Terrasslägenhet med panoramavy!

Linné, Göteborg

Nordostpassagen 33

På förhand
Avgift
6 224 kr
Antal rum
4
Boarea
100 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Terrasslägenhet med panoramavy!

4:a högst upp i huset med terrass och vidsträckt utsikt över hela Göteborg! Hissen tar dig direkt ner i garaget.Välplanerad med renoverat kök och bad.

 • Ansvarig mäklare

  Malin Bjerkhede

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 14

 • Extra kontaktperson

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Nordostpassagen 33 - Bjurfors
Under sommarhalvåret är terrassen ett extra rum med stor grön markis som skydd mot solen. Nordostpassagen 33 - Bjurfors
Under sommarhalvåret är terrassen ett extra rum med stor grön markis som skydd mot solen
. Nordostpassagen 33 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En underbar takvåning med en takterrass! Utsikten går inte att beskriva i ord. Utsikten sträcker sig över stadens takåsar och ända ner mot hamninloppet. Man tar sig enkelt upp och ner till garaget direkt med hissen utan att behöva gå utomhus. Bostaden är smakfullt renoverad och har ett modernt kök med alla bekvämligheter man kan önska sig samt ett helkaklat badrum och gästtoalett. En lägenhet som måste upplevas på plats.

Interiör

Välkommen in i denna underbara och unika taklägenhet. Ni kliver in på det praktiska mörkgrå klinkergolvet som bryts av med en klassisk ekparkett. Till vänster om entrén finns gott om plats för avhängning och förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen tar er vidare in i bostaden och härifrån når ni bostadens samtliga rum.

Till höger om hallen breder vardagsrummet ut sig. Här möts man av stora fönsterpartier som erbjuder ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Tack vare hörnläget framträder Oscar Fredriks kyrka genom fönstren rakt fram och till höger ger det stora fönsterpartiet ut mot terrassen enastående utsikt över Skansen Krona och Linnés vackra takåsar. Rummet är stort och rymmer både soffgrupp och sittplats om så önskas. De vita väggarna blir en snygg kontrast till den klassiska ekparketten. Från vardagsrummet genom dubbeldörrar nås även den fantastiska Terrassen.

Den stenlagda terrassen om ca 35 kvm, 17 kvm tillhör föreningen men disponeras av lägenhetsinnehavaren, blir en privat oas med himlen som närmsta granne. Belägen på hörnet av byggnaden mot vackra Oscar Fredriks kyrka får vi en av Göteborgs bästa utsikter. Här finns plats för flera sittgrupper, odlingslådor och solstolar. Under sommarhalvåret är terrassen ett extra rum med stor markis som skydd mot solen. Terrassen nås både från vardagsrum och badrummet.

Alla tre sovrummen nås från hallen. Det första sovrummet närmast entrén har en garderobsvägg med tre garderober till vänster. Vita väggar möter grön fondvägg.

Det andra sovrummet har två inbyggda garderober till höger vitmålade väggar.

Det tredje som disponeras nås från vardagsrummet och passar perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Även här är väggarna vita med en ljusgrå fondvägg.

Badrummet är helkaklat med moderna materialval där mörkgrått klinkers möter vitt kakel. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med bra belysning, handdukstork samt badkar. Här ifrån nås även terrassen genom en glasad dörr där man kan njuta av den otroliga utsikten.

En gästtoalett ligger till vänster om hallen och från köket nås en praktisk tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter.

Köket är smakfullt renoverat med tidlösa materialval. Vita skåpsluckor erbjuder gott om förvaring och blir en snygg kontrast till den mörka arbetsbänken och det svarta kaklet. Intill det stora fönstret finns en naturlig plats för matbord. Välutrustat kök för den matlagningsintresserade med spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Fakta

Uteplats/balkong

Typ av mark
Terrass

Ombyggnad, Renoveringar

Utförda renoveringar
2008 spolades och filmades avloppsstammarna.
2008-2009 gjordes en injustering av värmesystemet samtidigt byttes termostater.
2009-2010 gjordes en översyn av fasaderna.
2009-2011 renoverades balkonger.
2009-2011 utbyte av fläktar i ventilationssystemet
2013 totalrenoverades föreningens alla 9 hissar.
2014-2015 nytt inpasseringssystem och entréer
2014-2015 Renovering tvättstugorna
2016-2017 Byten av terrassfronter, lagning av betongskador och målning av partierna under terrasserna mot Vegagatan är slutfört

Kommande renoveringar:
Under 2018 har en releining av föreningens stammar påbörjats, detta har redan slutförts i denna lägenhet. Releining är en enklare och beprövad metod att renovera stammarna i stället för att helt byta ut dem. Renovering av trapphus och källargångar är det projekt som står näst på tur.

Parkering

Föreningen har 150 p-platser. För mer information kontakta föreningens samordnare Robin på Primär, 031-709 10 71. För tillfället är kötiden ca 2-3 månader för en parkeringsplats i garaget.

Boendeparkering finns i området. För priser och områderssträckning för boendeparkering gå in på www.goteborg.se/trafikkontoret/

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 224 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,69%
Andel av årsavgiften är
0,79%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
0023
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
100 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
124
Energideklarationsdatum
2010-05-17

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Nordosten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
199
Antal hyresrätter
27
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Nordosten förvärvade 2006 fastigheten Olivedal 5:24. Föreningen upplåter 199 lägenheter med bostadsrätt samt 27 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god ekonomi och disponerar över 27 hyreslägenheter som på sikt vid försäljning kommer att stärka ekonomin ytterligare. De 4 lokalerna tillsammans med dem 27 hyresrätterna skapar goda intäkter till föreningen.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Primär. Föreningen har upprättat en ny underhållsplan som sträcker sig från 2018-2047. Under 2015 amorterade föreningen 5 miljoner på sina lån och ytterligare 3 miljoner amorterades under 2016.

Det finns inga kända avgiftsförändringar i dagsläget.

För mer information se årsredovisningen eller föreningens hemsida www.brfnordosten.se
Lägenhetsförteckning samt ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Primär fastighetsförvaltning.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar
2008 spolades och filmades avloppsstammarna.
2008-2009 gjordes en injustering av värmesystemet samtidigt byttes termostater.
2009-2010 gjordes en översyn av fasaderna.
2009-2011 renoverades balkonger.
2009-2011 utbyte av fläktar i ventilationssystemet
2013 totalrenoverades föreningens alla 9 hissar.
2014-2015 nytt inpasseringssystem och entréer
2014-2015 Renovering tvättstugorna
2016-2017 Byten av terrassfronter, lagning av betongskador och målning av partierna under terrasserna mot Vegagatan är slutfört
2018-2019 Relining av stammarna. Relining är en enklare och beprövad metod att renovera stammarna i stället för att helt byta ut dem.

Kommande renoveringar:
Renovering av trapphus och källargångar är det projekt som står näst på tur.

Parkering

Föreningen har 150 p-platser. För mer information kontakta föreningens samordnare Robin på Primär, 031-709 10 71. För tillfället är det ingen kö.

Elstolpar för laddning av elbil skall sättas upp i garaget.

Boendeparkering finns i området. För priser och områderssträckning för boendeparkering gå in på www.goteborg.se/trafikkontoret/

TV/bredband

Ansluten till kabelnät via ComHem (grundutbud av analoga samt digitala kanaler ingår i månadsavgiften). Föreningen har tecknat ett avtal för gruppanslutning av bredband från OwnIT på 1Gbit som ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Trevlig bilfri innergård med mataffär och lekplats inom området samt närhet till Slottsskogens rekreationsområde.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, och tvättstuga.

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa eller sälja bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • 3:e långgatan
 • Slottskogen
 • Dubbel & Dubbel

Karta

Nordostpassagen 33

Nordostpassagen 33,
413 11 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Malin Bjerkhede

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 14

 • Extra kontaktperson

  Ida Almgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 32

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Olivedalsgatan 5B
  Månadsavgift
  4 936 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordostpassagen 57
  Månadsavgift
  4 220 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kastellgatan 6
  Månadsavgift
  4 014 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  85 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Seminariegatan 14
  Utgångspris
  4 575 000 kr
  Månadsavgift
  5 768 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  96,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordhemsgatan 41C
  Utgångspris
  5 300 000 kr
  Månadsavgift
  5 368 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Värmlandsgatan 28
  Månadsavgift
  4 493 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Skanstorget 7
  Utgångspris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 119 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Linnégatan 29
  Månadsavgift
  4 629 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Linnégatan 37
  Utgångspris
  5 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 832 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Andra Långgatan 53
  Månadsavgift
  2 277 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  102 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Olivedalsgatan 4
  Utgångspris
  5 690 000 kr
  Månadsavgift
  6 595 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  117 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Majorsgatan 8
  Utgångspris
  5 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 379 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!