Ruddalen, Göteborg

Mandolingatan 3

Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
2 901 kr
Antal rum
2
Boarea
58,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
12 av 12
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till denna trevliga tvårummare om ca 58,5 kvm, belägen högst upp i huset på våning tolv. Vidsträckt vy och viss havsutsikt. Låga avgifter.

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 75

Bilder

Välkommen till denna trevliga tvårummare om ca 58,5 kvm, belägen högst upp i huset på våning tolv. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Välkommen till denna trevliga tvårummare om ca 58,5 kvm, belägen högst upp i huset på våning tolv
På högt och fritt läge bor man insynsskyddat med vidstäckt vy över det grönskande området.... Mandolingatan 3 - Bjurfors
På högt och fritt läge bor man insynsskyddat med vidstäckt vy över det grönskande området...
...och viss havsutsikt. Mandolingatan 3 - Bjurfors
...och viss havsutsikt
Rejält fönsterparti bidrar med ljus. Plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Rejält fönsterparti bidrar med ljus. Plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar
Hallen är välkomnande. Skjutgarderob och en angränsande klädkammare löser förvaringen. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Hallen är välkomnande. Skjutgarderob och en angränsande klädkammare löser förvaringen
Helkaklat och stambytt badrum. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Helkaklat och stambytt badrum
Köket är ljust och praktiskt. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Köket är ljust och praktiskt
Stomme på vardera sida och mysig matplats invid fönsterpartiet. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Stomme på vardera sida och mysig matplats invid fönsterpartiet
Gott om förvaring samt ytor för mat- och bakförberedelser. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Gott om förvaring samt ytor för mat- och bakförberedelser
Gott om plats för dubbelsäng samt på motsatt sida byråförvaring. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Gott om plats för dubbelsäng samt på motsatt sida byråförvaring
Välkommen till Mandolingatan 3. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Välkommen till Mandolingatan 3
Föreningen erbjuder låga avgifter med bredband som ingår. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Föreningen erbjuder låga avgifter med bredband som ingår

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga tvårummare om ca 58,5 kvm, belägen högst upp i huset på våning tolv. På högt och fritt läge bor man insynsskyddat med vidstäckt vy över det grönskande området och viss havsutsikt. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning, stora fönsterpartier och gott om förvaringsmöjligheter tack vare klädkammaren. Badrummet är stambytt. Välskött och stabil förening med låga månadsavgifter, dessutom indraget fiber under 2016. Alla bekvämligheter såsom mataffär och kommunikationer finns direkt intill bostaden.

Interiör

Välkommen hem! I ett av föreningens tio hus, högst upp på våning tolv, nås denna rymliga tvårummare med insynsskyddat läge. Nedan följer du lägenhetens disposition;

Från entréplan och via hiss upp till den tolfte våningen nås ingången till själva bostaden. Hallen är rymlig med en skjutgarderob direkt till vänster. Rakt fram från ingången ges också yta för byrå, avlastningsmöbel och spegel. Till höger om hallen är också den optimala klädkammaren placerad. Från hallen nås sedan bostadens samtliga ytor.

Vardagsrummet är generöst till ytan och erhåller en härlig vy mot grönskan och viss havsutsikt. Rejält fönsterparti bidrar med ljus. Plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar.

Vägg i vägg med vardagsrummet är det ljusa sovrummet beläget. Gott om plats för dubbelsäng samt på motsatt sida byråförvaring. Även i detta rum erbjuds en vacker sikt mot Ruddalens välbesökta friluftsområde.

Köket är ljust och praktiskt. Stomme på vardera sida och mysig matplats invid fönsterpartiet. Gott om förvaring samt ytor för mat- och bakförberedelser. Vitvaror i form av kombinerad kyl/ frys, spishäll, ugn, fläkt.

Badrummet, som är stambytt, är lika praktiskt som estetiskt tilltalande. Hörndusch med svängdörrar, badrumsskåp, handfat samt vägghängd wc.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Göteborgshus 27
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Göteborgshus 27 är en välskött förening som innefattar 720 lägenheter och består av 10 stycken höghus. Husen uppfördes år 1962-1963 med lägenheter i skiftande storlekar från 1 rok till 4 rok.

Som medlem i föreningen finns tillgång till tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, mangel samt mattvätt. Övernattningslägenheter kan hyras ut mot en kostnad, dessa återfinns på Mandolingatan 3. Uppgifter om hyresvillkor finns att få av ansvarig för uthyrning, kontaktuppgifter finns på anslagstavlan i varje entré. Det finns även tillgång till bastu (Fagottgatan 8), biltvätt och hobbyrum (Mandolingatan 3).

År 2006 färdigställdes en omfattande renovering av föreningens byggnader. Nya ledningar för varm- och kallvatten samt avloppsledningar installerades och samtliga badrum renoverades i samband med stambytet. Lägenheternas elsystem renoverades genom att ledningarna byttes ut, alla eluttag skyddsjordades och en ny gruppcentral med jordfelsbrytning installerades.

Kommunikationer: Spårvagn 1,7 och 8 går förbi Musikvägen och Positivgatan som båda ligger i närheten.

Föreningen tillåter delat ägande 90/10.

Föreningen kontaktar nya medlemmar för att boka välkomstmöte.

Besök gärna föreningens hemsida för ytterliggare information, http://www.gbghus27.se/

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
134

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns bastu, samlingslokal, gästlägenhet, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd, lägenhetsförråd och tvättstuga med torkrum och mangelrum.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband via indraget fiber genom Bredbandsbolaget som ingår i avgiften. Hastighet 250/100 Mbit.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 901 kr

Värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,1345%
Andel av årsavgiften är
0,1345%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
142
Våningsplan
12 av 12
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
58,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1963

Området

Mäklaren om Ruddalen

Ibland vill man ha lugn och ro och ibland dyka in i storstadens nöjesutbud. Ruddalen erbjuder en mix av stad och rogivande natur som sträcker sig ända in på knuten, bara tio minuter från Linné.

FRILUFTSLIV OCH KAFFE LATTE
Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet med samma namn. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. Har du tur ser du kanske ett rådjur eller en räv. På Slottsberget ligger en fornborg med bronsåldersröse och andra fornlämningar där du kan känna historiens vingslag. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Apropå tid, så tar det inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda – med butiker såväl som kaféer och lunchställen.

LEKFULLT OCH JORDNÄRA
Det är enkelt att ta sig till Ruddalen och spårvagnen gör stopp på flera hållplatser med musikaliskt klingande namn. De tio röda höghusen med konkav form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

STAD OCH HAV
Om andan faller på (och vädret tillåter) kan du packa badväskan och cykla iväg till havet. Tjugo minuter senare kan handduken rullas ut på populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag – ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Köpa eller sälja bostad i Västra Frölunda? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Gitarrgatan 3
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 321 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,3 kvm

  Visning: 2018-08-26 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Flöjtgatan 25
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 843 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-08-26 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Klarinettgatan 5
  Pris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 228 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2018-08-30 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Basungatan 16
  Utgångspris
  2 190 000 kr
  Månadsavgift
  3 891 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!