Nyproducerad gaveltvåa med balkong i västerläge

Centrala Hisingen, Göteborg

Långängen 5

På förhand
Avgift
3 335 kr
Antal rum
2
Boarea
53,5 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerad gaveltvåa med balkong i västerläge

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad med extra tillval.

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Långängen 5. Långängen 5 - Bjurfors
Välkommen till Långängen 5
Planlösning. Långängen 5 - Bjurfors
Planlösning
Skiss över köket. Långängen 5 - Bjurfors
Skiss över köket
Här bor man på våning 7 med fritt läge över närliggande hus. Långängen 5 - Bjurfors
Här bor man på våning 7 med fritt läge över närliggande hus
Föreningens gemensamma innegård i uppbyggnadsfas. Långängen 5 - Bjurfors
Föreningens gemensamma innegård i uppbyggnadsfas
Göteborg city ligger bara 6 min bort. Långängen 5 - Bjurfors
Göteborg city ligger bara 6 min bort

Beskrivning

Beskrivning

Nytänkande, miljösmart, modernt och bekvämt är alla centrala ledord för Kvillebäckens nästa etapp. Lägg därtill ett citynära läge och något utöver det vanliga och vi får Brf Greenroof! Här erbjuds en helt nyproducerad gaveltvåa om 53,5 kvm med extra tillval och balkong i bästa västerläge.

Brf Greenroof kommer att ligga med ett av Kvillebäckens absolut bästa lägen. Samtliga lägenheter stoltserar med genomgående hög standard, öppna och smarta planlösningar med fönster åt minst två håll, bra förvaringsmöjligheter, ekparkett, diskmaskin och mikrovågsugn i köket samt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.
Karaktäristiskt för föreningen är att varje trapphus har en egen takterass som skapar en lummig oas och en naturlig mötesplats för dig och dina grannar att njuta på uppe bland takåsarna.

Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Rumsbeskrivningar

Denna trevliga gaveltvåa disponeras enligt följande:

Välkomnande entré med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter genom två garderober och ett linneskåp. Väggarna är målade i kritvitt och golvet pryds av snygg ekparkett vilket det gör genomgående i hela lägenheten. Från entrén tar vi oss vidare till sovrummet, badrummet samt vardagsrummet.

Sovrummet uppmäter ca 10 kvm. Här lämnas med enkelhet plats för dubbelsäng, sängbord och mer möblemang om så önskas. Förvaring möjliggörs genom två garderober. Gott ljusinsläpp från det stora fönstret mot innergården.

Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med toalettstol, tvättställ med kommod, LED-belysning, spegelskåp med dubbelsidiga speglar samt ett duschutrymme med raka duschväggar i klarglas. Här erbjuds god förvaring och vidare återfinns här även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Vardagsrummet är lätt att möblera och erbjuder ett gott ljusinsläpp från rummets generösa fönstersättning. Vardagsummet ligger med en öppen planlösning mot köket vilket skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet når vi balkongen som är modernt utformad med glasräcken och ligger i ett härligt västerläge med goda solmöjligheter.

Köket från Marbodal är praktiskt utformat med kritvita släta skåpssnickerier med goda förvaringsmöjligheter. Här har man tänkt på detaljerna och gjort flertalet tillval för att höja standarden ytterligare. 30 mm matt bänskiva i Granit Nero Assult samt underlimmad diskho med större ho är några exempel. Maskinparken omfattas av en kombinerad kyl och frys, infälld spis med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens och är i rostfritt.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 75:1

Bostadsrättsförening

Namn
FEEEEl Brf Greenroof
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen:
Brf Greenroof är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Kvillebäcken 75:1 vars bostädsrätter färdigställs under 2017. Adresserna är Solventilsgatan 12-14, Gamla Tuvevägen 6-8 och Långängen 5 A-B. Föreningen består av 100 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen kommer att ha takterasser som nås via hiss från alla trappuppgångar. Här är den perfekta platsen att umgås med grannar och bekanta med en underbar cityvy framför sig.

Tillträde 30/6.

Totalentreprenör: Veidekke Bostad AB

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
0,9812%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
175 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
123 kr
Summa
423 kr

Uppgifterna om driftskostnader är ett individuellt värde och skall ses som ett riktvärde.

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Uteplats/balkong

Balkong om ca 4 m², läge väster.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten medföljer ett källarförråd. Övriga gemensamma utrymmen är barnvagnsrum, rum för sopsugsanläggning, städrum, föreningslokal/övernattningsrum och verksamhetslokal för uthyrning. På gården finns cykelförråd och planteringar m.m. Dessutom finns vid varje trapphus en takterass.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia triple-play-paket innehållande bredband, digital-tv, Video OnDemand, samt IP-telefoni.

Parkering

Föreningen har via Parkeringsbolaget tillgång till 39 garageplatser. Separat kö.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 335 kr
Värme ingår
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
5-1602
Våningsplan
7 av 8*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
53,5 kvm

* Våningsplan 7 av 8.

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Långängen 5

Långängen 5,
417 22 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 7
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 756 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 2019-08-31 14.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Vindragaregatan 10A
  Pris
  2 600 000 kr
  Månadsavgift
  2 900 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jöns Rundbäcks Plats 3
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 230 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 2019-08-29 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Ögontröstgatan 1A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 207 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2019-08-19 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  1 767 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  34 kvm

  Visning: 2019-09-02 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20C
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2019-08-27 19.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 6
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 263 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2019-08-28 19.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Vindragaregatan 10C
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 242 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm

  Visning: 2019-08-19 19.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 41C
  Månadsavgift
  2 218 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kabbeleksgatan 2A
  Månadsavgift
  2 310 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  1 715 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rosenapelgatan 25
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 668 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!