Toppfräsch bostad med alla bekvämligheter!

Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 14

Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
2 419 kr
Antal rum
1,5
Boarea
42,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Toppfräsch bostad med alla bekvämligheter!

Optimalt planerad 1,5:a om 42,5 kvm med byggår 2017.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum. Förrådsvägen 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Förrådsvägen 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Förrådsvägen 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Förrådsvägen 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Förrådsvägen 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Detaljbild. Förrådsvägen 14 - Bjurfors

Detaljbild

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE!
Nu ges tillfälle att förvärva en optimalt planerad 1,5:a om 42,5 kvm med byggår 2017. Härlig balkong mot innergård i sydöst. Här erbjuds en toppfräsch bostad med alla bekvämligheter och bra förvaring. Fina detaljer tillsammans med moderna inslag i kök och badrum. Med ljusa kulörer och härligt ljusinsläpp är detta ett hem att trivas i. Invändigt är bostaden fördelad över ett rymligt kök och vardagsrum med en sovalkov med fönster som med lätthet kan skärmas av mot resterande delen av rummet. Badrummet är helkaklat och välutrustat med duschhörn, kombinerad tvätt/torktumlare, vägghängd WC, kommod samt handdukstork. Lägenheten har genomgående fint parkettgolv och vitmålade väggar.
Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkomna på visning!

Interiör

ENTRÉ/HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning och med två garderober. Mörkgrått klinkergolv, vitmålade väggar och spotlights.

BADRUM
Intill hallen finns ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vägghängd wc, dusch, tvättställ med kommod, spegel och handdukstork.

KÖK
Separat köksdel med fönster och bardisk. Köket är i modern, ljusgrön kulör med induktionshäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, kyl/frys samt fin laminatbänkskiva.

VARDAGSRUM
Stora fönster och i direkt anslutning till balkong i sydöst. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och matsalsbord för 4 personer.

SOVALKOV
Sovalkov med fönster. Går enkelt att skärma av mot vardagsrum. Plats för dubbelsäng.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Huddinge Repstegen 2

TV/bredband

TV/TELEFONI/BREDBAND
Föreningen har tecknat ett så kallat gruppavtal med Telenor för TV (basutbud), IP-telefoni (fast avgift) samt bredband (fiber). Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 208 kr per månad och lägenhet.

Parkering

Boende i föreningen har tillgång till 49 parkeringsplatser i garage. Preliminär kostnad för garageplats är 900 kr/månad.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 419 kr

I avgiften ingår uppvärmning, vatten, samt sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,0229%
Andel av årsavgiften är
1,0229%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
45
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
42,5 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
416 kr
Försäkring
213 kr
Vatten/Avlopp
125 kr
Summa
754 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Föreningen har individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning, kostnaden för förbrukning debiteras i efterskott via månadsavierna. Som lägenhetsinnehavare behöver du inte skaffa ett eget elabonnemang. Förbrukningen för varmvatten och elen debiteras 4 månader i efterskott. Till exempel: den förbrukning för mars, april och maj kommer att debiteras på avierna för juli, augusti och september.

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Sjödalen i Huddinge
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
81
Antal lokaler
5
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

HSB bostadsrättsförening Sjödalen i Huddinge består av 81 lägenheter och 49 garage. Den ligger nära Huddinge Centrum och här har man inte långt till pendeltåg och buss. Samtidigt så kommer du ut i naturen utan att behöva ta bilen.

Brf Sjödalen består av 2 huskroppar om 6 respektive 7 våningar, garage och en grönskande innergård. Föreningen har även styrelserum samt ett antal kommersiella lokaler i markplan för uthyrning.

Lägenhetsfördelning:
1 rok, ca 31;5 kvm, 20 st
1 rok, ca 42,5 kvm 12 st
2 rok, ca 46,5 kvm, 6 st
2 rok, ca 65 kvm, 6 st
3 rok, ca 88,0 kvm, 27 st
4 rok, ca 106,5 kvm, 2 st
4 rok, ca 107,5 kvm, 6 st
5 rok, ca 124,5 kvm 1 st

Föreningen har individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning, kostnaden för förbrukning debiteras i efterskott via månadsavierna. Som lägenhetsinnehavare behöver du inte skaffa ett eget elabonnemang. Förbrukningen för varmvatten och elen debiteras 4 månader i efterskott. Till exempel: den förbrukning för mars, april och maj kommer att debiteras på avierna för juli, augusti och september.

Kostnad som föreningen kommer debitera på avierna:
El: 1:50:-/kwh
Varmvattenförbrukning: 50:-/kubikmeter

Föreningens ekonomi

AVGIFTER TILL HSB
Köparen skall betala en andelsavgift till HSB Södertörn om f.n. 500 kr/delägare samt en årsavgift om f.n. 300 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas vid avflyttning från lägenheten och utträde ur HSB.

Parkering

Boende i föreningen har tillgång till 49 parkeringsplatser i garage. Preliminär kostnad för garageplats är 900 kr/månad. Kö kan förekomma.

TV/bredband

TV/TELEFONI/BREDBAND
Föreningen har tecknat ett så kallat gruppavtal med Bredbandsbolaget för TV (basutbud), IP-telefoni (fast avgift) samt bredband (fiber). Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 208 kr per månad och lägenhet. Boende har möjlighet att beställa tilläggstjänster från Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har ett styrelserum i hus 1. Vid varje entré finns utrymmen för förvaring av barnvagnar, cyklar och rullstolar.

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd, dessa finns högst upp i respektive trapphus. Storlek varierar beroende på lägenhetsstorlek.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Området

Att bo i Centrala Huddinge

Centrala Huddinge är en levande stadsdel med en blandning av boende, service, butiker och restauranger. Det är Huddinges kommuncentrum och handelscentrum.

När järnvägen mellan Stockholm och södra Sverige byggdes ut på 1860-talet formades stationssamhället Huddinge. 1902 lanserades det som Huddinge villastad på vars mark senare Huddinge centrum växte upp. Redan på 1920-talet uppstod ett litet affärscentrum med enkla byggnader.

Centrala Huddinge utgör idag delar av kommundelarna Sjödalen och Fullersta. När Huddinge Centrum byggdes där på 50-talet var det främst en villastad. Numera dominerar flerfamiljshusen.

Kommunikationerna är utmärkta med såväl pendeltåg samt bussterminal för många anslutande busslinjer. Man är bara en pendeltågsstation från Södertörns högskola. Med pendeltåg kan man ta sig in till Stockholm C på ca 15 minuter och söderut till Södertälje tar det ca 25 minuter.

Det finns rikligt med förskolor, flera grundskolor och gymnasieskolor i anslutning till området. Men trots det centrala läget är man fortfarande nära promenadstråk, friluftsområden och idrottsanläggningar samt sjön Trehörningen.

Intill centrum finner man trivsamma och inbjudande Sjödalsparken som anlades under 60-talet och där det varje år anordnas flera omtyckta evenemang, konserter, marknader och aktiviteter. Här finns en större öppen gräsyta med bänkar, stora träd, scen och lekplats. Från samtliga håll finns gång- och cykelvägar som kopplar an till omgivningarna.

Centrala Huddinge är i ett expansivt läge. Kommunen har antagit en ambitiös utvecklingsplan som syftar till bland annat att förstärka centrum som mötesplats med ett brett utbud för olika målgrupper. Kärnans gångstråk ska öppnas upp och kopplas ihop med grönområden, infrastrukturen förbättras. Redan nu byggs nya bostäder och de kommersiella delarna med ett 80-tal butiker utvecklas med nya och kända varumärken. Huddinge centrum erbjuder redan idag en levande torgmiljö med öppna gator där väletablerade kedjor blandas med mataffärer, gym, vårdinrättningar och många små lokala handlare samt flertal restauranger. För mer information, besök gärna: www.huddingecentrum.se/

Köpa eller sälja bostad i Centrala Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Förrådsvägen 14

Förrådsvägen 14,
141 46 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Domarvägen 12
  Pris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  1 772 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2019-11-17 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Centralvägen 13
  Accepterat pris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 202 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Finslipargränd 15, 4tr
  Accepterat pris
  2 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 503 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2019-11-17 15.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Sjödalsvägen 17
  Pris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 492 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  Adress
  Förrådsvägen 22
  Utgångspris
  1 775 000 kr
  Månadsavgift
  1 826 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  28 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Ängsnäsvägen 3
  Accepterat pris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  1 526 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  29 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Huddinge, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Domarvägen 14, 2tr
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 295 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!