Välplanerad 4:a med inglasad balkong i soldränkt söderläge

Centrala Hisingen, Göteborg

Solventilsgatan 4

Utgångspris
3 995 000 kr
Avgift
4 882 kr
Antal rum
4
Boarea
93,8 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Visning

 • tisdag 26/5

  Kontakta ansvarig mäklare för digital visningslänk & info om ev fysisk visning!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Välplanerad 4:a med inglasad balkong i soldränkt söderläge

Ta chansen att förvärva denna väldisponerad 4:a. Njut på er nya inglasad balkong i härligt söderläge. Max 2 sällskap per visningstid för er trygghet.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Solventilsgatan 4 och våning 3 av 5. Här finns chansen att förvärva denna fina fyra med två balkonger varav den större ligger i ett soldränkt söderläge och dessutom är balkongen inglasad så här kan ni njuta av balkongen även det mindre soliga dagarna om året. Lägenheten stod klar under 2016 så standarden är genomgående hög med fina ytskikt och välplanerade rum. De tre sovrummen ligger avskilt i ena delen av lägenheten med anslutning till lägenhetens klädkammare och det stora badrummet. Gäst-wc:n nås i direkt anslutning till hallen. I andra delen av bostaden finner ni vardagsrum, kök samt matsal. Lägenheten upplevs öppen och ljus och från vardagsrummet nås den stora balkongen.

I Brf Kvillebäcksparken bor du omgiven av allt du behöver och till förening hör även en grönskande innergård samt en takterrass på Penselgatan 10. På gatorna runt om hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer, restauranger och gym. I närheten ligger även Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med över 120 butiker. I anslutning till föreningen ligger också en förskola samt en härlig lekplats. Även kommunikationerna till och från området är mycket god genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Interiör

Kliv in i en välkomnande hall i denna fina 4:a från 2016. Hall med avhängningsmöjligheter samt en garderob. Genomgående fin ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Från hallen nås gäst-wc med toalett samt handfat och ljusa materialval.

Rakt fram från hallen kliver ni in i det fina köket. Hög standard med vita släta luckor, vitt stänkskydd och mörk arbetsbänk. Här har ni gott om plats för förvaring och arbetyta. Den maskinella utrustningen består av diskho, kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, mikro samt diskmaskin. Genom köket når ni matsalen som smart avgränsar mellan kök och vardagsrum men med nära anslutning till båda rummen. Här får ni plats med ett större matbord för det stora sällskapet.

Vardagsrummet ligger i anslutning till kök och matsal och här har ni naturlig plats för soffgrupp samt tv-möbel. Härifrån kliver ni ut på den stora balkongen i härligt söderläge där ni enkelt möblerar med loungegrupp för flera. Balkongen är inglasad så här kan i njuta även de mindre soliga dagarna om året.

Vidare genom hallen ligger de tre sovrummen avgränsade från resten av de sociala ytorna. Till vänster ligger master bedroom där en stor säng och tillhörande byrå eller nattduksbord får plats och dessutom har ni här en platsbyggd garderobsvägg. Från det stora sovrummet nås den mindre balkongen där ni får plats med ett enklare möblemang.

De två andra sovrummen används idag som barnrum och båda rymmer en säng, förvaring och möbler efter eget behov. Använd som gästrum, hobbyrum eller varför inte kontor.

Från innerhallen nås en rymlig klädkammare som slukar det mesta i förvaringsväg, klädkammaren är idag delvis inred med hyllor. Mitt emot har ni det stora badrummet med tvätt och torktumlare, arbetsbänk och förvaring, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt duschhörna. Här ligger ett grått klinkergolv och på väggarna sitter ett stilsäkert vitt kakel.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 77:2

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 882 kr

I avgiften ingår värme, basutbudet för TV, bredband 1000/1000Mbit från Ownit och kallvatten. Kostnad för el och varmvatten tillkommer enligt individuell mätning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,322%
Andel av årsavgiften är
1,19527%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Lägenhetsnummer
A1201/11201
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
93,8 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
500 kr
Försäkring
250 kr
Vatten/Avlopp
200 kr
Summa
950 kr

Byggnadssätt

Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
73
Energideklarationsdatum
2019-05-06

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kvillebäcksparken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
121
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Kvillebäcksparken
Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016.
121 bostäder alla med bostadsrätt.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Information om föreningen:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El-central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.
Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.
Bostäderna har gemensamma cykelförråd, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar.
Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Parkering

Föreningen erbjuder parkeringsplatser i källargarage. Bilplats kostar 1000,- / månad inklusive moms. MC-plats kostar 500,- / månad inklusive moms. Kö till garageplatserna hanteras av Fastighetspartner.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Idag har föreningen ett avtal med Ownit där det ingår 1 000 Mbit och telefoni.
Digital-TV står man själv för.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Solventilsgatan 4

Solventilsgatan 4,
41723 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Parmmätaregatan 10
  Utgångspris
  3 480 000 kr
  Månadsavgift
  4 454 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  89,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 3C
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 398 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 3
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 437 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Västra stillestorpsgatan 1
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 148 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 3B
  Utgångspris
  3 900 000 kr
  Månadsavgift
  4 398 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!