Välplanerad 1,5:a med förvaringsmöjligheter utöver det vanliga

Centrala Hisingen, Göteborg

Gamla Tuvevägen 4B

På förhand
Avgift
2 824 kr
Antal rum
1,5
Boarea
39 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välplanerad 1,5:a med förvaringsmöjligheter utöver det vanliga

Mitt i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna perfekt planerade 1,5:a med stor balkong. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till allt.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ta chansen att förvärva denna välplanerade 1,5:a, mitt i det attraktiva området Kvillebäcken på centrala Hisingen.
Bostaden är socialt uppbyggd genom den öppna planytan mellan köket och vardagsrummet, perfekt när du får besök. Lägg där till en egen stor balkong i soligt västerläge, perfekt för socialt umgänge. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska och inger en modern känsla med stilfulla val.

I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Du hittar även flera av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

Interiör

Stig in i denna trivsamma bostad och välkomnas av den hemtrevliga känslan som bostaden präglas av. På golvet ligger en ekparkett som är genomgående för hela bostaden och väggarna är vitmålade.

I hallen erbjuds avhängning av ytterkläder i form av flera garderober samt hatthylla. Ytterligare förvaring finns i den rymliga klädkammaren innanför hallen. Vidare in kommer du till köket och vardagsrummet som förenas i en öppen planlösning.

Köket är praktiskt utformat med goda förvaringsmöjligheter. Maskinparken omfattas av en kombinerad kyl och frys, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kolfilterfläkt samt integrerad diskmaskin. Ovanför den gråa bänkskivan sitter ett vitt kakel. I anslutning till köket finns det plats för en matgrupp för flera personer.

Från köket når vi den stora balkongen i soligt västerläge, som erbjuder soliga luncher och middagar under sommarhalvåret. Balkongen vetter in mot den lugna innergården som bildar en oas mitt i staden. På golvet ligger skön trätrall för fötterna.

Vardagsrummet ligger med en öppen planlösning mot köket vilket skapar en härlig rymd. Vardagsrummet är lätt att möblera och erbjuder ett gott ljusinsläpp från rummets generösa fönstersättning.
Intill vardagsrummet finner vi en lugn plats att sova på, sovalkoven. Det ryms med enkelhet en större säng med tillhörande nattduksbord. Sovalkoven går enkelt att skärma av om man skulle önska det.

Badrummet är stilrent utformat med stora vita kakelplattor och ett antracitgrått klinkergolv.
Badrummet är utrustat med toalettstol, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara dörrar samt handdukstork. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 38:9

Parkering

I garaget finns 56 p-platser för bilar och 2 p-platser för MC/Moped.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 824 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,6719%
Andel av årsavgiften är
0,67%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
H1102
Våningsplan
2 av 5*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
39 kvm

* En trappa upp.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
111 kr
Försäkring
149 kr
Vatten/Avlopp
74 kr
Summa
334 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Grangläntan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
128
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Grangläntan är en förening belägen i Kvillebäcken.
Föreningen består av totalt 128 bostadsrätter och en lokal.

Föreningen har en individual mätning och debitering för el, kallvatten och varmvatten.

Husets uppvärmning blir fjärrvärme och ventilation blir från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning så kallad FTX.
Huset byggs som energieffektiva där man tagit hänsyn till miljön ifrån insidan och ut. Materialet blir trä, puts samt tak klätt med Cedum (naturmaterial). Cedumtaket bidrar till att minska värmestrålning, renar luften ifrån koldioxid och luftföroreningar samt reducerar påfrestningen på dagvattensystemet och sparar energi. Färgsättningen på husen blir grönt och blått i kombination med guldmetallfärgade balkongräcken.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av BoNea Förvaltning AB.

Parkering

I garaget finns 56 p-platser för 900 kr/mån (i dagsläget ingen kö 2019-11-11), och 2 st MC-platser för 352 kr/mån (lediga i dagsläget 2019-11-11).

TV/bredband

Föreningen har ett gruppavtal för internet 250/100, IPTV basutbud och IP telefoni (samtalskostnad tillkommer) via Telenor.

Gårdsplats/innergård

Två grillar att tillgå för föreningens medlemmar. Här finns gott om plats i form av sittbänkar för större sällskap.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har gemensamhetslokal som är fri att låna för föreningens medlemmar mot en deposition på 500 kr som betalas tillbaka när nyckeln är återlämnad och lokalen städad.
I varje uppgång finns tillgång till cykelrum samt barnvagnsförråd.
Till varje bostad hör ett förråd i källaren.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Tuvevägen 4B

Gamla Tuvevägen 4B,
417 22 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Guldpokalsgatan 5B
  Månadsavgift
  2 515 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Övre Hallegatan 40
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 611 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  27,6 kvm

  Visning: 2020-01-26 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 5
  Månadsavgift
  3 335 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 1
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 409 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39,5 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rörstrandsgatan 7 B
  Månadsavgift
  3 398 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Vindragaregatan 10 E
  Månadsavgift
  2 991 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordanvindsgatan 8c
  Månadsavgift
  4 072 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Penselgatan 10
  Månadsavgift
  3 181 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hallegatan 15
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rundbäcksgatan 16B
  Månadsavgift
  3 407 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Herkulesgatan 5B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 418 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Visning: 2020-02-01 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rosenapelgatan 25
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 171 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  30,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!