Välplanerad genomgångslägenhet med 40-tals charm och närhet till grönska

Centrala Hisingen, Göteborg

Anna Lesselsgatan 2B

Pris
1 795 000 kr
Avgift
4 074 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
49,5 kvm

Visning

 • söndag 18/4, KL 12:00 - 12:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Välplanerad genomgångslägenhet med 40-tals charm och närhet till grönska

Här bor du med ett oerhört attraktivt läge på centrala Hisingen med närhet till goda kommunikationer, service och naturområden!

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad bostad uppförd på 40-talet erbjuds nu i attraktiva Lundby. Här finner du en väldisponerad genomgångstvåa två trappor upp som bjuder på smakfulla detaljer. Den höga takhöjden ger samtliga rum en rymd som gör att bostaden känns större än de 50 kvadraten. Eleganta färgsättningar och fönsterbrädor i marmor skapar en harmonisk och ljus känsla som är genomgående i hela bostaden. Samtliga rum i bostaden är rymliga samt lättmöblerade och du finner goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare i hallen samt en rymlig garderob i sovrummet. Till bostaden hör dessutom ett vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor du med ett lugnt men centralt läge med tvättstuga i huset och med närhet till allt du kan tänkas behöva. Inom gångavstånd finner du flera naturområden så som Flunsåsparken och Keillers park med vacker utsikt från Ramberget. Du har även nära till Bravida arena, Lundbybadet samt Wieselgrensplatsen där du finner ett stort utbud av matbutiker, caféer, restauranger och frisörer. Ett stenkast från bostaden finner du mycket goda spårvagnsförbindelser som tar dig till centrala Göteborg på 9 minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Hall
Innanför entrédörren möts du av en ljus och rymlig hall med gott om plats för att hänga av dig dina ytterkläder. Här kan du välja att inreda med en hallmöbel eller använda den inbyggda klädkammaren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett smakfullt parkettgolv som mynnar ut i vardagsrummet.

Vardagsrum
I det stora vardagsrummet kan du med enkelhet möblera med en större soffa, soffbord och tv-möbel. Vidare ryms även här ytterligare förvaringsmöbel eller en matplats. Genom vardagsrummet strömmar rikligt med dagsljus som tillsammans med rummets generösa takhöjd förstärker rummets känsla av luftighet och harmoni. Även här är väggarna vitmålade och på golvet ligger samma smakfulla parkettgolv som i hallen. Vardagsrummet förlängs med en stor balkong mot innergården i bästa sydvästläge med sol från tidig förmiddag till sent på kvällen.

Kök
Köket är i mycket fint skick med smakfulla och tidlösa materialval. Väggarna är vitmålade, på golvet ligger ett ljust laminatgolv, skåpsluckorna från Marbodal är vita och de stora arbetsbänkarna är i massiv ek. Utrustningen i köket består av en spishäll, spiskåpa, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys, samtliga av nyare modell.

Sovrum
I sovrummet får du enkelt plats med en dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbel. Vidare erbjuder rummet förvaringsmöjligheter via en rymlig inbyggd garderob. Sovrumsfönstret som vetter in mot den lugna innergården skänker behagligt ljus till rummet och hjälper till att skapa en rofylld stämning i rummet. Även här ligger samma smakfulla parkett som i hall och vardagsrum, vilket skapar ett enhetligt intryck.

Badrum
Bostadens badrum är helkaklat med klinker i grå ton, stora vita kakelplattor på väggarna och genom ett frostat fönster flödar det in dagsljus. Utrustningen består av wc, duschrum med duschdörr och takdusch samt ett handfat med rymlig kommod. Golvet är utrustat med golvvärme och på väggen hänger en elektronisk handdukstork.

Sammantaget är detta en mycket smakfull och modern lägenhet där man med mycket lite ansträngning kan skapa en ombonad känsla.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Rambergsstaden 56:1

Månadsavgift

Avgift
4 074 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,90756%
Andel av årsavgiften är
0,90756%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
111
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
49,5 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
100 kr
Försäkring
150 kr
Summa
250 kr

Observera att driftskostnader är en uppskattning och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
1946

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2020-09-08

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Jaktmarken i Göteborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
120
Antal lokaler
3
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

HSB Brf Jaktmarken ligger i närheten av Wieselgrensplatsen, vid Rambergsvallen, på Hisingen. Föreningen består av 120 lägenheter fördelat på 6 fastigheter som byggdes 1946. Föreningen innehar tomträtten till Rambergsstaden 56:1, avtalet löper tom 2025-12-17 (10-årigt avtal). Expeditionen hittar ni i föreningslokalen i källaren vid Anna Lesselsgatan 6A.

Föreningen har en egen hemsida: www.hsb.se/goteborg/jaktmarken/.

Föreningens ekonomi

En avgiftshöjning genomfördes på 2% vid årsskiftet 2020/2021. Inga planerade avgiftshöjningar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda:
1988 - Fastigheterna genomgick en större renovering 1988 då bl.a. avloppsstammar, kök, toaletter, fasad, fönster och elinstallationer renoverades.
2008 - Avloppsrenovering med utbyte av rören som ligger under fastigheten.
2009 - Fläktar på hus byttes till tryckstyrda
2011 - Byte och injustering radiatorventilerna i alla lägenheter.
2014 - OVK-besiktning
2014 - Våtrumsbesiktningar i kök och badrum (medlemmar har fått protokoll och är rekommenderade att vidta åtgärder)
2017 - Utbyte av cirkulationspump till föreningens lokaler
2017 - Underhåll av fasader och balkonger
2019 - Byttes samtliga entrédörrar och nytt taggsystem installerades
2020 - Färdigställdes miljöhuset

Planerade:
Föreningen följer en underhållsplan. Inom det närmsta är inget inplanerat.

Parkering

Förening disponerar 42 p-platser, varav 6 är garageplatser och 36 är parkeringsplatser med eluttag för motorvärmare. Garage kan hyras för en kostnad om ca 600 kr/månad och parkeringsplats 200 kr/mån. Det är i dagsläget kö, kontakta styrelsen för att ställa dig i kö för parkering. Fri parkering på gatan utanför huset samt på närliggande gator i området.

TV/bredband

Tv. Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
Bredband. Leverantör: ComHem alt. Telia Fiber. Telia nås via LAN- uttaget och Comhem via TV-uttaget. Bredband tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen

2 förråd finns till alla lägenheter (ett i källaren och ett på vinden), cykelförråd, samlingslokal med pentry, och tvättstuga (4 st) med torkrum.

Övrigt

Föreningen utgör elabonnent och debiterar bostadsrättsinnehavaren för den individuella elförbrukningen.
Innan medlemsgodkännande så vill representanter ur föreningen träffa köparen för ett informationsmöte.

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

BO MELLAN CITYPULS OCH NATUR
På Centrala Hisingen finner du allt du behöver kombinerat med vacker natur och närheten till havet. älvsidan har du moderna och internationella Älvstranden, i väst fantastiska badvikar och på norra delen av ön möter skogen dig.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
Hisingen är Sveriges fjärde största ö omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Centrala Hisingen hittar du flera mindre områden som Brämaregården som främst består av vackra landshövdingehus. Kvilletorget är områdets nav med flera butiker och restauranger. Precis bredvid ligger Kvillebäcken som genomgår en stor förvandling som en del av expansionen och förnyelsen av Backaplansområdet. Nya Kvillebäck, som ligger granne med Backaplan, och har blivit en populär stadsdel och här hittar du populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har gemytliga trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner du flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen liten trädgård. Grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor. Populära Lundby bjuder på en bebyggelse som blandar flerfamiljshus, radhus och villor med företagsparker. Här finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Intill kajkanten ligger Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner du vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid vattnet. Varför inte ta dig en löptur längs den träbeklädda kajen som sträcker sig från bro till bor?

SALTA BAD OCH FÖRSTKLASSIG SHOPPING
Hisingsparken är Göteborgs största park och här hittar du vackra naturpartier, vandringsstigar och 4H-gården Kättilsröd, som är uppskattad av både stora och små. På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Med sina 87 meter är berget ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss.

När du blir sugen på shopping finns flera bra shoppingområden. Backaplan, som genomgår en omfattande utveckling, är det största och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når du centralstationen och innerstaden på några få minuter. I området finns det gott om förskolor och grundskolor att välja på. Nära ligger också expansiva Lindholmen Science Park som erbjuder två universitet och åtta gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Anna Lesselsgatan 2B

Anna Lesselsgatan 2B,
417 16 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 387 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2021-04-13 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rödlönnsgången 26
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 316 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Karl Staaffsgatan 22C
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 142 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2021-04-18 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rosenapelgatan 21
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 512 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  39 kvm / 14,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 198 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 2021-04-14 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Penselgatan 10
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 174 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50,6 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Madängsgatan 9
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 980 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långströmsgatan 38 D
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 298 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 125 kr
  Boarea
  46,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fyrklöversgatan 11
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 893 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rudenschöldsgatan 15 A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 917 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 2B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 823 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!