Ruddalen, Göteborg

Mandolingatan 3

Såld, 2018-08-22
Slutpris
2 022 000 kr
Avgift
2 901 kr
Antal rum
2
Boarea
58,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
12 av 12
Hiss
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 75

Bilder

Välkommen till denna trevliga tvårummare om ca 58,5 kvm, belägen högst upp i huset på våning tolv. Mandolingatan 3 - Bjurfors
På högt och fritt läge bor man insynsskyddat med vidstäckt vy över det grönskande området.... Mandolingatan 3 - Bjurfors
...och viss havsutsikt. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Rejält fönsterparti bidrar med ljus. Plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Hallen är välkomnande. Skjutgarderob och en angränsande klädkammare löser förvaringen. Mandolingatan 3 - Bjurfors
Helkaklat och stambytt badrum. Mandolingatan 3 - Bjurfors

Området

Mäklaren om Ruddalen

Ibland vill man ha lugn och ro och ibland dyka in i storstadens nöjesutbud. Ruddalen erbjuder en mix av stad och rogivande natur som sträcker sig ända in på knuten, bara tio minuter från Linné.

FRILUFTSLIV OCH KAFFE LATTE
Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet med samma namn. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. Har du tur ser du kanske ett rådjur eller en räv. På Slottsberget ligger en fornborg med bronsåldersröse och andra fornlämningar där du kan känna historiens vingslag. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Apropå tid, så tar det inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda – med butiker såväl som kaféer och lunchställen.

LEKFULLT OCH JORDNÄRA
Det är enkelt att ta sig till Ruddalen och spårvagnen gör stopp på flera hållplatser med musikaliskt klingande namn. De tio röda höghusen med konkav form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

STAD OCH HAV
Om andan faller på (och vädret tillåter) kan du packa badväskan och cykla iväg till havet. Tjugo minuter senare kan handduken rullas ut på populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag – ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Köpa eller sälja bostad i Västra Frölunda? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Fiolgatan 2
  Utgångspris
  2 090 000 kr
  Månadsavgift
  3 489 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Mandolingatan 5
  Utgångspris
  1 990 000 kr
  Månadsavgift
  2 914 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Saxofongatan 14
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 843 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2019-01-22 17.30 Boka här