Hörnvåning i internationell klass med två balkonger och exklusiva materialval

Östermalm/Nedre Gärdet, Stockholm

Melodislingan 10, 2 tr

Utgångspris
12 975 000 kr
Avgift
7 360 kr
Antal rum
4
Boarea
119,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 29/11, KL 14:00 - 14:45

  Bokad visning.

 • måndag 30/11, KL 18:30 - 19:00

  Bokad visning.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Hörnvåning i internationell klass med två balkonger och exklusiva materialval

Stilig fyrarummare av internationell klass med två balkonger och fyra franska balkonger. Genomgående exklusiva materialval och förening med lounge.

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fyra franska balkonger i vardagsrummet. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Fyra franska balkonger i vardagsrummet
Stilrent kök från SieMatic. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Stilrent kök från SieMatic
Balkong i fritt och soligt läge med vy mot Musikhögskolan. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Balkong i fritt och soligt läge med vy mot Musikhögskolan
Fritt läge mot Musikhögskolan och Valhallavägens allé. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Fritt läge mot Musikhögskolan och Valhallavägens allé
Kontakta mig!. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Kontakta mig!
Kök mot matplats. Melodislingan 10, 2 tr - Bjurfors
Kök mot matplats

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Alternativ planskiss med ytterligare ett sovrum

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till denna spatiösa hörnvåning av internationell klass med mycket tilltalande planlösning samt lounge och conciergeservice i fastigheten. Generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och ett fritt läge med vy mot Musikhögskolan och Valhallavägens allé och pampiga fasader från förra sekelskiftet. Två längsgående balkonger, ca 15 respektive 9 kvm, varav den ena i söder med sol stora delar av dagarna samt fyra franska balkonger i väster. Väl tilltagna sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom med intilliggande dressingroom i lyxig touch samt utgång till balkong. Ytterligare ett sovrum bortom vardagsrummet med utgång till balkong. Två exklusiva badrum, båda med carraramarmor på golvet, golvvärme och vitt kakel. Det ena badrummet med tvättmaskin, torktumlare samt dusch och badkar. Genomgående exklusiva materialval såsom vitpigmenterade askgolv från Kährs, inbyggda garderober från Kvänum, kök från SieMatic, säkerhetsdörr i ekfanér samt vattenburen golvvärme i hela våningen.

Flera caféer och restauranger finns i närheten och en kort promenad ner till Östermalmstorg och Stureplan. Bra kommunikationer med tunnelbanenedgång i grannhuset samt flertalet busslinjer runt hörnet. Några minuters promenad från porten nås Lilljansskogens joggingspår. Förening med mycket att erbjuda som gym, festlokal, bemannad reception med concierge service, lounge, garage och gästlägenhet att hyra.

Missa inte visning av denna mycket stilrena och exklusiva bostad av internationell klass.

Välkomna att boka in er på visning via Bjurfors.se samt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Nilsson vid frågor kring bostaden.

Interiör

Våningen disponeras enligt följande:

HALL
Bakom säkerhetsdörren möts man av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt en rad garderober med skjutdörrar på vänster sida i hallens förlängning. Från hallen nås master bedroom med intilliggande dressingroom. Ljust målade väggar samt ljust trägolv med golvvärme i hela bostaden.

SOVRUM
Rymligt sovrum med ljust målade väggar och fönster mot innergård. Här ges gott om plats för dubbelsäng samt sängbord och utmed ena väggen finns två garderober. Intill sovrummet finns ett fullt inrett och lyxigt dressingroom med smarta lösningar och garderobsinredning. Från detta rum finns utgång till balkong. Rummet kan likväl göras om till ett separat sovrum med ingång från hallen för den som önskar ytterligare sovrum.

BADRUM
Stilrent badrum med exklusiv touch utrustat med golv av carraramarmor med underliggande golvvärme samt vita kakelplattor på väggarna. Fönster som vetter mot balkongen. Tvättmaskin och torktumlare från erkända Miele. Kommod med handfat, spegelskåp, handdukstork, WC, badkar samt dusch.

KÖK
Köksinredning från SieMatic med grafitgrå skåpsdörrar i matt utförande på en vägg och vita på en annan. Gott om förvaring både i form av över och underskåp. Infälld belysning under överskåp samt eluttag och stilrena bänkskivor i Silestone. Maskinell utrustning från erkända Miele med induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och dubbel kyl och frys. Köksbländare i mässing. Köksö med möjlighet att sitta samt förvaring med utdragslådor från ena hållet. Köket är mycket socialt med en öppen disposition mot vardagsrummet med en naturlig plats för matsalsbord. Från kök och matsal finns utgång till en av bostadens två balkonger. Ljust målade väggar och ljust trägolv.

BALKONG
Längsgående möblerbar balkong som sträcker sig utmed våningens ena sida och med utgång från kök, matsal samt dressingroom. Denna balkong vetter mot innergård och är ca 15 kvm.

BADRUM
Badrum i samma stil som det större badrummet, det vill säga golv av carraramarmor med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Kommod med handfat samt spegelskåp och WC. Dusch med vikväggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i fil med matplatsen med ljust målade väggar och en fri vy mot Musikhögskolans entrésida och Valhallavägens allé med de pampiga sekelskiftesfasaderna på andra sidan gatan. Rummet har tillsammans med matsalen hela fyra franska balkonger samt utgång till balkong på båda sidor av bostaden. Gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang.

BALKONG
Balkong som nås endera från vardagsrummet eller sovrummet som finns intill. Härlig balkong om ca 9 kvm i ett fritt läge med vy över Musikhögskolan samt Valhallavägens allé som sommartid står i grön prakt. Möblerbar med bord och stolar. Bra solläge, S/V.

SOVRUM
Sovrum som nås från vardagsrummet med plats för säng och skrivbord. Ljust målade väggar och utgång till balkong.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett källarförråd. För mer information om föreningens serviceutbud finns på www.plusservice.se

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Svea Fanfar 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
93
Antal lokaler
2
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Svea Fanfar 1 upplåter 93 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Melodislingan 7-11 och 8-20 samt Valhallavägen 113 A-B. Huset är byggt av Veidekke och stod klart för inflyttning 2015. Föreningen hyr ut två lokaler, en restaurang samt lokalen som Selvaag bedriver sin service och lounge i. Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Bemannad reception/concierge i loungen, gym, hiss direkt ner i garaget, lounge och festlokal. Övernattningslägenhet finns att hyra. Fastigheten stod färdig år 2015. För mer info om föreningen, se dess hemsida, https://www.sveafanfar.se

Parkering

Föreningen förfogar över ett garage med ca 50 p-platser. Kostnad för plats på släde är 2250 kr/mån.

TV/bredband

Telenor

Gemensamma utrymmen

Cykelrum, garage, gym och bemannad lounge och festlokal. Därtill finns ett gästrum att hyra om man har gäster.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
500 kr
Summa
750 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2017-12-06

TV/bredband

Telenor

Parkering

Garage finns, se mer info under föreningsinformationen.

Tillträde

Enligt ÖK

Månadsavgift

Avgift
7 360 kr

inklusive värme, vatten och serviceavgift för gemensamma concierge med lounge. En avgift om 289kr/mån för bredband tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2526%
Andel av årsavgiften är
1,25262%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
12 975 000 kr
Lägenhetsnummer
21104
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
119,5 kvm*

* areauppgift enligt föreningens lägenhetsregister

Byggnadssätt

Byggår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme med vattenburen golvvärme
Fönster
3-glas

Området

Att bo på Östermalm/Nedre Gärdet

Östermalm är en flott och exklusiv stadsdel i Stockholms innerstad. Här finns Stureplan och Sturegallerian med butiker och nöjesliv. Fler shoppingstråk är Birger Jarlsgatan, Nybrogatan och Biblioteksgatan med flera exklusiva butiker. Vid Nybroplan ligger Kungliga Dramatiska Teatern, Sveriges nationalscen som grundades 1788 av Gustav III. På Strandvägen ligger några av landets mest ståtliga byggnader. Östermalmshallen är en fantastisk byggnad från 1888 med mat av högsta klass, delikatesser, restauranger och kaféer.

På Östermalm finns även all annan tänkbar service som vårdcentraler, läkarmottagningar och tandläkare. Förskolor, skolor och gymnasium med olika profiler och inriktning i både privat och kommunal regi.

Gärdet ligger på norra Djurgården, en lugn stadsdel med stora grönområden. Området började byggas på 1930-talet på fälten norr om Valhallavägen. Byggnaderna följde den svenska funktionalismens stilideal med fristående hus, stora balkonger och generöst ljusinsläpp. Under 1990-talet och framåt har området även byggts ut i nordväst med Starrängsringen.

Gärdet har flera sevärdheter som Kaknästornet, Ekoparken, Tessinparken samt Etnografiska, Sjöhistoriska och Tekniska museet.

På Gärdet finns livsmedelsaffärer och vårdcentral samt förskolor, skolor och gymnasium i både privat och kommunal regi. Här finns också Dramatiska Institutet, Försvarshögskolan och Musikhögskolan.

På Östermalm och Gärdet finns flera stationer längs tunnelbanans röda linje och flera busslinjer. Från Frihamnen går Tallink/Siljas färjor till bland annat Helsingfors, Tallin och Riga.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm/Nedre Gärdet? Kontakta våra mäklare på Östermalm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Melodislingan 10, 2 tr

Melodislingan 10, 2 tr,
115 51 Stockholm

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30