Hoppa till innehåll

Extraordinärt bostadsrättsparhus!

  • 123 kvm
  • 4 rum
  • 3 795 000 kr

Kungälv, Kungälv

Krokebäcksvägen 76

Pris:
3 795 000 kr
Avgift:
5 823 kr*
Antal rum:
4
Boarea:
123 kvm
Typ:
Bostadsrättsparhus
Våningsplan:
1 av 1

*Det ingår sophämtning samt tillgång till en gemensamhetsanläggning i avgiften. Finns ett obligatoriskt tillägg för kallvatten på 595 kronor i månaden som tillkommer.

[En bra dold rubrik här]

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Ansvarig mäklare

Lars Strandqvist

Fastighetsmäklare / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Kungälv
Lars Strandqvist

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Extraordinärt bostadsrättsparhus!

Missa inte chansen att förvärva detta unika parhus i Kareby med egen gräsyta och insynsskyddad altan.

Beskrivning

Har ni väntat på att hitta ett lättskött parhus, då har ni kommit rätt. Parhuset är unikt på många sätt men främst att det är ett av få i området samt att de är det enda med egen gräsmatta. Detta hem blev klart 2019 och är i mycket bra skick och fördelat på två våningsplan. Hela nedervåningen är utrustat med golvvärme och har en öppen planlösning med bra ljusinsläpp samt en altan som är insynsskyddad och bra solläge under dagen. Övre plan så finns det tre sovrum, badrum, klädkammare samt ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Inte nog med det så är bostaden extremt energisnål då en frånluftsvärmepump har installerats. Härligt solläge med förmiddag/eftermiddagssol fram till 17 på baksidan och kvällssol på framsidan till 20 tiden under högsommartid.

Området är barnvänligt och det finns en lekplats precis bakom bostaden. Det är närhet till både förskola och livsmedelsbutik. Med naturen som granne så är det lätt att välja om ni vill koppla av bland träd och stigar eller enkelt ta er in till Kungälvs centrum. Här är det bara att flytta in och trivas på direkten.

Interiör

Välkomna till Kareby och det barnvänliga området på Krokebäcksvägen 76!

Ni möts direkt av den inbjudande hallen med stor förvaringsyta i form av en hatthylla i hallrummet bredvid hallen, som idag används som en avlastningsyta för just ytterkläder och barnvagn för att lätt hålla allt städat vid entrén. Väggarna är vitmålade och är genomgående i nästan hela bostaden och golvet är i både klinkers och ekparkett som även där är genomgående i bostaden. Bostadens nedervåning är utrustad med golvvärme och finns även en stilren ribbvägg som skapar en form av harmoni i bostaden. Här ifrån kan man enkelt nå alla rum och den öppna planlösningen som bostaden har att erbjuda.

Vidare in i bostaden så öppnar köket upp sig med god arbetsyta och god förvaring. Det får plats mer ett middagsbord för fyra vid fönstret som gör att köket får ett naturligt ljusinsläpp. Här finns det även uppsatt en takrälls för gardiner som finns i hela bostaden. Väggen i köket har en glasskiva samt ljusslinga över arbetsbänken. Arbetsskivan är i form av laminat och luckorna och induktionshällen från Ikea. Den resterande maskinella utrustningen är från Bosch och håller hög standard.

Det rymliga vardagsrummet öppnar upp sig längst in på nedervåningen och dess stora fönster i två väderstreck skapar ett ljusflöde och lugn i rummet. Här finns det stora ytor för sociala tillställningar och här får man plats med soffa, soffbord och ett större middagsbord för hembjudningar. Ifrån vardagsrummet når ni både övervåningen samt den stora insynsskyddade altanen.

Ut genom dörren vid vardagsrummet så bereder sig altanen ut sig framför era fötter. Här finns det nog om plats för matbord och grill samt nog om yta för att få plats med spa-bad eller liknande. Här kommer ni även ut till lekplatsen bakom huset samt trädgården där möjligheter till plantering.

Nedervåningens badrum är rymlig och har en egen tvättavdelning som är utrustat maskinellt med tvättmaskin och torktumlare samt ett eget handfat. Det finns även mycket förvaring för att förvara diverse badrumsartiklar. Badrummet är utrustat med dusch med duschväggar, spegelskåp och kommod med förvaring. I taket finns spottar och i golvet så finns det golvvärme samt mörk klinker. Väggarna är klädda i vit kakel.

En trappa upp så möts ni av bostadens allrum som kan göras om till ett extra rum för den som behöver är i behov av det. I allrummet så står det idag en större soffa med soffbord samt tv. Längre in så finns bostadens tre sovrum som alla erbjuder god förvaring i olika former såsom garderober med skjutdörrar, fristående varianter samt en klädkammare.

Här uppe finner ni även det andra badrummet som har spottar i taket och utrymme med badkar, spegelskåp och kommod. Väggarna är även i vitt kakel och golvet i mörk klinker och golvvärme.

Missa inte chansen att kunna förvärva detta unika parhus med egen gräsmatta och bra läge.

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Typ av mark
Altan

Altanen är på cirka 30 kvadratmeter som är belägen på bostadens baksida och det finns en gräsyta som sträcker sig runt bostaden.

Övriga byggnader/utrymmen

Finns ett förråd i anslutning till altanen på cirka 10 kvadratmeter

Parkering

Finns en parkeringsplats utanför bostaden

Ekonomi

Andel i föreningen
2,5235%
Andel av årsavgiften är
2,5235%
Pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 285 170 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Värme
1 250 kr
Summa
1 250 kr

Uppvärmning avser all el för uppvärmning och hushållsel, nätkostnader och förbrukning. Driftkostnaden kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Bostadsrättsförening

Namn
brf Vinbärsgläntan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja

*Betalas av säljare

Ombyggnad, Renoveringar

-2021 Byggt ut altanen samt insynsskydd.
-2021 Ny spishäll & mikro.
-2022 Satt upp en ribbvägg i hallen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 823 kr

Det ingår sophämtning samt tillgång till en gemensamhetsanläggning i avgiften. Finns ett obligatoriskt tillägg för kallvatten på 595 kronor i månaden som tillkommer.

Information

Typ
Bostadsrättsparhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
3 795 000 kr
Lägenhetsnummer
132
Våningsplan
1 av 1*
Hiss
Nej
Rum
4
Antal sovrum
3
Boarea
123 kvm**

*Parhus fördelat på 2 våningsplan.

**Arean härrör från föreningens information.

Byggnadssätt

Byggår
2019

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2021-03-24

Bostadsbeskrivning

Digital beskrivning

Länkar

Om Kungälv

Mäklaren om Kungälvs kommun

SMÅSTADSLIV OCH UNDERBAR NATUR
Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blommor leder dig genom kullerstensgatorna. Här ligger också vackra Marstrand som bjuder på lugn på vintern och fylls av vimmel och event på sommaren. Välkommen till Kungälv, småstaden mellan hav och storstad.

MED NATUREN IN PÅ KNUTEN
Här bor du med småstadskänsla men med storstaden Göteborg bara två mil bort. Kungälv har det mesta, allt från charmiga gamla trähus till helt nybyggda områden. Staden har en dramatisk historia och dess vingslag känns än idag. Den har stått värd för ett nordiskt fredsavtal, bränts ner fyra gånger, länge tillhört Norge men sen mitten av 1600-talet är Kungälv svenskt.

Här bor du i den lilla staden med det stora utbudet. Du hittar också sköna naturupplevelser och havet ligger bara en liten bit bort. Den vackra landsbygden ger dig möjlighet till mysigt lantligt boende.

Ett populärt natur- och vildmarksområde är Svartedalens inre delar, beläget norr om Kungälv. Det är känt för storslagen natur, mäktiga skogar, trolska raviner, höga utsiktsberg, en rik flora och fauna samt många vackra sjöar. Bohusleden är en vandringsled som startar i Lindome strax söder om Göteborg och slingrar sig 37 mil till målet i Strömstad. Etapper genom Kungälv är Fontin-Grandalen och Grandalen-Bottenstugan. Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, den är något lugnare vintertid men är då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet.

Förutom fina vandringsleder och fiskesjöar erbjuder Kungälv många föreningsidrotter. För den golfintresserade har Kungälv hela sju golfbanor att välja mellan. Vid Fontins motionscentral finns naturlekplats, utegym, motionsspår, stigar och leder. Köpcenter Kongahälla Center erbjuder butiker, caféer, restauranger och hälsa i skön atmosfär.

NÄRHET TILL GÖTEBORG
I Kungälv finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Det finns även flera KY-utbildningar med varierande inriktning. Byggnaden Mimers Hus är ett kulturhus och ett kunskapscentrum med gymnasieelever och personer som går vuxenutbildningar.

Närheten till Göteborg har gjort att kommunikationerna till och från Kungälv är mycket väl utbyggda. Det går expressbussar mellan Kungälv och Göteborg. Pendeltåg mellan Ytterby och Göteborg.

KONTAKT
Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälvs kommun? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Krokebäcksvägen 76

Krokebäcksvägen 76

442 46 Kareby

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Jag är intresserad av Krokebäcksvägen 76

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}