör att det alltid kommer att vara ett populärt ställe att bo på med hög inflyttning och omflyttning. Efterfrågan på bostäder är stor men varierar lite efter säsong. Familjevillor säljer bra hela året medan försäljningen av fritidsboenden ökar under våren och sommaren.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Vellinge kommun? Välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad i Vellinge kommun – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en lokal mäklare så tidigt som möjligt. Välj en mäklare med stort personligt engagemang och som du känner förtroende för.

Annonsera din bostad med vår kostnadsfria tjänst På förhand. Då kan vi enkelt hitta rätt köpare till rätt bostad. Det är en stor fördel att förhandsannonsera din bostad för att hinna samla så många spekulanter som möjligt innan säljstart.

Köpa bostad i Vellinge – vad ska jag tänka på? Råd till dig som letar efter en bostad till salu i Vellinge kommun:

Var noga i ditt val av mäklare. Välj en mäklare med ett stort engagemang och som kan sina områden väl för att få god vägledning i köpprocessen. I många fall kan mäklaren rekommendera ett område som du inte kände till.

Bekanta dig med området som du är intresserad av att köpa bostad i. Ta reda på var du hittar den närmsta skolan, matbutik, kommunikationer med mer.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

maklare-hollviken-skanor-bjurfors-vellinge-badhytter-sandstrand.jpg

Värdera bostad i Vellinge

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Det är alltid fördelaktigt att etablera en tidig kontakt med en lokal mäklare, då blir det enklare att starta processen när det väl är dags att sälja.

Under en värdering går vi igenom bostaden och samlar in alla nödvändig information. Mäklaren ställer frågor om dina önskemål, behov och planerna framåt. Du får också en kort beskrivning av vårt arbetssätt, samt tips och råd kring hur du kan förbereda bostaden inför försäljningen för att säkerställa ett bra pris.

Vi på Bjurfors Höllviken hjälper dig att få maximalt betalt för din bostad.

Välkommen till Bjurfors Höllviken

  • Lokala specialister – vi kan Vellinge kommun
  • Personligt engagemang
  • Marknadsledande i Vellinge kommun

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Höllviken

Premiumupplevelse

Med vår goda lokalkännedom, personliga engagemang och styrkan i att vara marknadsledande på orten skapar vi på Bjurfors Höllviken de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär. Hos oss får varje kund en premiumupplevelse – från första kontakt till avslut.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.